سلام به همه.
دوستان یک راهنمائی خیلی قوی و مهم می خوام!
بنده اول قصد نداشتم برای سیستم خرج کنم و یک عدد کارت گرافیک GTX 950 روی سیستم ضعیفم انداختم و خدا رو شکر تمام بازی ها رو به راحتی اجرا می کرد.
حالا تصمیم گرفتم سر کیسه رو یکم شل کنم و یک تحول ایجاد کنم تو سیستمم! :d
می خوام یک سیستم خیلی خوب برای گیم ببندم! کارت گرافیک حال حاضر بنده که GTX 950 هست و یک مانیتورِ 1080 دارم!
تنها کمکی که از شما می خوام این هست که، یک مُدل رَم و مادربورد برای گیم با قیمت خیلی خوب به بنده پیشنهاد بدید.
به احتمال زیاد سی پی یو رو Core i7 انتخاب می کنم، ولی مهمترین نکته ای که می خوام بهش توجه کنم، مدل و کیفیت رَم و مادربورد هست!
بنده یک سِرچی کردم و قیمت های نجومی مادربوردهای خیلی خوب بازار رو دیدم! اما می خوام یک مادربورد و رَم رو پیشنهاد بدید که اینقدر قیمتش بالا نباشه!!! :d آخه یک میلیون و هشتصد برای مادربورد؟؟؟ :d
مادربوردی نداریم که با قیمت 500-600 تومن برای گیم و نهایت قدرتنمائی سی پی یو، رَم و کارت گرافیک مناسب باشه؟ :d و یا شما یک رَم خوب برای گیم رو چی پیشنهاد می کنید؟ یک رَم خیلی خوب 8 گیگ کفایت می کنه یا نیاز هست برای گیم رَم رو تا 16 ارتقا داد؟
یک سیستمی می خوام که تا چند سال بتونه منو پشتیبانی کنه و اگر قرار باشه قطعه ای رو بعد از چند سال ارتقا بدم، اون قطعه فقط کارت گرافیک باشه! نه مادربورد و رَم و سی پی یو!!!
پیشنهاد شما چیه؟؟