مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط farzadlion:
اگه کارت گرافیک کمبود برق داشته باشه باعث میشه که کامپیوتر بعضی وقت ها ریست کنه ..البته در حال حاضر اکثر کارت های گرافیک با Power 400 بخوبی کار میکنند اما برای آینده نگری از خرید POwer کمتر از 500 وات خودداری کنید
در ادامه صحبت های آقا فرزاد باید عرض کنم که وقتی شما میرین یه کیس میخرین ( حالا هر چی باشه ) و 35 تا 40 هزار تومن پول میدین بابتش و رو پاورش نوشته 400 یا 500 وات اون الکیه !!
این پاورها در حقیقت حداکثر 300 وات هستن . البته تو مدل های معروف مثل Green .
کیس های معمولی یا کیسهایی با نامهای نه چندان مشهور در حقیقت دارای پاور 250 وات واقعی هستن .
یه پاور 400 وات واقعی جداگانه و بدون کیس حدود 45 - 50 هزار تومن و یه پاور 500 وات واقعی حدود 100 هزار تومن قیمت داره .
اگه یه سیستم قوی با یه کارت گرافیک قوی مثلا Ultra 6800 یا کارت 7800 میخواین بگیرین باید حداقل یه پاور 400 وات واقعی داشته باشین وگرنه کمبود توان پاور میتونه صدمات جبران ناپذیری یه قطعات کامپیوترتون وارد کنه !

بچه ها من حداکثر تا آخر این ماه ممکن یه سیستم 64 بیتی تهیه کنم ولی خوب بودجم یه مقدار محدود یعنی من مرددم که یه سی پی یو3000(939)بگیرم بایه کارت گرافیک 6600جی تی ویا ازهزینه گرافیک کم کنم ودرعوض یه سی پی یو 3200بگیرم وکارت گرافیکوهم یدونه 6600بگیرم حالا می خواستم نظرشمارو بپرسم ببینم کدوم راه بهتر وتویه عملکرد تاثیر بهتری داره؟شما بودید کدومو ترجیح میدادین؟در ضمن من با سیستم بیشتر بازی میکنم تا کارهای دیگه درضن شما ترجیح میدید پولیو که دارید خرج ارتقاسیستم کنید یا اینکه یه کنسول مثلاایکس باکس360تهیه کنید؟مچکرم

در ادامه صحبت های آقا فرزاد باید عرض کنم که وقتی شما میرین یه کیس میخرین ( حالا هر چی باشه ) و 35 تا 40 هزار تومن پول میدین بابتش و رو پاورش نوشته 400 یا 500 وات اون الکیه !!
این پاورها در حقیقت حداکثر 300 وات هستن . البته تو مدل های معروف مثل Green .
کیس های معمولی یا کیسهایی با نامهای نه چندان مشهور در حقیقت دارای پاور 250 وات واقعی هستن .
یه پاور 400 وات واقعی جداگانه و بدون کیس حدود 45 - 50 هزار تومن و یه پاور 500 وات واقعی حدود 100 هزار تومن قیمت داره .
اگه یه سیستم قوی با یه کارت گرافیک قوی مثلا Ultra 6800 یا کارت 7800 میخواین بگیرین باید حداقل یه پاور 400 وات واقعی داشته باشین وگرنه کمبود توان پاور میتونه صدمات جبران ناپذیری یه قطعات کامپیوترتون وارد کنه !
کاملا درسته.ما کلا به POWER اصلا اهمیت نمیدیم.اگه مثلا کامپیوتر رو به 5 قسمت اصلی تقسیم کنید یکیش POWER هست.من خودم یه پاور OCZ 525w واقعی قیمت کردم 160 تومن.اول به نظرم گرون اومد ولی بعدا که یه ذره فکر کردم دیدم که می ارزه.کسی که مثلا یه کارت 7800 با CPU AMD 3800X2 داره باید هم پاورش یه همچین چیزی باشه.
واقعا به این حرفهای من توجه کنید.چون عواقبی داره که باعث میشه بسیار ناراحت بشین.من خودم سره این مسئله دو بار مادربردم سوخت!البته شانس اوردم که کارتم نسوخت.

نوشته شده توسط T800:
بچه ها من حداکثر تا آخر این ماه ممکن یه سیستم 64 بیتی تهیه کنم ولی خوب بودجم یه مقدار محدود یعنی من مرددم که یه سی پی یو3000(939)بگیرم بایه کارت گرافیک 6600جی تی ویا ازهزینه گرافیک کم کنم ودرعوض یه سی پی یو 3200بگیرم وکارت گرافیکوهم یدونه 6600بگیرم حالا می خواستم نظرشمارو بپرسم ببینم کدوم راه بهتر وتویه عملکرد تاثیر بهتری داره؟شما بودید کدومو ترجیح میدادین؟در ضمن من با سیستم بیشتر بازی میکنم تا کارهای دیگه درضن شما ترجیح میدید پولیو که دارید خرج ارتقاسیستم کنید یا اینکه یه کنسول مثلاایکس باکس360تهیه کنید؟مچکرم
سلام .
ببین دوست عزیز سی پی یو برای کارایی بالا تو بازی مهمه اما مطمئن باش یه سی پی یو Athlon 64 3000 و یه سی پی یو +Athlon 64 3200 عملا هیچ تفاوتی با هم ندارن و شما نه تو سرعت و نه تو کارایی چیزی رو حس نمیکنین .
اما کارت گرافیک GF 6600 GT بین 30 درصد تا بعضی مواقع 80 درصد از کارت GF 6600 کارایی بهتری از خودش نشون میده .
به نظر من صد در صد یه سی پی یو +3000 به همراه GF 6600 GT .
و مورد بعد اینکه به نظر من کارت گرافیکتو Leadtek PX6600 GT Extreme بگیر .
کارت 6600 GT در حالت عادی دارای فرکانس هسته 500 مگاهرتز و فرکانس حافظه 1000 مگاهرتز هست که در این مدل Extreme که گفتم کارت گرافیک توسط خود شرکت لیدتک Overclock شده و فرکانس هسته این کارت تا 550 و فرکانس حافظه تا 1120 مگاهرتز افزایش پیدا کرده که مطمئنا کارایی بهتری رو نسبت به مدل استاندارد 6600 GT ارائه میده .
اینم لینک واسه کارت گرافیک . تو لینک زیر میتونی اطلاعات کامل راجع به این کارتی که گفتم رو ببینی . ( در ضمن توش یه دی وی دی Splinter Cell 3 مجانی هم داره ! ;) )

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_2.html

سلام
مصطفی یه نگاه به اون سیستمه که قبلا مشخصاتش رو گذاشتم بنداز و یه جوری cpu - vga رو بکش بالا که قیمتش از 600000 تومن بیشتر نشه .
مدلها رو دقیقا برام بنویس . همراه با مارک .

نوشته شده توسط poison ivy:
اگه کسی بخواد 6600gt بگیره اشتباه کرده چون الان قیمت یه 6800gs با یه 6600gt برابره و تازه قدرتش اندازه یه 6800gt هست!
دوست عزیز .
کارت گرافیک GF 6800 GS با مارک Club 3D الان تو بازار هست با قیمت حدود 300 تومن .
کارت GF 6600 GT قیمتش حدود 180 تومن هست .
به نظر شما 180 = 300 ؟؟؟؟؟؟ :confused:
شاید من ریاضیم بده . بقیه نظرشون چیه ؟؟؟

دوست عزیز .
کارت گرافیک GF 6800 GS با مارک Club 3D الان تو بازار هست با قیمت حدود 300 تومن .
به نظر شما 180 = 300 ؟؟؟؟؟؟
شاید من ریاضیم بده . بقیه نظرشون چیه ؟؟
منم تعجب کردم...گفتم مگه میشه 6800GT انقدر ارزون شده باشه..

آقا ما 5 سال پیش که کامپیوتر گرفتیم برا خرید رفتیم پیش یه آدم دزد و عوضی
اون یه کامپیوتر به ما فروخت به قیمت 700 هزار تومن که بدها فهمیدم که فقط CD-ROM ش سالم بوده! [آخه اون زمان من چیزی از کامپیوتر سرم نمی شد!] اون زمان من سیستم رو برای بازی گرفته بودم
مشخصاتش این بود:
CPU:2 gig celeron
RAM: 256 SD
hard: 80 gig
GRAFIC CARD: RADEON 7000
CD-R , CD-RW
و ....
این سیستم کارت گرافیکش داغون بود و رو صحفه ی نمایش خط مینداخت [تصویر همراه با نویز بود]
فلاپی درایوش روز سوم سوخت!
فن CPUش تا حالا 2 بار سوخته
مانیتورش حین کار تصویرش تار میشه
هاردش قبلا ضربه خورده و تا چند وقت دیگه میسوزه!
من اومدم دیگه پیش خودم گفتم که کامپیوتر برا بازی مناسب نیست چون نسبت به قیمتش نمی صرفه و رفتم یه PS2 گرفتم
کارت گرافیکشم رو عوض کردم و اون زمان که تازه FX5200 اومده بود رو خریدم
مادر بوردش حتی USB هم نداشت برا همین رفتم مادر بوردش رو عوض کردم و یه مادر بورد خفن گرفتم
بقیه چیزاش همونه
میخواستم اینو بپرسم که من فقط با کامپیوتر میرم تو اینترنت شما میگید چه سی پی یو یی برام مناسبه؟ هر چی میگید فقط سلرون نباشه!
هارد هم شنیدم اگه SERIAL ATA بگیری کامپیوترت خیلی سریعتر میشه؟ درسته؟
اینم چند تا عکس از داخل کیسم!

ngdq8l.jpg

ngdqf9.jpg

میخواستم اینو بپرسم که من فقط با کامپیوتر میرم تو اینترنت شما میگید چه سی پی یو یی برام مناسبه؟ هر چی میگید فقط سلرون نباشه!
هارد هم شنیدم اگه Serial Ata بگیری کامپیوترت خیلی سریعتر میشه؟ درسته؟
اگه فقط برای اینترنت میخوای Cpu از 2 گیگا هرتز به بالا جوابت را میده بنظر من اگه Amd بخری بهتره..
در مورد هارد هم باید بگم حتما هارد از نوع Sata بخر چون هم سرعت بیشتری داره و هم قیمت مناسبی داره..
البته من نمیدونم دقیقا چقدر میخوای خرج کنی اما از خرید هارد کمتر از 80 گیگا بایت و Cpu کمتر از 2 'گیگا هرتز خودداری کن

دوست عزیز .
به نظر شما 180 = 300 ؟؟؟؟؟؟ :confused:
من یه جا پرسیدم گفت 195 تومن ولی بردش یادم نیست 6600 میداد 185
نمی دونم شاید من دروغ میگم؟

دوست عزیز .
به نظر شما 180 = 300 ؟؟؟؟؟؟
من یه جا پرسیدم گفت 195 تومن ولی بردش یادم نیست 6600 میداد 185
نمی دونم شاید من دروغ میگم؟
این کارت سری 6800GS را انگار هر کی هر قیمتی می خواد می پرونه.:) ولی اون چه که مشخصه قیمتش تفاوت زیادی با 6600GT نداره! من خودم 2 هفته پیش مال شرکت XFX را قیمت کردم 225 تومان و مطمئنم درست شنیدم البته شاید فروشنده اشتباه گفته باشه.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or