مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مگه میشه 2 تا هارد رو یه سیستم باشن؟؟؟؟؟
73.gif

من زیاد از سخت افزار حالیم نیست ولی تا حالا نشنیده بودم که تا هارد رو یه سیستم باشن رم رو شنیده بودم مثلا 2 تا 256 میشه 512 ولی هارد رو....
یکی روشنم کنه که میشه یانه
2 تا که چیزی نیست! شما به جای ROM هات هم می تونی هارد وصل کنی که در این صورت 4 هارد می شه. تازه در مادربرد های جدید که SATA دارند بیشتر هم می شود در آن واحد نصب کرد. (البته باید مواظب قدرت پاور هم بود!!)

سلام امين جون

اره ميشه من خودم يه هارذ 10 داشتم با يه هارد 40 هر دوشونو كنار هم نصب ميكردم مشكلي هم برام
پيش نميد

بعدش هم بعضي وقت ها هارد به هارد ميكنم با يكي از دوستان

سلام به همه بر و بچ بازی سنتر !
خیلی وقته نبودم.
میخواستم بعضی قطعات سیستمم رو عوض کنم میخوام نظر شماها رو هم بدونم.
CPU:celeron 2.8
RAM:1024(512 Dual channel
نظرتون چیه؟

نوشته شده توسط alireza862002:
خیلی وقته نبودم.
نظرتون چیه؟
به نظر من یه سیستم با سی پی یو Sempron 64 Bit و یه مادربود با قیمت خوب با Socket 754 بگیری خیلی بهتره .
هم سرعت بهتره و هم کارایی کلی سیستمت . سی پی یو های سلرون زیاد جالب نیستن . حتی این سری نسبتا جدید Celeron D .

خیلی وقته نبودم.
نظرتون چیه؟
سلام علیرضا جان منم از دیدنت خیلی خوشحال شدم..چرا انقدر کم پیدایی؟؟ :cheesygri
از من میشنوی تا میتونی از خرید CPU هایی که در سوکت 478 جای میگیرند خودداری کن چون با اومدن سوکت CPU جدید دیگه این قبیل سی پی یو ها و مادر بورد هایی که ازشون پشتیبانی می کنند دارند از رده خارج میشند.... و یک مطلب دیگه از خرید CPU های سلرون تا میتونب پرهیز کن درسته خیلی قیمتشون ارزون تره اما به همون نسبت کاراییشون هم کمتره...الان سی پی یو های 1 مگ کش و 2 مگ کش انتخاب بهتری میتونه باشه... ضمن اینکه CPU های 64 بیت AMD هم بد نیست اما بستگی داره بخوای از سیستمت چه استفاده ای بکنی ....

آقا من تصميم آخرم رو گرفتم !

اين قطعات دقيقا قيمتشون اندازه بودجمه !

دوستان حرفه اي اگه نظري دارن بدن ... چهار روز ديگه ميخوام برم بخرم ! :

AMD 3200+ ATHLON 64 BIT - 640K HyperTransport technology-Socket 939 154000 Tomans
ASUS A8N5X AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Chipset+PCI Express- (BEST) 99000 Tomans
KINGSTON DDR-512MB PC400 Original 42000 Tomans
MAXTOR & WESTERN 200 GB + 8mb buffer & SATA 83000 Tomans
ASUS-PCI-Express Extreme N6600/GT NVIDIA GeForce-256MB DDR-TV OUT+DVI-DDR3 245000 Tomans

623000 جمعش

به نظر من ram رو ddr2 و 1g کنی بهتره . مثلا مارک gel یا ocz مارکای خوبی هستن
رم های ddr 2 قیمتشون خیلی بالاست و خریدشون هنوز بصرفه نیست..اما اگه قیمتش برات اهمیتی نداره بخری خیلی بهتره...در ضمن هر نوع رمی که میخوای بخری سعی کن دیگه از 1 گیگایایت رم کمتر نباشه...و اگه دو تا رم 512 ور داری که بصورت Dual Channel ببندی خیلی سرعت کامپیوترت میره بالاتر...در کل قطعات سیستمت خوبه

به نظر من ram رو ddr2 و 1g کنی بهتره . مثلا مارک gel یا ocz مارکای خوبی هستن .
البته قیمت میره بالاتر .
به نظر من هم اگه جناب SHvIRUS عزیز بتونند 1GB رم بخرنند خیلی بهتره.
البته در مورد DDR2 باید توجه داشت که ایشون قصد خرید CPU AMD دارند و اصلا AMD رم های DDR2 را سپرت نمی کنه.
SHvIRUS جان مشخصات سیستمی که انتخاب کردی خوبه. اگر درخرید سیستم عجله داری و بیشتر برای بازی می خوای همین که نوشتی برات ایدآل هست.

نظر من هم اگه جناب SHvIRUS عزیز بتونند 1GB رم بخرنند خیلی بهتره.
البته در مورد DDR2 باید توجه داشت که ایشون قصد خرید CPU AMD دارند و اصلا AMD رم های DDR2 را سپرت نمی کنه.
SHvIRUS جان مشخصات سیستمی که انتخاب کردی خوبه. اگر درخرید سیستم عجله داری و بیشتر برای بازی می خوای همین که نوشتی برات ایدآل هست.

اتفاقا خودم اولش يه رم یک گیگ انتخاب کردم ... چهل تومن پول کم اورده بودم . گفتم از چی کم کنم ... از کارت گرافیک و سی پی یو که نمیشد. رم رو کردم 512 . حالا بعدا یه 512 دیگه میذارم کنارش بشه 1 کیگ.

wink.gif

نوشته شده توسط SHvIRUS:
آقا من تصميم آخرم رو گرفتم !

اين قطعات دقيقا قيمتشون اندازه بودجمه !

دوستان حرفه اي اگه نظري دارن بدن ... چهار روز ديگه ميخوام برم بخرم ! :

AMD 3200+ ATHLON 64 BIT - 640K HyperTransport technology-Socket 939 154000 Tomans
ASUS A8N5X AMD Athlon 64-Socket 939-NVIDIA nForce4 Chipset+PCI Express- (BEST) 99000 Tomans
KINGSTON DDR-512MB PC400 Original 42000 Tomans
MAXTOR & WESTERN 200 GB + 8mb buffer & SATA 83000 Tomans
ASUS-PCI-Express Extreme N6600/GT NVIDIA GeForce-256MB DDR-TV OUT+DVI-DDR3 245000 Tomans

623000 جمعش
سیستم خیلی خوبیه فقط به نظر من پول اضافی برای مدل 256 مگابایتی کارت گرافیک نده .
چون تو عمل تفاوت چندانی با مدل 128 مگابایتی نداره .
به نظر من اینو بگیر :
Leadtek PCI-Express Geforce 6600 GT Extreme 128 MB DDR3 قیمت 190 هزار تومن
مدل Extreme کلاک رمها و چیپش از حد استاندارد بالاتره و کارایی بهتری رو نسبت به مدل استاندارد این کارت ارائه میده .

سیستم خیلی خوبیه فقط به نظر من پول اضافی برای مدل 256 مگابایتی کارت گرافیک نده .
چون تو عمل تفاوت چندانی با مدل 128 مگابایتی نداره .
به نظر من اینو بگیر :
Leadtek PCI-Express Geforce 6600 GT Extreme 128 MB DDR3 قیمت 190 هزار تومن
مدل Extreme کلاک رمها و چیپش از حد استاندارد بالاتره و کارایی بهتری رو نسبت به مدل استاندارد این کارت ارائه میده

فرقي نداره؟
eek.gif

فرق كه داره ...

كارت هاي ديگه مثلا صدوبيست و هشتشون صد هزار تومنه 256 شون هم صدو ده تومن !

ده تومن تفاوت دارن ! نميدونم چرا اين كارته اينجوريه , البته خودم هم ميدونم فرقشون خيلي كمه !

اگه 128 رو بگيرم ميتونم رم بالا تري بگيرم ...
biggrin.gif

سلام به همگی
پرهام جان و فرزاد عزیز منم خیلی خوشحالم که دوباره شما ها رو می بینم (البته از پشت کامپیوتر !!!)من یه دو ماهی تهران نبودم.دانشگاه هست و بند وبساطاش دیگه.خدا وکیلی کف کردم تو اون خراب شده!!!!اما الان واقعا خوشحالم.
مصطفی جان آقا من پست شما رو ندیدم ولی همینی که شما گفتی رو گرفتم.sempron 64 bit با رم 1024 dual channel با مادر بورد epox.نظرت چیه؟
فکر کنم یه دو سالی طول می کشه تا بفهمم از موقعی که من نبودم چه اتفاق هایی افتاده!!!!!
البته میدونم پرنس 3 اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or