مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط alireza862002:
مصطفی جان آقا من پست شما رو ندیدم ولی همینی که شما گفتی رو گرفتم.sempron 64 bit با رم 1024 dual channel با مادر بورد epox.نظرت چیه؟
فکر کنم یه دو سالی طول می کشه تا بفهمم از موقعی که من نبودم چه اتفاق هایی افتاده!!!!!
البته میدونم پرنس 3 اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا
سلام .
خیلی خوبه . نسبت به سلرون موشکه !
سلرون اصلا سی پی یو خوبی نیست . تقریبا با همون قیمت میشه Sempron 64 Bit گرفت که خیلی خیلی بهتره .
مادربوردت هم خیلی خوبه . Epox یکی از مادربوردهای خیلی خوب و حرفه ای هست که البته تو ایران زیاد شناخته شده نیست .
مبارکت باشه . :hug:

من 7-8 ماه پیش گرفتمش.

خب دیگه مدل تا مدله !
البته abit خیلی برد خوبیه...ولی تنها مشکلی که داره اینه که چون هنوز خیلی به طور حرفه ای در ایران جا نیوفتاده با بعضی کارت گرفیکها خوب مچ نمیشه ! من خودم از اون مدل 200 تومنیا رو داشتم (مدلش یادم نیست) ولی چون کارتم مدل GIGA بود خوب مچ نمیشد و قاطی میکرد.
واسه استفاده از این بردها تجربه میخواد که متاسفانه در ایران کمه.

بالا خره Ram را 2 تا King Max 512 Bus 400 انداختم
فقط یه سوال داشتم من Power 400 وات دارم اگر تغییرش بدم به 500 وات تغییری روی قدرت کارت گرافیکم داره؟
تاثیری روی Rander کردن بازی ؟

نوشته شده توسط ehsan_62:
بالا خره Ram را 2 تا King Max 512 Bus 400 انداختم
فقط یه سوال داشتم من Power 400 وات دارم اگر تغییرش بدم به 500 وات تغییری روی قدرت کارت گرافیکم داره؟
تاثیری روی Rander کردن بازی ؟
نه دوست عزیز هیچ تاثیری نداره .
پاور قویتر برای کسایی هست که سیستم بسیار قوی دارن و بدلیل مصرف برق بالای سیستم های پیشرفته امروزی ( مخصوصا کارتهای گرافیک High End ) نیاز به یک پاور قویتر دارن تا نیاز برقی سیستم رو تامین کنه و مشکلی برای قطعات به خاطر کمبود توان پاور پیش نیاد .

آخرین ویرایش:
نه دوست عزیز هیچ تاثیری نداره .
پاور قویتر برای کسایی هست که سیستم بسیار قوی دارن و بدلیل مصرف برق بالای سیستم های پیشرفته امروزی ( مخصوصا کارتهای گرافیک High End ) نیاز به یک پاور قویتر دارن تا نیاز برقی سیستم رو تامین کنه و مشکلی برای قطعات به خاطر کمبود توان پاور پیش نیاد .
ممنون ولی سیستم من زیادم ضعیف نیستا

سلام
Case : 500W dolox
cpu : 2.5 intel D
M.B : 8IP 1000 pro giga
RAM : 512 ddr kingston
HDD : 120GB maxtor
FDD : teac
dvd rom : pelextor
VGA : 128 ddr ATI
cd rw : asus
modem ; zoltrix 56k
keyboard ; farassoo 8900
mouse : optical mec
speaker : microlab
بچه ها این سیستمی که بالا نوشتم رو به یکی از آشناها قیت دادن 500000 تومن ( بدونه مانیتور )
ولی به نظر من ضعیفه و اینقدر نمی ارزه .
یه جوری تغیرش بدین که قیمتش از 600000 تومن بالاتر نره .
منتظرم .

ممکنه کمبود برق لازم برای کارت گرافیک تو سرعت بازی هم تاثیر بزاره؟

ممکنه کمبود برق لازم برای کارت گرافیک تو سرعت بازی هم تاثیر بزاره؟
اگه کارت گرافیک کمبود برق داشته باشه باعث میشه که کامپیوتر بعضی وقت ها ریست کنه ..البته در حال حاضر اکثر کارت های گرافیک با Power 400 بخوبی کار میکنند اما برای آینده نگری از خرید POwer کمتر از 500 وات خودداری کنید

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
Case : 500W dolox
cpu : 2.5 intel D
M.B : 8IP 1000 pro giga
RAM : 512 ddr kingston
HDD : 120GB maxtor
FDD : teac
dvd rom : pelextor
VGA : 128 ddr ATI
cd rw : asus
modem ; zoltrix 56k
keyboard ; farassoo 8900
mouse : optical mec
speaker : microlab
بچه ها این سیستمی که بالا نوشتم رو به یکی از آشناها قیت دادن 500000 تومن ( بدونه مانیتور )
ولی به نظر من ضعیفه و اینقدر نمی ارزه .
یه جوری تغیرش بدین که قیمتش از 600000 تومن بالاتر نره .
منتظرم .
پرهام جان قیمت این سیستمی که گفتی حدود 470 - 480 میشه . طرف باید یه نونی بخوره دیگه !!! :cheesygri
در ضمن این بنده خدا مگه میخواد با سیستمش چیکار کنه ؟؟
اگه واسه بازی میخواد حداقل باید کارت گرافیکشو عوض کنه و لااقل یه Geforce 6600 بگیره .
بقیه چیزاش خوبه اما سی پی یو سلرون D زیاد جالب نیست . :neutral:

سلام
پرهام جان قیمت این سیستمی که گفتی حدود 470 - 480 میشه . طرف باید یه نونی بخوره دیگه !!!
در ضمن این بنده خدا مگه میخواد با سیستمش چیکار کنه ؟؟
اگه واسه بازی میخواد حداقل باید کارت گرافیکشو عوض کنه و لااقل یه Geforce 6600 بگیره .
بقیه چیزاش خوبه اما سی پی یو سلرون D زیاد جالب نیست
کاملا باهات موافقم مصطفی .
برا بازیم میخواد .
ولی یه کاربر بتدی هست .
البته میخواست lcd بخره .
باهاش حرف زدم راضیش کردم که به جای lcd یه مانیتور معمولی بگیره و vga . cpu و hdd رو ارتقا بده .
تا ببینم گوش میکنه یا نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or