Danitondar
کاربر سایت
ببینید دوست عزیزپاور 700 بخرم آینده نگری محسوی نمیشه؟
از این لحاظ میگم که شاید نشه پولم رو اضافه کنم..و مجبور بشم یه پاور 120 تومنی ا نهایت 130 تومنی بگیرم..چون اگه نشه رو پولم بذارم پاور 160 تومنی اصلا نمیتونم بگیرم..
در اون صورت بهترین پیشنهاد شما چیه؟
بغعد میشه چند تا برند نام ببرید که مطمئنا پاوراش بهتر از گرین هستن؟
بنده گرین رو به دلیل خوش قیمت بودن و کیفیت فوقوالعاده همچنین وضعیت گارانتی در ایران مطرح کردم مثلا شما میتونید همین 700 وات رو از برند کولر مستر بردارید ولی با قیمت 180!نظر بنده بدون شک روی گرین هست و مطئن باشید پشیمان نخواهید شد!خوب شما میتونید 685b رو تهیه کنید با قیمت حدود 140-150 بنده هم همین الان دارم از همین پاور استفاده میکنم!
---------- نوشته در 12:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 PM ارسال شده بود ----------
توی رم اون CL یعنی زمان پاسخ گویی که توی سیستم سندی چندا تاثیری نداره یعنی هرچی پایینتر بهتر مطمئن باشید مشکلی در ساپورت نخواهید داشت!البته اگه اشتباه نکنم مادربورد تا دوال بیشتر ساپورت نمیکنه! الان CL پایینتر بیشتر به کار اورکلاکر ها میاد برای بالا آوردن فرکانس باید تایمینگ هم افزایش داد!فرشید جان
من مادربوردم p8z68-v pro است
بین رم هایی که ساپورت میکنه توی سایت ایسوس زده CMT6GX3M3A2000C8(XMP) 6GB 3x 2GB
رم من هم همینه ولی با این فرق که C8 نیست و C9 هست
حالا این باعث عدم شناسایی به عنوان تریپل و شناسایی به عنوان دوال یا هر جور مشکل دیگه ای نمیشه ؟
green infinity
---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------
فرشید جان حالا ما یه اشتباهی کردیم شما هم به عظمت ستاره های خودت ببخش دیگه ببخشی از بزرگان است!:dاگه می دونستی این چن روزه چقد سر راهنمایی اشتباه دادن با بچه ها کلنجار رفتم حق رو به من می دادی.
آخرین ویرایش: