god of shadow
کاربر سایت
سلام
دوستان اگه امکانش هست یه چندتا هدفون خوب تا ۳۵۰ یورو برای گوش دادن به موسیقی معرفی کنین آگه میشه بی سیم
میخوام که بهترین کیفیت صدا رو پس بده
ممنون
درود
یه نکته که حتما باید بهش توجه کنی اینه که اگه بهترین کیفیت صدا رو میخوای، حتما باید از هدفون در حالت باسیم استفاده کنی. و از اون مهمتر اینکه شما حتما باید یه پلیر خوب هم تهیه بکنی تا به اوج قدرت و کیفیت هدفونت برسی.
دوتا فاکتور مهمی که توی انتخاب هدفون معمولا لحاظ میشه، بیس صدا و تفکیک صدا هست
اگه از هدفون بیشتر برای بازی و فیلم استفاده میکنی، تفکیک صدا چندان اهمیتی نباید واست داشته باشه.
ولی اگه بیشتر برای کارهای Video and audio editing و گوش دادن به موسیقی ( بخصوص سبک هایی که تفکیک صدا درش مهمه ) میخوای، تفکیک صدا خیلی اهمیت داره.
اگه صدایی با بیس عمیق و قوی به همراه تفکیک صدا در حد مناسب میخوای ( یعنی اولویتت بیس باشه و بعد تفکیک صدا ) و از طرفی میخوای بهترین بی سیم توی این رنج قیمت باشه، پیشنهاد من V-MODA CROSSFADE WIRELESS هست.
من خودم با کلی تحقیق و بررسی این هدفون رو خریدم. توی هدفون های بیسیم تا رنج قیمت 300 دلار، بهترین گزینه هست. از این نظر بهترینه که تفاوت کیفیت باسیم و بیسیمش خیلی کمه نسبت به بقیه رقباش توی این رنج قیمت. چون همونطور که میدونی توی خیلی از هدفون های بیسیم، کیفیت صدا تفاوت محسوس و پایین تری داره نسبت به حالت باسیمش. از طرفی این هدفون بسیار durable و premium هست. البته باز هم میگم اگه صدایی با بیس عمیق و قوی برات اولویت داره، این مدل گزینه خوبیه.
اگه بیشتر تفکیک صدا برات مهمه به نظرم بهتره بری سمت هدفون های باسیم. (البته بدیهیه که همه هدفون های بیسیم رو میشه با سیم هم استفاده کرد. ولی منظورم هدفون های فقط wire هست) ولی خب هدفون های بیسیم با تفکیک خوب هم داریم مثل Audio-Technica ATH-SR5BT
یه مدل باسیم هم بهت معرفی میکنم که توی تفکیک صدا توی این رنج جزو بهترین هاست و از طرفی بیس متعادل و مناسبی هم داره Audio-Technica ATH-MSR7
برای انتخاب هدفون اولین و مهمترین فاکتور، سلیقه صدایی هست. باید ببینی اولویتت چیه و بیشتر چه انتظاری از هدفونی که میخوای بخری داری.
آخرین ویرایش: