imanasgharpour
کاربر سایت
من تجربه شخصی از ریزر نداشتم و فقط از روی نقد های متعددی که دیدم این نظر رو بهتون میدم
تا اونجایی که من میدونم اکثر محصولات ریزر بیسشون بیش از حد تقویت شده که باعث میشه جزئیات تو لول های دیگه از دست بدین اگه براتون فقط گیم مهمه میتونید از هدست های ریزر استفاده کنین ولی باید قید یه سری از جزئیات رو بزنید کلا بیشتر هدست های گیمینگ بیسشون برای مسائل گیمینگ تقویت میشه و تو قسمت های دیگه به جز گیم کارکرد لازمه رو نسبت به قیمتشون ندارن به جز برخی از محصولات شرکت steelseries که کیفیت مناسب تری رو در کار هایی به جز گیمینگ دارن و در گیم هم از محصولات هم رده معمولا کمتر نیستن
در کل اگه به جزئیات صدا اهمیت میدین نه به بهتر شنیدن صدای پا یا انفجارها و ... بهتر سمت سری گیمینگ به خصوص ریزر نرید
(بیشتر این اطلاعات از نقد های محصولات razer,logitechو steelseries اومده و از کیفیت محصولات دیگه چندان خبری ندارم)
ز طرف دیگه گلد با PS4 سازگاری خوبی داره هم قابلیت شخصی سازی در ps4 رو داره کسی هم از این مدل شکایتی از نظر کیفی نداشته
تو این قیمت میتونید یه نگاهی هم به steelseries 9h و steelseries siberia v3 داشته باشین که معمولا نقد های مثبتی هم داشتن
ممنون از نظرت رفیق پس بنظر شما سراغ ریزر نرم و به استیل سریز فک کنم بهتره
مرسی
Sent from my SM-N910H using Tapatalk