بله با سیم مشکلی ندارهآیا هدفون وایرلس PS در صورتی که باطریش تمام بشه با سیم امکان گوش دادن به موزیک یا وصل کردن به دسته PS رو داره ؟
کدوم مدل برای موزیک گوش دادن بهتره
سلام من یه وبسایت میشناسم خواستی pm بدهدوستان تو ایران میشه هدست های Astro مثه A40 پیدا کرد ؟
چه ها یه هدفون میخوام برای فیلم دالبی و بازی با ps4
نظرتون در مورد این هدفون چیه؟؟زومیت که ازش تعریف کرده
بررسی هدفون دالبی ۷.۱ از کورسیر - زومیت
گلد خود سونی چظور؟؟ کدومشون به نظرتون بهتره؟؟
چه ها یه هدفون میخوام برای فیلم دالبی و بازی با ps4
نظرتون در مورد این هدفون چیه؟؟زومیت که ازش تعریف کرده
بررسی هدفون دالبی ۷.۱ از کورسیر - زومیت
گلد خود سونی چظور؟؟ کدومشون به نظرتون بهتره؟؟
راستي يه نكته خيلي مهم رو يادم رفت بگم كه قطعا از خريد اين مدل منصرفت ميكنه..Logitech G930 فقط با pc كار ميكنهتو مدلهاي ٧.١ كانال من مدل Logitech G930 رو كه هدست وايرلس هست الان حدود ١ سالي هست دارم و نسبت به وايرلس بودنش، كيفيت صدا،راحتي در گوش تو مدلهاي over-ear ، شبيه سازي ٧.١ش،پشتيباني نسبي از قابليتهاي noise cancelling و isolationش ، و كيفيت خوب ميكروفونش كاملا رضايتبخشه هر چند كه قطعا به مدلهايي مثل sennheiser Game one wireless نميرسه اما نسبت به قيمت و امكاناتش Logitech G930 يه مدل 7.1 كانال خوب نسبت به قيمتش حساب ميشه..
SteelSeries Siberia V3 خیلی بهتر از اون کراکن هست. هم راحت تره، صدای شفافی داره و جهت یابی هم کلا استیل سریز بهتر از ریزر هست.با سلام
دوستان منم میخواستم یه هدست بخرم تا ۳۰۰ تومن من خودم این نظرمو جلب کرده
http://lioncomputer....یزر Kraken USB/
برا ی بازی و موسیقی میخوام برای بازی میخوام خیلی خوب باشه و کارت صدام البته onboard
ه صدای ۷.۱ هم برام خیلی مهمه mic هم برام مهمه ولی نه زیاد کیفیتش. فقط داشته باشه
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
ممنون از جواب سریعتونSteelSeries Siberia V3 خیلی بهتر از اون کراکن هست. هم راحت تره، صدای شفافی داره و جهت یابی هم کلا استیل سریز بهتر از ریزر هست.
Siberia V3 رو گوش راحت تره.ممنون از جواب سریعتون
ولی این sibera V3 حدود ۶۰ تومن گرون تره
از نظر راحتی رو گوش کدوم بهتره؟