اگر صدایی با بیس قوی را میپسندید Razer Kraken. اگر باهاش میخواهید چت هم بکنید Kraken Proسلام یه هدفون گیمینگ رنج قیمت 300-350 میخوام. چی پیشنهاد میکنید؟
SteelSeries Siberia V2 قیمتش حدود 230 تومن هست.سلام یه هدست زیر 200 تومن برای استفاده ps4 و pc میخوام چی پشینهاد میکنید؟!
سلام
قصد خرید یک هدفون با اولویت اتصال به ps4 دارم. همچنین در کنار بازی، قصد استفاده از این هدفون برای اتصال به pc برای تماشای فیلم های بلوری و گوش دادن به موزیک دارم.
به خاطر راحتی، اولویتم یک هدفون وایرلس است ولی اگر تفاوت خیلی فاحشی با یک هدفون سیم دار با قیمت مشابه دارد، سیم دار هم پیشنهاد دهید.
بودجه بنده 500 است.
تفاوت بین هدستها و هدفون های وایرلس و سیم دار همیشه فاحش بوده.سلام
قصد خرید یک هدفون با اولویت اتصال به ps4 دارم. همچنین در کنار بازی، قصد استفاده از این هدفون برای اتصال به pc برای تماشای فیلم های بلوری و گوش دادن به موزیک دارم.
به خاطر راحتی، اولویتم یک هدفون وایرلس است ولی اگر تفاوت خیلی فاحشی با یک هدفون سیم دار با قیمت مشابه دارد، سیم دار هم پیشنهاد دهید.
بودجه بنده 500 است.
ممنون از جوابتونتفاوت بین هدستها و هدفون های وایرلس و سیم دار همیشه فاحش بوده.
SteelSeries Siberia V3 Prism بهترین مدلی هست که میتونی بگیری. قیمتش هم 495 هست.
هدفونی که اپتیکال ساپورت بکنه هیچ مشکلی با ps4 نخواهد داشت. اگر واقعا براتون مهمه که هدفون وایرلس بخرید همون PlayStation Gold هدست خوبیه قیمتش حدود 300 هست. اگرچه وقتی Astro A50 بگیرید طبیعتا کیفیت خیلی بهتری هم خواهید داشت.ممنون از جوابتون
بنظرت اگر بودجه رو تا 1.3 میلیون بالا ببرم ارزشش رو داره یک هدست وایرلس با کیفیت مثل astro a50 و یا turtle 800 بگیرم؟
آیا هدفونی که ترنسمیترش دارای ورودی اپتیکال باشه و در مشخصاتش قابلیت اتصال به ps4 ذکر نشده است، مشکلی در ارتباط به نحو احسن داره؟
ممنون از جوابتونهدفونی که اپتیکال ساپورت بکنه هیچ مشکلی با ps4 نخواهد داشت. اگر واقعا براتون مهمه که هدفون وایرلس بخرید همون PlayStation Gold هدست خوبیه قیمتش حدود 300 هست. اگرچه وقتی Astro A50 بگیرید طبیعتا کیفیت خیلی بهتری هم خواهید داشت.
در هر صورت من شدید توصیه میکنم تو محدوده هدفون های گیمینگ بمونید و در همین محدوده دنبال مدل دلخواهتون بگردید.
به عنوان کسی که 10-12 مدل هدفون داشته و دهها مدل هدفون تست کرده باید بگم انتخابت خوب نیست. من توصیه اکید دارم حتما هدفون گیمینگ بخری. RS-175 هدفون خوبیه ولی بدرد گیم نمیخوره. بگرد ببین SteelSeries H Wireless گیرت میاد. بهترین چیزی که میتونی بخری همونهممنون از جوابتون
من به دلیل اینکه به صورت آماتور بازی می کنم و احتیاجی به میکروفون وچت ندارم و فقط صدای فراگیر برام مهمه و همچنین در کنارش فیلم و موزیک هم جز سرگرمی هام هست، مدل sennheiser rs 175 رو انتخاب کردم. که این هدفون دارای ورودی اپتیکال است. به نظرتون چطوره؟
از چه نظر rs 175 بدرد گیم نمی خوره؟به عنوان کسی که 10-12 مدل هدفون داشته و دهها مدل هدفون تست کرده باید بگم انتخابت خوب نیست. من توصیه اکید دارم حتما هدفون گیمینگ بخری. RS-175 هدفون خوبیه ولی بدرد گیم نمیخوره. بگرد ببین SteelSeries H Wireless گیرت میاد. بهترین چیزی که میتونی بخری همونه
هدفون های گیمینگ یکسری فرکانس ها رو تقویت میکنن و صدا رو دستکاری میکنن، بیس قدرتمندتری دارن، صداشون حجیم تره و صدای فراگیری که تولید میکنن خیلی بهتر از فراگیر هدفون های غیر گیمینگه.از چه نظر rs 175 بدرد گیم نمی خوره؟
به خاطر دستکاری در صدا تجربه فیلم دیدن با این هدفون ها چطوریه؟هدفون های گیمینگ یکسری فرکانس ها رو تقویت میکنن و صدا رو دستکاری میکنن، بیس قدرتمندتری دارن، صداشون حجیم تره و صدای فراگیری که تولید میکنن خیلی بهتر از فراگیر هدفون های غیر گیمینگه.
مثلا صدای شلیک گلوله ها تو هدفون های گیمینگ خیلی دل نشین تر و هیجان انگیز تر از مثلا همون RS-175 هست.
برای فیلم ها هم خیلی خوبه. ولی بعضی سبکای موسیقی خیلی جالب نیستن با هدفون های گیمبنگ. البته بستگی به هدفونی هم که میخری داره.به خاطر دستکاری در صدا تجربه فیلم دیدن با این هدفون ها چطوریه؟
ممنون از جوابتونبرای فیلم ها هم خیلی خوبه. ولی بعضی سبکای موسیقی خیلی جالب نیستن با هدفون های گیمبنگ. البته بستگی به هدفونی هم که میخری داره.