jetalpha
کاربر سایت
دوستان یک نصیحت برادرانه دارم برای اونایی که میخوان برای گمینگ هدست بگیرن... برای مصرف بازی سمت هدست به هیچ عنوان نرید از ریزر گرفته تا ایسوس همگی صداهای غیر واقعی و صد البته قیمت بسیار گرانی دارن. سعی کنید برید یک هدفون با کیفیت از برندهای معروف سنهایزر یا AKG بخرید. همچنین سعی کنید هدفونی که میخرید پشت باز باشه تا بهترین نتیجه رو در سیستم استریو، سوروند و ساند استیج بگیرید.
من خودم یک هدفون پشت باز از آودیو تکنیکا دارم مدل ATH AD500X وقتی تو آنلاین بتل فیلد بازی می کنم دقیق می تونم محل حرکت دشمن رو حدث بزنم. یا حتی تو ویچر وقتی کسی صدام میزنه یا صدایی از جایی بلند میشه وقتی برمیگردم سمت صدا، منبع صدا رو سریع پیدا می کنم. صداها بسیار شفاف و طبیعی هستن و باس بسیار خوب و به اندازه ای داره.
من خودم یک هدفون پشت باز از آودیو تکنیکا دارم مدل ATH AD500X وقتی تو آنلاین بتل فیلد بازی می کنم دقیق می تونم محل حرکت دشمن رو حدث بزنم. یا حتی تو ویچر وقتی کسی صدام میزنه یا صدایی از جایی بلند میشه وقتی برمیگردم سمت صدا، منبع صدا رو سریع پیدا می کنم. صداها بسیار شفاف و طبیعی هستن و باس بسیار خوب و به اندازه ای داره.