Siberia V3 رو گوش راحت تره.
بعد این siberia v3 صدای 2.0 stereo داره ولی اون صدای ۷.۱ ولی بچه ها میگن هردو ۷.۱ رو ساپورت میکنن پس اینا چه فرقی دارن؟ یعنی صدای ۷.۱ siberia v3 واقعی نیست؟
Siberia V3 رو گوش راحت تره.
نه کراکن و نه سایبریا هیچکدوم 7.1 واقعی نیستن، صدای 7.1 رو به صورت نرم افزاری شبیه سازی میکنن، سایبریا این کار رو خیلی بهتر از کراکن انجام میده.بعد این siberia v3 صدای 2.0 stereo داره ولی اون صدای ۷.۱ ولی بچه ها میگن هردو ۷.۱ رو ساپورت میکنن پس اینا چه فرقی دارن؟ یعنی صدای ۷.۱ siberia v3 واقعی نیست؟
Siberia V3 فکر کنم بهتر باشه. چون هدفون جدیدتریه اگرچه این گرونتره ولی حتی خود استیل سریز هم ساخت 9H رو متوقف کرده.لیون کامپیوتر : SteelSeries 9H NaVi Team Edition Gaming Headset
این هدست بهتره siberia v3 هست؟
هدست سونی خیلی خوبه ولی چون بی سیم هست کیفیت صدای پایین تری نسبت به استیل سریز و ریزر داره.برای ps4 به نظرتون هدست های خود سونی خوبه یا مدلهای استیل سریز و ریزر؟
ممنون،استیل سریز رو Ps4 استریو میشه یا 7.1 کانال میده؟هدست سونی خیلی خوبه ولی چون بی سیم هست کیفیت صدای پایین تری نسبت به استیل سریز و ریزر داره.
خود هدفون درایو هاش طوری بهینه شده که با هر دستگاهی از جمله PS4 صدای 7.1 رو شبیه سازی میکنه.ممنون،استیل سریز رو Ps4 استریو میشه یا 7.1 کانال میده؟
به نظر من برای PS4 همون Gold از همه بهتره هم قیمت مناسبه هم شخصی سازی داره.برای ps4 به نظرتون هدست های خود سونی خوبه یا مدلهای استیل سریز و ریزر؟
هدفون خوب تا 300 تومن برای گیم و موزیک ( راک و متال بیشتر) اگه میشه معرفی کنید ممنون
گلد سونی داشتم 1 سال خورده ای ولی شکست
برای PC میخوام استفاده کنم بیشتر
عزیز شما که گلد داشتی بگو چجوریاس ارزش داره بخرم یا ن؟ این مود های انتخابی بازی ها چطوره تاثیرش تا چ حده؟ ارزش داره بخاطرش بخرم؟ بیس در چ حدیه؟کسی پیشنهادی نداره؟ :d
سلام رفقا دنبال هدفون میگردم برای ps4 و فیلم یجورایی بینRazer Kraken 7.1 Chroma و گلد موندم بعضیا میگن صدای گلد خیلی خ ب نیس و بیسش ضعیفه از طرفی گلد تنظیمات شخصی داره که میتونه باهال باشه و کاملا هم با پلی استیشن ساین میشه دوستان بنظرتون چیکارکنم؟ این ریزر چطوره؟ تو این قیمت بهتر داریم؟