نه ساپورت نمیکنه. برای 7.1 یا باید هدست گلد رو بگیرید یا هدست وایرلسی که پورت دیجیتال داشته باشه و صدای دالبی رو ساپورت بکنه.کسی هدست Razer ManO'War 7.1 رو داره؟
برای PS4 این مدل 7.1 رو ساپورت میکنه؟
نه ساپورت نمیکنه. برای 7.1 یا باید هدست گلد رو بگیرید یا هدست وایرلسی که پورت دیجیتال داشته باشه و صدای دالبی رو ساپورت بکنه.کسی هدست Razer ManO'War 7.1 رو داره؟
برای PS4 این مدل 7.1 رو ساپورت میکنه؟
شما خودتون دارید و تست کردید؟نه ساپورت نمیکنه. برای 7.1 یا باید هدست گلد رو بگیرید یا هدست وایرلسی که پورت دیجیتال داشته باشه و صدای دالبی رو ساپورت بکنه.
ندارم ولی توی نقدای اینترنتی که میخوندم نوشته بودن روی PS4 حالت استریو پخش میشه.شما خودتون دارید و تست کردید؟
چون انگاری آداپتور داره برای PS4
توی آمازون نظرات رو میخوندم یکی میگه ساپورت میکنه یکی دیگه میگه نه ساپورت نمیکنه.کلا گیج گیج شدم الانندارم ولی توی نقدای اینترنتی که میخوندم نوشته بودن روی PS4 حالت استریو پخش میشه.
باید توی اینترنت هدستهای گیمینگ که رنج قیمت 150 تا 200 دلار هستن و پورت دیجیتال هم ساپورت میکنن رو ببینید و بعد توی ایران ببینید هستن یا نه. چون من تنها هدفونی که میشناسم این قابلیت رو داره و تو ایران نسبتا راحت تر پیدا میشه SteelSeries Siberia 800 هست که بالای 1 میلیون قیمت داره.توی آمازون نظرات رو میخوندم یکی میگه ساپورت میکنه یکی دیگه میگه نه ساپورت نمیکنه.کلا گیج گیج شدم الان
مدلی هست که 7.1 ساپورت باشه روی PS4 به غیر از گلد و پلاتینویم توی رنج قیمت 600 تومن؟
سلام دوستان
بین این 2 تا هدست موندم که کدوم رو بگیرم؟
HeadSet Gold Sony و Logitech G430
توی این رنج قیمت میخام و برای PS4 هم میخام استفاده کنم
ممنون 3>
ايرپاد ايفون.سلام دوستان
قصد خرید یه هندزفری خوب رو دارم
میخاستم راهنماییم کنید
توقعم اینه که صدای با کیفیت داشته باشه و ارگونومی و ساختارش جوری باشه که از گوشم درنیاد و اذیت نکنه
قیمتش از 90 تومن بیشتر نباشه
ممنون
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
سلام،فقط رو کامپیوتر با نرم افزار خود ریزر میتونید صدای 7.1 مجازی رو تجربه کنید،سلام
هدست ريزر مدل کراکن Kraken USB Razer Kraken USB Headset | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
این هدست رو میخواستم خریداری کنم
سوالم اینه که xbox one رو ساپورت میکنه ؟
و اینکه این هدست صدای 7.1 کاناله رو ساپورت میکنه . یعدی صدای 360 درجه . آیا فقط رو کامپیوتر اینجوریه یا رو xbox one هم اوکیه ؟
ممنون