mahdisedaghi1367
کاربر سایت
خدمت شما عرض کنم اون مدل مانیتوری که من خدمتتون فرستادم سال 2022 بهترین مانیتور دنیا شده بوده تو رنکینگ ها ضمن اینکه این لینکی که شما فرستادی سایزن مانیتور رو زده 28 اینچ الجی که من گفتن 32 اینچه ب این مزینه بزرگ بودنش و باز هم یه مزیت بیشتر 260 هرتز بودن مانیتور هست و پنلش که نانو هست , و باز هم یه مزیت دیگه خود کارخونه 2 تا پروفایل کالیبره شده مخصوص طراحی و تدوین تو مانیتور گذشته برای طراحان گرافیک و عکاسا مانیتوری که شما گرفتید رور من هنوز برررسی ازش نخوندم ولی با توجه به قیمتی که گرفتید خوبه چون این الجی حدود 40 تومن قیمتشه البته خب با سایزر بزرگتر و رفرش ریت بیشتر و پنل به روز تر ولی خب ده میلیون هم پول کمی نیست در م.ورد اپسکیل کردن وضوح هم حتما باید این مانیتور رو تست کنی تا متوجه بشی از نظر من تفاوت خاصی نداره با مانیتور دیفالت 4kاپسکیل به درد نمیخوره. هرچقدر هم که کیفیت خوبی داشته باشه به کیفیت رزولوشن واقعی 4K نمیرسه.
شما یکبار دیگه بررسی های مانیتور پیشنهادی من رو مطالعه کنید فکر نکنم تو این رنج قیمت و با این امکانات فوق العاده گزینه دیگری بشه پیدا کرد.
Asus TUF Gaming VG28UQL1A review: This 4K monitor plays nice with consoles
View attachment 325566View attachment 325567View attachment 325568View attachment 325569