Kiami
کاربر سایت
مرسی از توضیحاتتون، کاملا درسته من خودم طبق تحقیقاتی که کردم یه سری گیم ها مثل فیفا یا شبیه ساز های رانندگی توی نسبت 21:9 به شدت جذاب تر و حس بهتری میده. ولی یک سری گیم ها هم کلا ساپورت نمیکنه این حالت رو و باید تصویر مشکی کنار رو تحمل کنی. واقعا سلیقه است و نمیشه انتخاب قاطعی داشت. البته تو بحث محیط ویندوز و اپ ها و ... مشکلی وجود نداره گویا و اون کناره های مشکی رو نمیبینیم.نسبت عرض و طول تصویر فرق میکنه با مانیتور هایی که به صورت رایج 2K یا همون 1440p و 4K شناخته میشن. مثلا 1440pرزولوشن 1440*2560 هست که نسبت 16:9 داره، مانیتوری مورد نظر شما ultra wide میشه که نسبت 21:9 داره و 1440*3440 هست. این نسبت تصویر برای بعضی مصرف ها اتفاقا شاید خیلی هم کارآمد باشه ولی شاید برای گیم انتخاب منطقی نباشه و کم نیست بازی هایی که در ابتدا اصلا این نسبت رو پشتیبانی نکنند که باعث میشه چپ و راست تصویر برای شما دوتا بلاک کامل سیاه داشته باشید که خروجی رایج تر 16:9 رو داشته باشید.
تو آشنا من یکی میشناسم این مانیتور رو داشت و رضایت هم داشته، ولی به طور کلی اون عزیز تصمیم های خاص خودش رو میگرفته و لذتش رو هم میبرده ولی من باشم بیشتر میرم سمت بقیه گزینه هایی که دوستان پیشنهاد کردن.