من بین این دو تا مونده بودم و شخصا رفتم از نزدیک دو تا رو دیدم و ایسوس رو خریدم
منحنی G7 بسیار زیاده و برای وب گردی و خوندن متن یا کار با آفیس افتضاح هست وقتی از نزدیک دیدم این حس رو بهم منتقل کرد که نوشته ها خم شدن روی صفحه !!! مطمئنم هرکی G7 بخره به مشکل میخوره مگر اینکه مانیتور رو فقط برای بازی خریده باشه
در ضمن به نمایندگی اصلی گارانتیش هم زنگ زدم گفت G7 تا حالا برای ما خرابی نداشته اما بچه ها میگن کاملا برعکس هست و خرابی زیاد داره البته بنظر هم منطقی میاد چون مانیتور با منحنی اینقدر زیاد ( 1000 ) فشار بالایی روی پنل هست و در دراز مدت وقتی اتاق کارتون گم و سرد میشه و انقباض و انبساط به تعداد بالا رخ میده ممکنه دچار ترک توی پنل یا پیکسل سوختگی بشید
اون مشکل سرگیجه و تهوع هم که خیلی ها موقع کار با مانیتور منحنی میگیرن به کنار
برای اینکه من پول اضافه نداشتم که G7 رو بخرم و اگر خوشم نیومد بفروشم برای همین بدون ریسک ترین مانیتور رو انتخاب کردم ( ایسوس ) و دوباره هم بخوام بخرم همین مدل رو میخرم
کلا توصیه ی همه ی دوستان اینجا اینه که کلا سراغ مانیتور منحنی نرید ( پست های قبلی رو میتونید بخونید ) همینطور پنل VA
بهترین انتخاب یک مانیتور ( به نسبت پولی که هزینه میکنید ) 27 اینچ پنل IPS و تخت و 2K از برند معتبر مثل ایسوس و گیگا و MSI هست
سلام
بین این دو تا مدل مانیتور، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
Samsung Odyssey G7 C32G75T
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
آیا کسی مدل سامسونگ رو داره و استفاده کرده؟
این
لینک مقایسشونه!
درود
با احترام به نظر شما . من حدود ۱ سال و نیم هست که از مانیتور g7 دارم استفاده میکنم و تجربیاتم رو میخواستم بگم.
۱- مانیتور سامسونگ از لحاظ کرو بودن سختیش فقط برای ۱-۲ روز اول هست که اذیت کنندست و بعد از این کاملا آدم عادت میکنه و منحنی بودن اصلا اذیت کننده نمیشه و ناخود آگاه دیگه بهش فکر نمیکنید و چشم عادت میکنه . (توی بازی که نه تنها اذیت کننده نیست بلکه خیلی لذت بخشتره و به اصطلاح immersion هست )
۲- در مورد خرابی و اینا من هم با گارانتی هم عقیدم و خودم هم که مشکلی نداشتم ضمن اینکه از ۴ نفر از دوستانم هم که این مانیتور رو خریدن همه بدون مشکل دارن کار میکنند و اینکه از جایی هم که خریدم (از دوستان قدیمیم) تا الان آمار دارم هیچکدوم آمار گزارش خرابی و برگشتی و این چیزا نداشتند .صد البته سامسونگ برای ساختن همچین پنلی از قبل همه زوایای طراحی و QC رو پیشبینی کرده و نباید با همچین مشکلاتی در حالت عادی رو به رو بشیم .( یه سری مشکلات توی فروم های ردیت و اینجور جاها هست ولی اپیدمی نیست و جزو نقص های رایج هر مانیتوری میتونه باشه.)
۳- اما اصلی ترین موضوع که میخوام اشاره کنم و خیلی هم برای من مهم هست و فکر میکنم برای همه هم مهم باشه کیفیت تصویر و overdrive مانیتور هست که واقعا تو این مانیتور بینظیر هست.
من از ۱۰ سال پیش تا به امروز انواع مانیتور های high end رو داشتم و میتونم با اطمینان کامل بگم هیچکدوم به گرد پای در درجه اول OLED و QD-VA نمیرسن . من اوایل ۳ سال رو مانیتور های اند پنل tn بودم فکر میکردم عجب کیفیتی داره . بعدش عوض کردم رفتم روی ips دیدم tn چقدر افتضاح بود و کلی لذت بردم از ips . و همین اتفاق هم روی qd-va افتاد ! تفاوتش با ips واقعا مشهود بود برام.
مهمترین رکن تصویر va توی کنتراست هست که توی بازی باید بگم بسیار لذت بخش و مشهوده . (مخصوصا توی dark scenes). توی مانیتور g7 سامسونگ از باکیفیت ترین و بی نقص ترین پنل va با زیر لایه quantum dot استفاده شده و هم رنگ ها خیلی زنده و شارپ هست هم کنتراست بینظیره . من الان طوری شدم که دیگه اصلا ips رو نمیتونم نگاه کنم . توی ips همه مشکی ها خاکستریه انگار یه چیزی این وسط کمه یه چیزی مثل لایه مه زیر تصویر احساس میشه که کار رو خراب میکنه مخصوصا اگر اتاق نسبتا کم نوری داشته باشین این حس بسیار آزاردهنده میشه.
بعد از مانیتور g7 الان در تدارک خرید مانیتور OLED هستم . به نظرم OLED که دیگه قابل مقایسه نیست و یجورایی باید گفت شگفت انگیزه از لحاظ همه چی . حالا اون بحثش جداست که اینجا نمیخوام راجبش صحبت کنم.
در کل بخوام بگم اگر هدفتون بیشتر بازی یا فیلم هست و میتونید با صفحه منحنی کنار بیاین روی سامسونگ اصلا شک نداشته باشین و از لحاظ کیفیت تصویر و موشن یه سر و گردن بالاتره . در غیر اینصورت همون ایسوس رو بردارید که نسبت قیمت و کیفیتش جزو گزینه های خوبی هست.
خود بنده هم جزو وسواسی ترین ها هستم تو خرید قطعات و اینجور چیزها . من هم حرف دوستمون رو تایید میکنم . توی دنیای مانیتور ها (نه TV ها) خیلی نباید روی پنل VA حساب باز کرد. چون تولیدات با کیفیت خیلی کمی داریم برای VA و مشکلات زیادی دارن . ولی توی این سری مانیتور سامسونگ g7 و مدل های بالاترش که توی ایران نیست ، سامسونگ تمام نقص های va رو که از قدیم توی همه این پنل بوده برطرف کرده که هیچ ، ویژگی های تصویری و overdrive بینظیری پیاده کرده که واقعا side by side کنار هم بزارید متوجه میشید.
توی یوتیوب چنل viktors reality رو دنبال کنید. شخصی هست که اکثر display های درجه ۱ دنیا رو به صورت هزینه شخصی و بدون تبلیغات و اسپانسر میخره و review و بصورت side by side مقایسه میکنه ( البته با کالیبره ) بیشتر جاها خیلی کمکتون میکنه .
موفق باشید