Booker DeWitt
کاربر سایت
منم چند روز پیش یک مانتیور ال جی الترا گیر 27 اینچ خریدم ، 165 هرتز- نیم ملی ثانیه، عمق رنگ 8 بیت، پنل VA و HDMI 2 و DSIPLAY PORT 1.2 شدت روشنایی 400 نیت 14 میلیونراستش منم تازگی مانیتور رفرش ریت بالا گرفتم و پیش از این 60 هرتز نهایتش بود (البته آخریش در واقع 75 هرتز بود !). از چندتا از برو بچه هایی که ای-اسپورت بازن پرسیدم ظاهرا می تونستن تشخیص بدن چون خیلی براشون این داستان مهم بود. من خودم چون اهل این مدل گیمها نیستم(بیشتر سینگل و عمدتا به سبک استراتژیک) و بازیها رو ترجیح میدم روی بالاترین تنظیمات اجرا کنم برای همین باعث میشه بیشترشون زیر 100 فریم بدن لذا عملا نتونم از قابلیت مانیتور در این زمینه بهره ببرم. حالا شاید من بابت تست هم که شده یکی-دوتا بازی شوتر (E-Sport) بریزم تا ببینم میشه تفاوت رو تشخیص داد یا نه
کاشکی با این هزینه میرفتید سمت LG ULTRA GEAR GQ850 به نظرم با این هزینه خرید این مانیتور منطقی تر بود هم به لحاظ کیفیت هم کانفیگ هم طراحیدرود. برای افرادی که قصد خرید مانیتور تا بودجه ۳۵ میلیون تومن دارند من مدل Asus TUF Gaming VG28UQL1A را پیشنهاد میدم که در بازار ایران فعلا موجوده.
خودم مدتی بود در موردش تحقیق کردم تا اینکه بالاخره خریدمش.
بطور خلاصه مشخصاتش اینه:
View attachment 322473
این هم لینک:
TUF Gaming VG28UQL1A|Monitors|ASUS Global
مانیتور قبلیم 4k 60hz بود که بخاطر مسایلی مثل فعال کردن Frame Generation مثلا در بازی سایبرپانک یا الن ویک ۲ با این مانیتور ۶۰ هرتز مشکل داشتم. چرا که در حالت FG وی سینک غیرفعال میشه و اینجا باید مانیتوری داشته باشی که G-SYNC داشته باشه اگر کارتت انودیا هست وگرنه دچار اسکرین تیرینگ میشی. کلا اگر برای کنسول استفاده نمیکنید دیگه دوره مانیتور ۶۰ هرتز به سر اومده .
خلاصه این مانیتور را از نظر کیفیت و زیبایی و قابلیت ها ازش راضیم. حتی PS5 هم بهش وصل کردم و VRR را ساپورت میکنه.
این مانیتور Local Dimming هم داره و با توجه به اینکه IPS هست اما واقعا عمق مشکی بالایی ازش دیدم. HDR ش هم پرفکت نیست ولی برای ویدیوها که بنظرم خوب بود.
View attachment 322474View attachment 322475
ممنونم اما این مدل مانیتوری که معرفی کردید 1440p هست و من از ابتدا دنبال رزولوشن 4K بودم.کاشکی با این هزینه میرفتید سمت LG ULTRA GEAR GQ850 به نظرم با این هزینه خرید این مانیتور منطقی تر بود هم به لحاظ کیفیت هم کانفیگ هم طراحی
خدمت سرور گرامی عرض کنم بله وضوحش 1140 هست به طور دیفالت اما اگر بری داخل تنظیمات مانتیور میبینی که تا 4k رو به صورت آپ اسکیل پیشتبانی میکنه من خودمم تعجب کردم وقتی دیدم رزولیشین بالاتر از 1440 داره و اصلا اررش خرید مانیتور 4k به صرفه تنیست وقتی میتونی روی همین مانیتور 4k بگیری ضمن اینکه این مانیتور پنلش nano ips هست و کیفیت تصویر و رنگ ها فوق العادس به صورت عمودی هم قابل چرخشه فقط تنها ضعفش عدم چرخش به راست یا چپه اما پایش به شدت تو بالا پایین رفتن نرم عمل میکنهممنونم اما این مدل مانیتوری که معرفی کردید 1440p هست و من از ابتدا دنبال رزولوشن 4K بودم.
مدل GQ950 رزولوشن 4K داره که قیمتش حدود ۶۰م تومنه!!!
اپسکیل به درد نمیخوره. هرچقدر هم که کیفیت خوبی داشته باشه به کیفیت رزولوشن واقعی 4K نمیرسه.خدمت سرور گرامی عرض کنم بله وضوحش 1140 هست به طور دیفالت اما اگر بری داخل تنظیمات مانتیور میبینی که تا 4k رو به صورت آپ اسکیل پیشتبانی میکنه من خودمم تعجب کردم وقتی دیدم رزولیشین بالاتر از 1440 داره و اصلا اررش خرید مانیتور 4k به صرفه تنیست وقتی میتونی روی همین مانیتور 4k بگیری ضمن اینکه این مانیتور پنلش nano ips هست و کیفیت تصویر و رنگ ها فوق العادس به صورت عمودی هم قابل چرخشه فقط تنها ضعفش عدم چرخش به راست یا چپه اما پایش به شدت تو بالا پایین رفتن نرم عمل میکنه