مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان متاسفانه بخاطر محدودیت در بودجه مجبور شدم مانیتور 1080 و 75 هرتز بگیرم سایز 23.8
خواستم بدونم تو این سایز 1080 و 2k تفاوت زیادی دارن >؟
حداقل باید 1 تا 1و5 سال با این مانیتور سر کنم تا برم سراغ بهترش
نه داداش من هم 2k سایز 27 دارم هم 1080 سایز 23
تفاوت اصلا جوری نیست بگی "اوه پشمام حاجی" :دی
بخصوص اگه شوتر بازی می کنی 1080 و 23 اینچ راحت تری

• Like
Reactions: milad.ps4
نه داداش من هم 2k سایز 27 دارم هم 1080 سایز 23
تفاوت اصلا جوری نیست بگی "اوه پشمام حاجی"
بخصوص اگه شوتر بازی می کنی 1080 و 23 اینچ راحت تری
ممنون خیالم راحت شد اگه تفاوت در این حد نیست پس چه بهتر شاید کلا با 1080 سر کردم فقط نگرانیم بابت ب75 هرتز بودنش هست که تو بازی های esport در مقابل اونایی که هرتز بالاتری دارن حرفی برای گفتن ندارم
همه سبک هارو بازی می کنم از ورزشی بگیر تا rpg و ....:D

دوستان این مانیتور سامسونگ G7 رو هرچی ازش خوندم تعریف بوده ( 32 اینچ ) و مشکلش توی آمازون فقط خرابی پنل بوده ولی کسی ندیدم از اینکه با خوندن متن یا مشکل سردرد و سرگیجه شکایتی کرده باشه با اینکه خمیدگی اش هم زیاده و 1000 هست
خیلی آدم رو وسوسه میکنه بره سمتش چون مشخصاتش روی کاغذ که عالیه کاش کسی اینجا تجربه کار با این مانیتور رو داشت تا ببینم بالاخره برم سمتش یا نه؟
ایرادات اش هم اگر چیزی هست ممنون میشم بهم بگید . در ضمن تا حالا سابقه کار با مانیتور منحنی رو نداشتم

سلام دوستان من چن وقته میخوام مانیتور 2k بخرم اما دو دل موندم که مانیتور بخرم یا تلوزیون؟واسه pc دوستانی که تجربه کردن یا دارن یه پیشنهادی واسم بدن ممنون میشم

دوستان جایی هست مانیتور خمیده ی روشن رو بشه دید یا تست کرد ؟
می خواستم مانیتور 32 اینچ خمیده ( G7 ) بگیرم اما بشدت توصیه میکنن حتما قبل خرید از نزدیک ببینید که مشخص بشه مشکلات سردرد و سرگیجه باهاش نداشته باشید
حالا موندم کجا میتونم مانیتور خمیده تست کنم یا ببینم
ممنون میشم راهنمایی کنید

بین مانیتور 2k و تلویزیون 4k موندید؟ یا جفتش 2k ؟
اگه جفتش 2k هستن من نظرم شخصا با مانیتوره خصوصا برای pc
نه تلوزیون فول اچدی اما مانیتور 2k بین اینا موندم البته تلوزیون خودم 4k هستش اگه بخوام اونو استفاده کنم باید به جاش یکی بزرگترشو بخرم واسه همین بین مانیتور و تلوزیون موندم البته بیشتر به خاطر اینچش هست 32 یا 27 میخوام در واقع واسه همین

دوستان جایی هست مانیتور خمیده ی روشن رو بشه دید یا تست کرد ؟
می خواستم مانیتور 32 اینچ خمیده ( G7 ) بگیرم اما بشدت توصیه میکنن حتما قبل خرید از نزدیک ببینید که مشخص بشه مشکلات سردرد و سرگیجه باهاش نداشته باشید
حالا موندم کجا میتونم مانیتور خمیده تست کنم یا ببینم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان کسی کمکی میتونه بکنه ؟

دوستان کسی کمکی میتونه بکنه ؟
آقا مانیتور خمیده اصلا نخرید
توی بازی های استراتژی و دو بعدی شدیدا مزخرفه و واقعا لذت بازی رو از بین میبره مخصوصاً برای سامسونگ که خمیدگی اش هم شدیدا زیاده
مانیتور فقط تخت بخرید
Vg27aq یکی از بهترین و خوش قیمت ترین گزینه هاس
برای 4k گیمینگ هم برید سمت lg چون ایسوس هاش بشدت گرونه

آقا مانیتور خمیده اصلا نخرید
توی بازی های استراتژی و دو بعدی شدیدا مزخرفه و واقعا لذت بازی رو از بین میبره مخصوصاً برای سامسونگ که خمیدگی اش هم شدیدا زیاده
مانیتور فقط تخت بخرید
Vg27aq یکی از بهترین و خوش قیمت ترین گزینه هاس
برای 4k گیمینگ هم برید سمت lg چون ایسوس هاش بشدت گرونه

مانیتور خمیده فقط برای بازی های مثل ریسینگ و فیفا و اینا خوبه ! برای استراژی ها و کسایی که می خوان شوتر مخصوصا در سطح حرفه ای بزنن اصلا پیشنهاد نمیشه.نیگا کنین اکثر کساییم که شوتر باز حرفه این مانیتور خمیده ندارن.

بنظرتون اگر فاصله نیم متر یا کمتر از یک متر باشه برای مانیتور 27 اینچ تفاوت بین 2k و 4k قابل تشخیص هست ؟ چقدر تفاوت وجود داره ؟
می خوام بدونم در سایز 27 ارزش داره برای مانیتور 4k هزینه کنم ؟ ( با توجه به اینکه هرتز پایینتری هم در گیم میگیرم)

بنظرتون اگر فاصله نیم متر یا کمتر از یک متر باشه برای مانیتور 27 اینچ تفاوت بین 2k و 4k قابل تشخیص هست ؟ چقدر تفاوت وجود داره ؟
می خوام بدونم در سایز 27 ارزش داره برای مانیتور 4k هزینه کنم ؟ ( با توجه به اینکه هرتز پایینتری هم در گیم میگیرم)
من در سایز ۲۷ برای فاصله حدود ۷۰ سانت تست کردم و متوجه فرقش نشدم. البته ممکنه تیزبینی افراد با هم مختلف باشن و من از این لحاظ وضعم خوب نیست:D
ضمن این که ۱۰۰ فریم ۲k رو به ۵۰ فریم 4k ترجیح میدم. این هم برای PC ـه و خب روی کنسول ماجرا فرق داره.

دوستان چند تا مانیتور فول اچ دی برای گرافیک ۲۰۶۰ معرفی میکنید. رفرش ریت بالاتر از ۷۵ باشه.
و آیا اینکه پنل tn و ips خیلی تفاوت داره؟
بین tn و IPS خیلی فرق هست. به صورت مشهودی تصویر IPS بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or