meysam028
کاربر سایت
متاسفانه موجود ندارن.مانیتوره خیلی خوبیه طبیعیه که زود موجودیش تموم شه.به هر حال مرسیفروشگاه ترابایت و اگزو گیم دارن
متاسفانه موجود ندارن.مانیتوره خیلی خوبیه طبیعیه که زود موجودیش تموم شه.به هر حال مرسیفروشگاه ترابایت و اگزو گیم دارن
نه خوب نیستدوستان مانیتور گیمینگ ۳۴ اینچ شیاومی خوبه برای نسل ۹ ؟
mi curved gaming monitor 34
Mi Global Home
من الان مانیتور Asus Vs278Q دارم و فکر میکنم حتما باید ارتقا بدم برای نسل بعدی
بستگی به فاصله و سایز دارهسلام
زمان پاسخ گویی 1 میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه زیاد فرق داره ؟؟
تفاوت 2k با 4k در حدی هست که بخوای واسه 4k بیشتر هزینه کنی ؟
مانیتور صاف یا منحنی کدومش برای فیلم دیدن و بازی حرفه ای مناسب هست ؟
و اینکه از فاصله 3 تا 4 متری چه سایز مانیتوری مناسبه ؟
240 فک نکنم تولید شده باشه ولی 144 هست با قیمت های 1000 دلاری که از نظر قیمتی هم قیمت تلویزیون هایی هستن که ساپورت میکنن 4k 120 fps رودوستان مانیتوری هست که رزولیشنش 4k باشه و از fps بالا پشتیبانی کنه مثلا 240 ؟؟؟؟
اگه نه قراره تولید بشه ؟ و اگه بشه میاد ایران ؟؟
اره گزینه ها خیلی محدودهوالا انتخاب دیگه ای وجود نداره
تلویزیون خوب دارم ولی ۹۹ درصد عادت به بازی با مانیتور دارم و اصلا سمت تی وی نمیرم
این مدلی هم که پیشنهاد کردید 2K هست و اصلا PS5 ازش پشتیبانی نمیکنه!
باید دنبال مانیتور 4K باشم.
ممنونبستگی به فاصله و سایز داره
صاف
TV Size to Distance Calculator and Science
240 فک نکنم تولید شده باشه ولی 144 هست با قیمت های 1000 دلاری که از نظر قیمتی هم قیمت تلویزیون هایی هستن که ساپورت میکنن 4k 120 fps رو
خود 4k هنوز با مین استریم شدن فاصله داره چه برسه به 4k 120 fps
اگه کسی مانیتور فقط برای ps5 میخواست بنظرم 4k 60 کاملا کافیه و من فک نکنم برای بازی های نسل بعدی از 120 فریم استفاده بشه و نیازی به مانیتور با هرتز بالا نیستممنون
مانیتوری میخوام که سایز مناسبی داشته باشه هم به عنوان تی وی برای فیلم و ps5 استفاده کنم هم pc
گزینه های 4k که نرخ باز سازی بالایی داشته باشن خیلی محدود و گرونن از طرفی هم بیشتر مانیتور ها با سایز بالا خمیده هستن
مجبورم به یه مانیتور 2k با نرخ 120 و سایز 27 اینچ فکر کنم
کاش مانیتوری بود که میشد تو رزولیشن های پایین تر از 4k از فریم ریت بالای 120 استفاده کرد اما تو خود 4k از 60 فریم
ممنون بابت راهنماییاگه کسی مانیتور فقط برای ps5 میخواست بنظرم 4k 60 کاملا کافیه و من فک نکنم برای بازی های نسل بعدی از 120 فریم استفاده بشه و نیازی به مانیتور با هرتز بالا نیست
(فک کنم دلیلی که اون دوستمون @Horror هم دنبال همچین مانیتوری هست همینه)
باید بازی های نسل بعدی بیشتری بیاد تا ببینیم تو چه رزلوشنی اجرا میشن (من
ولی بنظرم شما چون برای pc هم میخوای قید 4k رو بزن چون رو pc میتونی خیلی از بازی ها رو 120 فریم بازی کنی
مانیتورهای فعلی معمولا یکی از این سه حالت هستندوستان مانیتورهای 2k همگی پنل 8 بیت دارن ؟ ( توی سایت های سازنده 8 بیت ذکر میکنه اما توی RTINGS مینویسه 10 بیت !!! )
از این مانیتور میخوایی تو pc هم استفاده کنی یا فقط واسه کنسول و تماشای فیلم؟GIGABYTE G27Q-EK 27
از این مانیتور میشه به عنوان تی وی استفاده کرد به این صورت که فیلم هارو از طریق منبعی مثل هارد یا فلش پشت مانیتور ببنیم /؟
بعد اینکه محتوای 1080 رو به 2k اپ اسکیل میکنه ؟ و همچنین محتوای 4k رو به 2k دان اسکیل می کنه ؟
بعد اینکه میشه از این راهی که گفتم فیلم های hdr 10 bit و x265 رو اجرا کرد ؟
هدف اصلیم اول فیلم هست اونم فیلم های با کیفیتی که بالا گفتم بعدش هم یه مدت دیگه شاید 1 سال بعدش ps5از این مانیتور میخوایی تو pc هم استفاده کنی یا فقط واسه کنسول و تماشای فیلم؟
این مانیتور از رنگ پیکسل معکوس BGR استفاده میکنه که توی نمایش تکس ها عملکرد خیلی ضعیفی دارههدف اصلیم اول فیلم هست اونم فیلم های با کیفیتی که بالا گفتم بعدش هم یه مدت دیگه شاید 1 سال بعدش ps5
در نظر دارم واسه pc هم استفاده کنم بعد یه مدت دیگه که خریدم
ممنوناین مانیتور از رنگ پیکسل معکوس BGR استفاده میکنه که توی نمایش تکس ها عملکرد خیلی ضعیفی داره
اگه اولویتت تماشای فیلم هستش و بازی هم اگه آنلاین به صورت حرفه ای نمیزنی و بیشتر بازیهای سینگل و داستانی بازی میکنی میتونی یه مانیتور IPS 4k 60hz تهیه کنی و نهایت لذت رو ازش ببری