من برای کارای دم دستی ViewSonic VG2239M-LED 22" FHD LED Monitor with VGA, DVI, DipsplayPort and 2 USB, Speakers and Full Ergonomic Stand اینو خریدم همه چیزم داره کیفیت تصویرشم محشره پنل VA داره غیر M شم هست که پنل TN هست HDMI هم ندارهمن میخوام یه مانیتور برای کار اداری بخرم، برام رفرش ریت بالا مهم نیست. فقط میخوام که سردرد نگیرم و این که قیمتش معقول باشه. اندازهی مورد نیازم بین ۲۲ تا ۲۷ اینچه ولی ۲۴ به نظرم ایدهآله.
یه دونه MSI پیدا کردم که به نظرم باید جالب باشه ولی سایز ۲۲ و ۲۷ـش هست ولی ۲۴ـش رو نمیدونم کجا میتونیم گیر بیارم تو نت که نیست:
PRO MP241 | The Most Efficient & Professional Monitor | Make Every Detail Clear
این هم مات هست صفحهاش هم VESA، هم این که blue light filter داره.
اگر جایی میشناسید این رو میفروشن پخ بدید و اگه هم آلترناتیو مشابه یا کلاً پیشنهادی دارید لطفاً بگید. خیلی ممنونم.
رنج بودجهام هم تا نهایت ۶/۵۰۰ هست، ولی خب هر چه کمتر بهتر. برام هم اسپیکر اصلاً مهم نیست چون خودم جدا دارم.
سلام hdrکلا خاموش کن فقط تصویرتو خراب میکنهسلام رفقا
آقا تو تنظیمات مانیتورهای Asus راهی هست HDR و Vivid Pixel رو با هم داشت؟
من از یک ماینتور 32 اینچ , 2K استفاده میکنم این قابلیت Vivid Pixel به شدت به شارپ شدن تصویر کمک میکنه به خاطر تراکم پیکسل
ولی زمانی که از HDR استفاده میکنم تنظیماتش خود به خود خاموش میشه
کسی علتش رو میدونه؟
سلام hdrکلا خاموش کن فقط تصویرتو خراب میکنه
من روی تلویزیون هم بازی کنم خاموشش میکنمآره واقعا برام عجیبه این HDR انگار تاثیرش برعکسه
چیزی که تو تبلیغ HDR میبینیم رنگ های زنده تر و تصویر روشن تره
ولی چیزی که به واقع اتفاق میوفته تصویر رو کمی تاریک تر و حتی مقداری تار میکنه
من روی تلویزیون هم بازی کنم خاموشش میکنم
توی عکاسی هم همینه نمیدونم چرا انقد تصاویر HDR تاریک تره
کلا HDR روی مانیتور و تلویزیون های سطح بالا به صورت واقعی خودش رو نشون میده اگرنه بقیه دیسپلی هایی که فقط اسم HDRرو صرفا برای بازار یابی یدک میکشن گند زده میشه تو تصویرشون.HDR واس نزدیک کردن رنج رنگها به سمت طبیعیتر شدن اومده. اگر دیسپلیتون خوب نشون نمیده مشکل از اونه نه HDR.