مشاوره در امر خرید مانیتور

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من در سایز ۲۷ برای فاصله حدود ۷۰ سانت تست کردم و متوجه فرقش نشدم. البته ممکنه تیزبینی افراد با هم مختلف باشن و من از این لحاظ وضعم خوب نیست:D
ضمن این که ۱۰۰ فریم ۲k رو به ۵۰ فریم 4k ترجیح میدم. این هم برای PC ـه و خب روی کنسول ماجرا فرق داره.
من الان داشتم ریوو های خارجی رو میخوندم چند تا نکته نوشته بودن
اول اینکه در سایز 27 اگر 4k باشه نوشته ها ریز تر از 2k میشن چون تراکم پیکسلیش بیشتره و برای همین در سایز 27 مناسب نیست ( نمیدونم درسته یا نه )
دوم اینکه توی بازی هم در سایز 27 فرق 2k و 4k رو مخصوصا از نزدیک متوجه نمیشی
نکته بعدی اینکه قیمتش هم واقعا زیاده یعنی مانیتور 4k خوب دو مدل هست یکی XG27UQ ROG Strix به قیمت 24 میلیون یکی هم lg 27gn950-b که 22 میلیون هست !!! ( ایسوس بهتره )
واقعا هم آدم دلش نمیاد اینقدر پول بده ( پول یک تلویزیون 55 سونی هست !!! )
با این حساب انتخابم رو میبرم سمت 27 اینچ تخت و حدود 170 هزتز و از برند ایسوس یا الجی با پنل IPS

• Like
Reactions: SHAYAN1999
من الان داشتم ریوو های خارجی رو میخوندم چند تا نکته نوشته بودن
اول اینکه در سایز 27 اگر 4k باشه نوشته ها ریز تر از 2k میشن چون تراکم پیکسلیش بیشتره و برای همین در سایز 27 مناسب نیست ( نمیدونم درسته یا نه )
دوم اینکه توی بازی هم در سایز 27 فرق 2k و 4k رو مخصوصا از نزدیک متوجه نمیشی
نکته بعدی اینکه قیمتش هم واقعا زیاده یعنی مانیتور 4k خوب دو مدل هست یکی XG27UQ ROG Strix به قیمت 24 میلیون یکی هم lg 27gn950-b که 22 میلیون هست !!! ( ایسوس بهتره )
واقعا هم آدم دلش نمیاد اینقدر پول بده ( پول یک تلویزیون 55 سونی هست !!! )
با این حساب انتخابم رو میبرم سمت 27 اینچ تخت و حدود 170 هزتز و از برند ایسوس یا الجی با پنل IPS
من فیلم و گیم رو توی دو مانیتور دیدم و فرقی به چشمم نیومد. در مورد متن‌ها نمی‌دونم چه طوری بشه.

کارکرد مانیتور و تلویزیون یکی نیست. اما اگر می‌خواستم ۲۴ میلیون پول مانیتور بدم، احتمالا می‌رفتم یه تلویزیون اولد ۴۸ اینچ به جاش می‌گرفتم:دی

میخوام بین این 2 مدل یکی رو انتخاب کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ؟

ASUS TUF Gaming VG27AQL1A ( مشکل رنگ داره و حتما باید کالیبره شه )

LG 27GP850-B ( مشکل کنتراست داره )

آخرین ویرایش:
این مشخصات کالیبره کردن رو کجای سایت RTINGS مینویسه . مثلا برای این مدل زیر :
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A Review
میخواستم همینو پیشنهاد بدم
فک کنم تو قسمت color accuracy باشه
من خودم دقت نکرده بودم ولی انگار خودشون یه پروفایل (icc , icm ) هم گذاشتن که میشه نصبش کرد نمیدونم جریانش چیه

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان برای مانیتور 2K و 170 هرتز داشتن DP1.2 چه محدودیتی ایجاد میکنه ؟ ( البته میدونم تا 2K و 120 هرتز مشکلی نداره اما بالاتر دچار محدودیت باند میشه )
یعنی مانتیور با DP1.2 نمیتونه 170 هرتز رو بده؟

میخوام بین این 2 مدل یکی رو انتخاب کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ؟

ASUS TUF Gaming VG27AQL1A ( مشکل رنگ داره و حتما باید کالیبره شه )

LG 27GP850-B ( مشکل کنتراست داره )

من از قیمت دقیق خبر ندارم، ولی پیشنهاد میکنم درکنار اینا MSI MAG 274-QRF-QD و AORUS FI27Q-P رو هم نیم نگاهی بکنید.

• Like
این مشخصات کالیبره کردن رو کجای سایت RTINGS مینویسه ؟ مثلا برای این مدل زیر :
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A Review
https://i.rtings.com/assets/products/1IjNFz8x/asus-tuf-gaming-vg27aql1a/rtings-icc-profile.icm
این پروفایلیه که اونا برای پنل خودشون کالیبره کردن اما احتمالا به درد کس دیگه‌ای نمی‌خوره.
هر پنلی باید برای خودش کالیبره بشه.

امروز دیدم قیمت دلار سر به فلک کشید و اگر مانیتور نخرم اینم مثل خرید ماشین و خونه و زن گرفتن تبدیل به رویا میشه :D !!!
بعد از یک ماه تحقیق هم به این نتیجه رسیدم بهترین مانیتور به قیمت ASUS TUF Gaming VG27AQL1A هست و همین رو گرفتم.تقریبا کم نقص ترین مانیتور بازاره.قیمت هم همین فروشگاه های اینترنتی از بازار ارزونتر هستن
رفتم ولیعصر پاساژ ایران و رضا و مجتمع نور برای خرید
توی پاساژ نور مانیتور g7 رو دیدم واقعا نمیدونم کی همچین مانیتوری رو میخره که اینقدر منحنی هست و شما هر تصویری که توش میبینی انگار زاویه داره باهات !!!! متن ها و نوشته ها بصورت هلالی حرکت میکنن !!! با اینکه 20 دقیقه به مانیتور منحنی نگاه کردم حالت تهوه و سرگیجه هم نگرفتم اما در کل مانیتور منحنی رو بهش فکر هم نکنید
از نظر سایز هم حداکثر 27 مناسبه . 32 واقعا بزرگه و اصلا حس مانیتور نمیده بهتون و بخرید پشیمون میشید مگر بخواید صفحه رو دو قسمت کنید
مانیتور 27 اینچ 4k و 2k برند ایسوس رو در پاساژ ایران برای تست گزاشته بودن من 10 دقیقه نگاه کردم هیچ تفاوتی ندیدم نه رنگ نه جزئیات ... تازه اونی که 2k بود چون هرتز بالاتری داشت توی بازی کاملا نرم تر از نمونه 4k بود در نتیجه خریدن 4k هم اشتباه بزرگی هست و بهش فکر نکنید از نظر قیمتی هم که توجیه نداره

در انتها از دوستانی که به من کمک کردن این مدت بسیار سپاسگزارم :Rose:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
از دوستان کسی با مانیتور Xiaomi 27 inch 2k کار کرده؟
مشخصات خوبی داره برای کارهای ادیت و گیم میخوام
توی اون رنج قیمت به نظر مانیتور خوبی میاد

دوستان تا 20 میلیون مانیتور 27 یا 32 چه مانیتوری پیشنهاد میدید ؟ ( البته اگر 4k خوب هم باشه که ارزش داشته باشه بیشتر هم هزینه میکنم )
سلام این مدل رو تهیه کنید اصلا به هیچ مدل دیگه ای حتی فکر هم نکنید

ASUS ROG STRIX XG27UQR
4k 144hz ips
بهترین مانیتور بازاره بنظرم

امروز دیدم قیمت دلار سر به فلک کشید و اگر مانیتور نخرم اینم مثل خرید ماشین و خونه و زن گرفتن تبدیل به رویا میشه :D !!!
بعد از یک ماه تحقیق هم به این نتیجه رسیدم بهترین مانیتور به قیمت ASUS TUF Gaming VG27AQL1A هست و همین رو گرفتم.تقریبا کم نقص ترین مانیتور بازاره.قیمت هم همین فروشگاه های اینترنتی از بازار ارزونتر هستن
رفتم ولیعصر پاساژ ایران و رضا و مجتمع نور برای خرید
توی پاساژ نور مانیتور g7 رو دیدم واقعا نمیدونم کی همچین مانیتوری رو میخره که اینقدر منحنی هست و شما هر تصویری که توش میبینی انگار زاویه داره باهات !!!! متن ها و نوشته ها بصورت هلالی حرکت میکنن !!! با اینکه 20 دقیقه به مانیتور منحنی نگاه کردم حالت تهوه و سرگیجه هم نگرفتم اما در کل مانیتور منحنی رو بهش فکر هم نکنید
از نظر سایز هم حداکثر 27 مناسبه . 32 واقعا بزرگه و اصلا حس مانیتور نمیده بهتون و بخرید پشیمون میشید مگر بخواید صفحه رو دو قسمت کنید
مانیتور 27 اینچ 4k و 2k برند ایسوس رو در پاساژ ایران برای تست گزاشته بودن من 10 دقیقه نگاه کردم هیچ تفاوتی ندیدم نه رنگ نه جزئیات ... تازه اونی که 2k بود چون هرتز بالاتری داشت توی بازی کاملا نرم تر از نمونه 4k بود در نتیجه خریدن 4k هم اشتباه بزرگی هست و بهش فکر نکنید از نظر قیمتی هم که توجیه نداره

در انتها از دوستانی که به من کمک کردن این مدت بسیار سپاسگزارم :Rose:

انتخاب خوبی کردی
از کالیبراسیون هم نترس. ما ادیتور فیلم و عکس نیستیم که دنبال delta E کمتر از مثلا ۲ باشیم. نرم افزار خود Asus‌رو بریز و هر طور که به چشمت خوب اومد صفحه رو تنظیم کن
برای حالت HDR‌هم مایکروسافت یه نرم افزار کالیبراسیون داده که واقعا عالی کار می‌کنه.
Get Windows HDR Calibration from the Microsoft Store

انتخاب خوبی کردی
از کالیبراسیون هم نترس. ما ادیتور فیلم و عکس نیستیم که دنبال delta E کمتر از مثلا ۲ باشیم. نرم افزار خود Asus‌رو بریز و هر طور که به چشمت خوب اومد صفحه رو تنظیم کن
برای حالت HDR‌هم مایکروسافت یه نرم افزار کالیبراسیون داده که واقعا عالی کار می‌کنه.
Get Windows HDR Calibration from the Microsoft Store
اتفاقا اصلا کالیبره کردن هم نمی خواد
من فکر میکردم رنگاش رنگ و رو رفته باشه ولی کاملا هم رنگاش زنده و خوب هست احتیاج به هیچی نداره
نزدیک 7000 نفر هم توی آمازون از 5 بهش 4.7 دادن که قطعا بیشترشونم نه کالیبره کردن نه چیزی( بالاترین نمره ای بوده که با تعداد این تعداد خریدار مانیتور دیدم )
واقعا بالاتر از 15 تومن برای مانیتور دادن اشتباه هست مگر اینکه پول اضافه داشته باشید
اتفاقا HDR اش هم خوبه و توی بازی هم قابل قبول بود البته HDR خوب باید روشنایی 1000 نیت به بالا داشته باشه که فقط توی تلویزیون های بالارده هست نه مانیتور

اگر تونستی برام لینک نرم افزار ASUS برای کالیبره کردن رو بزاری ممنون میشم

سلام این مدل رو تهیه کنید اصلا به هیچ مدل دیگه ای حتی فکر هم نکنید

ASUS ROG STRIX XG27UQR
4k 144hz ips
بهترین مانیتور بازاره بنظرم
دیدمش از نزدیک اتفاقا چند پست قبل در موردش و مقایسه اش با 2K ایسوس نوشتم
در ضمن این مانیتور بالای 24 قیمت داره و بنظرم نمی ارزه با توجه به سایزش و هرتز خروجی

آخرین ویرایش:
دیدمش از نزدیک اتفاقا چند پست قبل در موردش و مقایسه اش با 2K ایسوس نوشتم
در ضمن این مانیتور بالای 24 قیمت داره و بنظرم نمی ارزه با توجه به سایزش و هرتز خروجی
داداش 4k 144 hz جزو گرون ترین مانیتورهاست چون تعداد کمی اینو دارن
شما بخوای روی بازی ها اینو بگیری باید گرافیک 3090 به بالا داشته باشید
اگر هرتز براتون مهمه باید سمت 2k یا FHD برید
اینم عرض کنم که هرتز بالا گرافیک خیلی قوی میخواداون مانیتور vg27 رو خودم دارم بشدت گزینه ی خوبیه

• Like
داداش 4k 144 hz جزو گرون ترین مانیتورهاست چون تعداد کمی اینو دارن
شما بخوای روی بازی ها اینو بگیری باید گرافیک 3090 به بالا داشته باشید
اگر هرتز براتون مهمه باید سمت 2k یا FHD برید
اینم عرض کنم که هرتز بالا گرافیک خیلی قوی میخواداون مانیتور vg27 رو خودم دارم بشدت گزینه ی خوبیه
درست می فرمایید اما چند تا مشکل داره مانیتور 4k توی سایز 27
اولیش اینه که نوشته ها بسیار ریز میشن توی این مانیتور و شما باید اسکیل 150 درصد استفاده کنی که باعث میشه کیفیت نوشته ها و آیکون ها پایین بیاد
مورد بعدی هم برای کسانی که بازی های سبک بتل رویال یا آنلاین بازی میکنن همیشه فریم اولویت بوده و حتی سمت مانیتور FHD با هرتز 240 یا بالاتر میرن چون جزئیات زمین بازی خیلی براشون مهم نیست دیگه
مورد بعدی هم که اشاره کردید دقیقا درسته باید گرافیک 3090 یا 3090ti براش بخری که واقعا گرونه و با توجه به اینکه یک سری بازی های مهم مثل cod جدید قفل آنلاین دارن و دیگه قابل هک شدن نیستن خرید کارت گرافیک های به این قیمت شخصا برای من که معقول نیست

در کل من با توجه به هزینه ای که باید بکنید و کاربردش گفتم خیلی ارزش خرید نداره وگرنه اینکه مانیتوری بهتری هست که شکی نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ortegoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or