مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با توضیحاتی که دادی تونستی لپتاپ نسبتا خوبی پیدا کنی که در لحظه نگارش پست همین لپتاپ رو سایت پی سی کالا تقریبا 5 میلیون ارزونتر میده.

ویرایش: اختلاف قیمتش 7 میلیون شد. قیمت های پی سی کالا زود به زود تغییر میکنن.
این پی سی کالا برای خرید اینترنتی معتبر هست ؟

• Like
Reactions: GameManiac
با توجه به اینکه برق گرافیک لپتاپ ها محدوده و 1080 هم هستن منطقی هست 4070 بخریم یا 4060 کافیه رو لپتاپ؟
خیلی کلی گویی نمیشه کردو بستگی به مقدار محدودیت توان گرافیک‌های مورد نظر داره.
میشه ۴۰۶۰ وجود داشته باشه که سریع تر از ۴۰۷۰ به صورت میانگین عمل کنه. علاوه بر این به پردازنده کلی لپتاپ ها هم بستگی داره و ممکنه پردازنده یک گرافیک‌خوب رو محدود کنه (در موارد خاص). در یک شرایط مشابه مثلا مقایسه بهترین مدل های ۴۰۷۰ و ۴۰۶۰ لپتاپی که با حداکثر توان ۱۴۰ واتی ۴۰۷۰ حدود ۱۰-۱۵ درصد سریع تره.
حالا این افزایش توان هم موجب افزایش پرفورمنس بشه خطی نیست و لزوما مثلا یک گرافیک ۱۴۰ واتی ۴۰ درصد سریع تر از یک گرافیک ۱۰۰ واتی نیست و از یک جایی این افزایش توان تاثیر چندانی روی افزایش خروجی تو بازی نداره و بسته به خود گرافیک داره. مثلا تو سریه ۵۰ گرافیک ۵۰۷۰Ti با توجه به برسسی های جدید خیلی خطی با افزایش توانی که در دسترسش هست خروجی بهتری هم میده و شاید با بایوس های کاستوم بشه ازش خروجی مشابه ۵۰۸۰ لپتاپی گرفت، این مورد مثلا برای ۵۰۷۰ ولی درست نیست و از یک جایی به بعد با افزایش توان خروجی افزایش قابل توجی نداره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Darkofheaven
سلام

یه سوال فنی داشتم. برای اینکه عمرباتری لپتاپ بیشتر بشه چه پیشنهادی دارید ؟

مثلا همیشه به شارژ باشه ؟
یا
مثلا روی باتری باشه و هروقت شارژ رفت روی حالت Energy Saver به برق وصل کنم ؟

شارژ باتری برای من و کارم مهمه. خواستم ببینم پیشنهاد دوستان چیه ؟

یاعلی.

سلام دوستان
بین Surface Pro 9، Surface Laptop 5 و MacBook Air M3 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
دنبال چیز سبک و عمری هستم.
و قطعا باتری تو لپتاپ مهم‌ترین چیزه.

Air M3 یا ترجیحا Air M4
من برای کارای دانشگاه و اداری میخوام.
کروم، فایرفاکس، آفیس، سایفون، تلگرام.
کارم با ایناست.
ولی خب مثلا بیشتر اوقات، 20 تا 30 تا تب تو کروم بازه، چند تا pdf تو اج باز کردم، فایل وورد هم یکی دو تا بازه. سایفون و تگرام هم همینطور. ازیوتویب هم دارم آهنگ گوش میدم.
تقریبا حجم کار روزمره اینطوریه برام.

سلام دوستان
surface pro 9 و surface laptop5 اگه اشتباه نکنم پردازنده های x86 هستن و مصرف باتری بیشتری دارن
اگه باتری براتون مهم هست و اگه استفاده از مک براتون سخته میتونید سرفیس های جدید رو انتخاب کنید که پردازنده های آرم دارن و مصرف باتری عالی و بهینه دارند در غیر این صورت سری m مک بوک تهیه کنید.

من برای کارای دانشگاه و اداری میخوام.
کروم، فایرفاکس، آفیس، سایفون، تلگرام.
کارم با ایناست.
ولی خب مثلا بیشتر اوقات، 20 تا 30 تا تب تو کروم بازه، چند تا pdf تو اج باز کردم، فایل وورد هم یکی دو تا بازه. سایفون و تگرام هم همینطور. ازیوتویب هم دارم آهنگ گوش میدم.
تقریبا حجم کار روزمره اینطوریه برام.
کارت رو راه میندازه. مخصوصا اگر رم ۱۶ بگیری که دیگه حداقل تا ده سال هیچ نیازی نداری لپ‌تاپت رو عوض کنی :D
سایفون رو نمیدونم هست یا نه، اما برنامه‌های آفیس رو میتونی خیلی راحت پایرت کنی و محدودیتی وجود نداره.

سلام

یه سوال فنی داشتم. برای اینکه عمرباتری لپتاپ بیشتر بشه چه پیشنهادی دارید ؟

مثلا همیشه به شارژ باشه ؟
یا
مثلا روی باتری باشه و هروقت شارژ رفت روی حالت Energy Saver به برق وصل کنم ؟

شارژ باتری برای من و کارم مهمه. خواستم ببینم پیشنهاد دوستان چیه ؟

یاعلی.
سلام.
من خودم لپتاپم رو همیشه به برق وصل می‌کردم، اما با استفاده از برنامه خود لپتاپ (Acer)، وقتی شارژ به 80 درصد می‌رسید، بیشتر از اون دیگه شارژ نمی‌شد. بعد از حدود 3 یا 4 سال باتری لپتاپم همچنان حدود 85 درصد از ظرفیت اولیه‌اش رو حفظ کرده بود.

سلام دوستان
بدون شک برو سمت M3 و حداقل هم با 16 گیگ رم (که اگر اشتباه نکنم سر مسائل مربوط به AI الان برای حداقل هم 16 هست).
Surface Pro بیشتر چیزی هست بین تبلت و لپتاپ و یک فرم فاکتور خیلی خاص حساب میشه که جذابیت های خاص خودش رو داره و یک مقدار با Macbook Air و Surface Laptop متفاوت هست. اگر هدف استفاده مشابه لپتاپ باشه باید کیبوردش هم جدا گرفته بشه که با اینکه با کیفیت باز کمی با یک کیبورد حسابی لپتاپ متفاوته.
هر سه دستگاه از لپتاپ های خوش ساخت و با کیفیت و سبک هستن ولی اگر باتری مهمه بین این سه گزینه بدون شک برنده اصلی Macbook Air هست.
دستگاه های ماکروسافت همون طور که عماد اشاره کرد تو نسل جدیدترشون (Surface Pro 11 و Surface Laptop 7) به معماری ARMX64 کوچ کردن و از نظر مصرف باتری پیشرفت قابل توجی دارند. حقیقتا اول معرفی اونا هم منم یکی از همین نسل جدید Surface Pro 11 ها رو گرفتم، به خصوص که مشابه شما منم دانشجو هستم و دنبال دستگاهی بودم که سبک باشه، خوش ساخت باشه و باتری خوبی هم داشته باشه و مک نباشه و البته فرم تبلت طوری هم که داره رو دوست داشتم برای متن خوندن و نوت برداری و برگه صحیح کردن. یک خوبی بزرگ معماری جدید اینکه خیلی سریع هستن این دستگاها وقتی که درست کار کنند و علاوه بر اون بر خلاف اکثر دستگاه های ویندوزی باتری خودشون رو هم نگه میدارن، مثلا شده من در دستگاه رو بستم بدون خاموش کردن، گذاشتم تو کیف، بعد از آخر هفته از کیف اوردم بیرون هنوز همون جایی که ول کردم بوده و باتری هم شاید 5 درصد پایین تر رفته، یا خیلی زمان ها مثل یک تبلت اصلا دستگاه نیازی به خاموش روشن کردن نداره و فقط ازش استفاده میکینی.
حالا با همه خوبی های معماری جدید یک مشکلش این هست که هنوز هم معماری رایج ویندوز همون x86 و بعضی برنامه ها با یک لایه میانجی گر تقریبا به صورت شبیه ساز اجرا میشن و با اینکه ARMX64 خیلی حس سریع تر و چابکتری داره، باید برنامه هم به صورت پایه روی اون معماری ساپورت بشه. من تو رشته خودم خیلی مشکل برنامه حالا نداشتم و آخرش مثلا برای رفرنس استفاده کردن به جای Mendeley (که واقعا اذیت می‌کرد و خیلی گیر داشت) به Zotero کوچ کردم که ورژن مخصوص ARMX64 رو هم داشته. بقیه نرم افزار ها مثل آفیس و اج و پی دی اف باز کن های رایج همه یا ساپورت مستقیم میشن یا اون لایه میانجی گر خوب کار میکنه.
مشکل اصلی من ولی کمبود 16 گیگ رم دستگاه هست. نمیدونم ولی منم وقتی مثلا همون 20-30 تا تب باز باشه، یک تعدادی پی دی اف دوتا فایل ورد و یک پاورپوینت و شاید همون برنامه کنترل رفرنس حدود 90-95 درصد رم درگیر میشه و عملا دستگاه غیر قابل استفاده میشه تا اینکه مثلا تب ها رو به 4-5 تا کاهش بدم (حالا اینکه مثلا تب ها بعد از 10 دقیقه به حالت استندبای برن و همون کوچ کردن از Mendeley به Zotero هم به عنوان برنامه برای خوندن PDF ها هم برای کنترل رفرنس ها کمی این مشکل رو حل کرده). من قبل این یک لپتاپ Lenovo Legion 5 5800H داشتم با همین 16 گیگ رم و هیچ وقت مشکل به این صورت نداشتم.
راستی اگر حتی مختصر هم فکر بازی در حد حتی indie های دوبعدی (مثلا Blasphemous 2) هم هستین دور ARMX64 رو خط بکشید، هیچ بازی خاصی به صورت مستقیم پشتیبانی نمیشه و بسیار مشکل های عجیب غریب داره حتی اگر بازی ها اجرا بشن.

سلام دوستان
قطعا بهترین گزینه مکه. از نظر باتری هیچ چیزی در حدش نیست.
واسه کارای عادی بهترین گزینست.
ولی اگه یک درصد هم قراره برنامه ای استفاده کنی که کرکش نباشه رو مک و فقط رو ویندوز اجرا میشه باید تجدید نظر کنی

• Like
Reactions: Alkazar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or