مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

ممنون از رفقا برای توضیحات و پیشنهادات.
دارم مک M4 رو بررسی میکنم
تو یه سایت دو مدل متفاوت دیدم ازش که قیمت‌شون هم فرق داشت
MC6T4

MW123

اینا فرق شون چیه؟
شاید سوال ابتدایی به نظر برسه ولی ممکنه یکی 512 گیگ ظرفیت داشته باشه دیگری 256؟

امشب دو جا رفتم قیمت M4 رو گرفتم.
یکیشون با گارانتی 18 ماهه ایران نوت بوک، گفتن که فقط ایرادات ناشی از ساخت، باتریش مثلا یا نمایشگرش مشکل داشته باشه، تعمیر میکنیم.
یکی شون هم یه دو تومن ارزونتر میگفت، ولی بدون گارانتی و گفت گارانتی اپل تو ایران کلاهبرداری و چرته.
عجیبه.
چیه جریان این؟

اون گرونتره، گفت 1.5 هم میگیرم برای نصب ویندوز 11 روش.
اون که ارزونتر میگفت، گفت شاید برات نصب نرم افزارها رو حساب نکنم و رایگان برات انجام بدم.
جفت‌شون هم تو همون مجتمع تک و نزدیک اونجا که بورس فروشگاه‌های لپ‍تاپ مشهده.

آخرین ویرایش:
امشب دو جا رفتم قیمت M4 رو گرفتم.
یکیشون با گارانتی 18 ماهه ایران نوت بوک، گفتن که فقط ایرادات ناشی از ساخت، باتریش مثلا یا نمایشگرش مشکل داشته باشه، تعمیر میکنیم.
یکی شون هم یه دو تومن ارزونتر میگفت، ولی بدون گارانتی و گفت گارانتی اپل تو ایران کلاهبرداری و چرته.
عجیبه.
چیه جریان این؟

اون گرونتره، گفت 1.5 هم میگیرم برای نصب ویندوز 11 روش.
اون که ارزونتر میگفت، گفت شاید برات نصب نرم افزارها رو حساب نکنم و رایگان برات انجام بدم.
جفت‌شون هم تو همون مجتمع تک و نزدیک اونجا که بورس فروشگاه‌های لپ‍تاپ مشهده.
1.5 برای ویندوز خود کلاهبرداریه :D اینم بگم که ویندوز رو مک های سری m به صورت native نصب نمیشه و باید با شبیه ساز windows on arm رو نصب کنی.
اون مدل ها هم که بالا گفتی فرقشون فقط رنگه و تفاوت دیگه ای ندارن
گارانتی مک هم وضعیتش مثل بقیه گارانتی هاست فرقی ندارن شرکت های مختلف میان گارانتی میکنن ولی اگه کسی گفت گارانتی خود اپله یعنی عملا گارانتی نداره

سلام، لپ تاپ تو محدوده ۷۰ تا نهایتا ۸۰ تومن که یکم مناسب گیم باشه( نه خیلی بازی خاص و سنگین) چی مدلی پیشنهاد میدین، من خودم سرچ کردم msi cyborg15a13ve رو پیدا کردم،
i7 13620 h
ram 16 g
rtx 4050

سلام
این تاپیک رو با اجازه یکی از مدیرا زدم.دیدم این سایت با این عظمت یه تاپیک جامع راهنمایی خرید لپ تاپ نداره.
اول از همه یکی از بهترین لپ تاپ هایی که برای گیم در ایران هست رو به شما معرفی میکنم.
HP PAVILION DV5-1070
اینم عکسش

اینم مشخصاتش:
Processor, operating system and memoIntel® Centrino® 2 processor technology
• Intel® Core™2 Duo Processor T9400
• 2.53 Ghz , Level 2 cache 6 MB

• Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection
Genuine Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)

standard memory: 4096 mb
hdd:320gb

Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
High speed 56K modem
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection
Bluetooth® wireless networking
4 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 eSata connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 RJ11 modem connector, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, remote control infrared port , cable docking connector
IEEE 1394 FireWire® Interface
One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)

15.4” WXGA High-Definition AG Display with infinity BrightView
1280 x 800
NVIDIA GeForce 9600M GT

r
قیمت این لپ تاپ با این مشخصات بسیار عالیه.حدودا 1600000-1700000تومان با گارانتی
مشکلات گرم شدن هم که در سری های قدیمیه HP PAVILION بوده در این سری رفع شده.کسی سوالی داشت تا حد امکان جواب میدم.از دوستان هم که در این زمینه اطلاعات دارن می خوام که کمک کنن;)
ویرایش (مدیریت) :exclaim:
بنا به درخواست دوستان به موضوع تاپیک تبلت هم اضافه شد پس اگه سوالی هم در مورد تبلت دارید بپرسید.

با تشکر از Konami و POUYA KHAN
خیلی خوبه داداش ولیا با این پول میشه یه کیس استوک به همراه مانیتور استوک خرید سره فرصت هم ارتقاش داد که بهترین گزینه میشه تو کشورمون طبق چیزی که تحقیق کردم بیشتر مردم سمت جنس استوک میرن چرا چون هم اصل از خود برندشه البته این استوکا اگر جنس عالی برند بخوایم واردتی هستن که اونم از کشور های همسایه وارد کشور می شود هرچه از نظر ظاهری شاید کثیف باشن یا مثلا فکر کنیم یه کیس استوک که از نظر ظاهری هیچی نداره ولی تو دلش یه کیس مثلا 50 میلیون تومانی ولی قیمت کیس 20 تومانه یعنی برد تو قیمت من خودم با همین بودجه تو رفتم یه لپ تاپ خریدم استوک الان دارم باهاش الدرینگ فایوم ردد بازی میکنم اندازه یه لپ تاپ تاف داره کار میده

خیلی خوبه داداش ولیا با این پول میشه یه کیس استوک به همراه مانیتور استوک خرید سره فرصت هم ارتقاش داد که بهترین گزینه میشه تو کشورمون طبق چیزی که تحقیق کردم بیشتر مردم سمت جنس استوک میرن چرا چون هم اصل از خود برندشه البته این استوکا اگر جنس عالی برند بخوایم واردتی هستن که اونم از کشور های همسایه وارد کشور می شود هرچه از نظر ظاهری شاید کثیف باشن یا مثلا فکر کنیم یه کیس استوک که از نظر ظاهری هیچی نداره ولی تو دلش یه کیس مثلا 50 میلیون تومانی ولی قیمت کیس 20 تومانه یعنی برد تو قیمت من خودم با همین بودجه تو رفتم یه لپ تاپ خریدم استوک الان دارم باهاش الدرینگ فایوم ردد بازی میکنم اندازه یه لپ تاپ تاف داره کار میده
حرف شما متین(۱۶۰۰~۱۷۰۰ کجا کیس با مانیتور استوک میدن:دی ) ولی چرا کامنت 17 سال قبل رو ریپ میزنی:دی

دوستان این سرفیس هایی که به نام استوک تو بازار هست چجوری هستن؟
از خارج وارد میشن؟ بعضی هاشون واسه چند نسل قبله ولی سلامت باتری و ssd شون خیلی بالاست که جای تعجب داره

دوستان قدیما لنوو یه سری تبلت پایه دار داشت بلندگو های خفنی هم داشتن. از اونا چرا دیگه نیست. الان تبلت پایه دار اندرویدی تا ۳۰ تومن چیز بدرد بخوری پیدا میشه؟ حتی سفارش از چین و امارات هم باشه اوکی ه عجله ای ندارم.

دوستان این سرفیس هایی که به نام استوک تو بازار هست چجوری هستن؟
از خارج وارد میشن؟ بعضی هاشون واسه چند نسل قبله ولی سلامت باتری و ssd شون خیلی بالاست که جای تعجب داره
اکثر استوکای بازار از شارجه امارات وارد میشن.
تو استوک ها هم درب و داغون هست و هم بعضا کارای تمیز و حتی اوپن باکسم پیدا میشه که در حد نمایشگاهی هستند البته بیشتر تو نسلا جدیدتر پیدا میشه.
ازونجایی که اس اس دی ها سرفیس فکر کنم انبرد هستند میشه به سلامتی که نشون میده اطمینان کرد و مواردی هم پیدا میشه واقعا کم کارکرد باشند.
همین مقوله برای باتریشم صادقه ولی خب باتری قابل تعویض هست و ممکنه به کل تعویض شده باشه.
من تو لپتاپ دل سری xps این مورد دیدم. تو یه مدل مشابه 7390 یکی بود حدود 20 ترابایت نوشته شده بود رو اس اس دیش و بارتیشم حدود 75 درصد بود. یکی دیگه حدودا 10 ترابایت بود اطلاعات نوشته شدش ولی باتری صد در صد بود که باتریش تعویضی بود. یه موردم زیر یک ترابایت اطلاعات نوشته شده بود و ساعت کارکرد بشدت پایین ولی باتری 82 درصد بود که اونم بخاطر طول عمر باتری و سیکلا شارژش طبیعی بود.

ولی تو لپتاپ هایی که اس اس دی قابل تعویض هست اصلا نمیشه کارکرد اس اس دی رو ملاک قرار داد.

تو استوک ها هم درب و داغون هست و هم بعضا کارای تمیز و حتی اوپن باکسم پیدا میشه که در حد نمایشگاهی هستند البته بیشتر تو نسلا جدیدتر پیدا میشه.
ازونجایی که اس اس دی ها سرفیس فکر کنم انبرد هستند میشه به سلامتی که نشون میده اطمینان کرد و مواردی هم پیدا میشه واقعا کم کارکرد باشند.
همین مقوله برای باتریشم صادقه ولی خب باتری قابل تعویض هست و ممکنه به کل تعویض شده باشه.
من تو لپتاپ دل سری xps این مورد دیدم. تو یه مدل مشابه 7390 یکی بود حدود 20 ترابایت نوشته شده بود رو اس اس دیش و بارتیشم حدود 75 درصد بود. یکی دیگه حدودا 10 ترابایت بود اطلاعات نوشته شدش ولی باتری صد در صد بود که باتریش تعویضی بود. یه موردم زیر یک ترابایت اطلاعات نوشته شده بود و ساعت کارکرد بشدت پایین ولی باتری 82 درصد بود که اونم بخاطر طول عمر باتری و سیکلا شارژش طبیعی بود.

ولی تو لپتاپ هایی که اس اس دی قابل تعویض هست اصلا نمیشه کارکرد اس اس دی رو ملاک قرار داد.

ممنون...این استوک های وارداتی جعبه ندارن نه؟

این اپن باکس ها میدونین ماجراشون چیه؟

دوستان نیاز به مشاوره دارم
یه لبتاپ تا 50تومن برای کارای روزمره یک دانش‌آموز لازم دارم
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or