مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان برای یه لپ تاپ سبک با سیستم عامل ویندوز که کانفیگ خوبی داشته باشه چه پیشنهادی دارید؟ چند تا نرم افزار CPU محور دارم، نمیخوام تو خود ویندوز و موارد روزمره مشکلی و لگی تجربه کنم، برای گیم نمیخوام ولی اگر بشه یسری گیمهای نچندان سنگین رو هم اجرا کنه بد نیست، سبک بودنش و اینکه بشه با شارژهای 100 واتی از طریق USB C شارژ بشه برام تو اولویت هست. ممنون از پاسختون.

دوستان یه سوال داشتم...
به نظرتون لپ تاپ با گرافیک ۵۰۷۰ خیلی با ۴۰۷۰ فرق داره؟
یعنی هم از لحاظ پرفومنس و هم از لحاظ قیمت...به نظرتون ارزش داره صبر کنم یا ۴۰۷۰ بگیرم؟

سلام. لپ تاپ تو رنج ۶۰ تومن برای کارهای مهندسی و همچنین برای تست visualisation هم جواب بده گرافیک مناسبی هم داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟ با توجه به مشکلات نسل ۱۳ اینتل تو پردازنده موندم. نسل ۱۲ بگیرم یا برم سراغ رایزن ۷. راهنمایی کنید ممنون میشم

بی زحمت یه لپ تاپ تو رنج 50 تا 55 تومن معرفی می کنین که وبژگی های مورد نظرم رو داشته باشه
کیفیت ساخت و فن مناسبی داشته باشه و بدنه فلزی داشته باشه
برای کار های روز مره و تماشای فیلم و سریال میخوام اما در حد ps4 معمولی هم برای گاها انجام بازی مناسب باشه که این زیاد مهم نیست

بی زحمت یه لپ تاپ تو رنج 50 تا 55 تومن معرفی می کنین که وبژگی های مورد نظرم رو داشته باشه
کیفیت ساخت و فن مناسبی داشته باشه و بدنه فلزی داشته باشه
برای کار های روز مره و تماشای فیلم و سریال میخوام اما در حد ps4 معمولی هم برای گاها انجام بازی مناسب باشه که این زیاد مهم نیست
احتمالا منظورت غیر از tuf هست. M3500qc رو یه فروشگاه داره. نمیدونم چقدر به چیزایی که گفتی نزدیکه ولی یه چک بکن

• Like
Reactions: hbk2008
احتمالا منظورت غیر از tuf هست. M3500qc رو یه فروشگاه داره. نمیدونم چقدر به چیزایی که گفتی نزدیکه ولی یه چک بکن
ممنون
لپتاب زیر با قیمت 57 تومن خوبه ؟؟
کیفیت ساخت و خنک کنندگی واسم مهمه

لپ تاپ لنوو 15.6 اینچی مدل LOQ 15IAX9 i5 12450HX 24GB 512GB RTX4050

ممنون
لپتاب زیر با قیمت 57 تومن خوبه ؟؟
کیفیت ساخت و خنک کنندگی واسم مهمه

لپ تاپ لنوو 15.6 اینچی مدل LOQ 15IAX9 i5 12450HX 24GB 512GB RTX4050

کیفیت ساخت خوبی نداره. لپ تاپ خوبی هست تو این قیمت ولی بیشتر هزینه روی گیمینگ هست تا کارای روزمره و دیدن فیلم و سریال. یعنی اگر اولویت بازی هست، گزینه قابل فکریه. اگر اولویت بازی نیست، خیلی مناسب نیست برای کارای دیگه

• Like
این لپتاپ که گرافیک 4050 داره با قیمت 61 تومن مناسبه برای گیمینک و...؟ از برند معتبر hp
سلام.
بستگی داره چه جور بازی‌هایی رو بخواهید باهاش بازی کنید. برای بازی‌های سنگین جدید مناسب نیست چون کارت گرافیکش فقط ۶ گیگ VRAM داره، اما بیشتر بازی‌های سال‌های گذشته رو احتمالا خوب اجرا کنه. لینک عملکرد کارت گرافیک اون در بازی‌های مختلف رو می‌فرستم، اما درنظر داشته باشید که یک لپ‌تاپ فقط به GPU خلاصه نمیشه و قطعات مختلفی روی عملکردش در بازی‌ها تاثیرگذار هستند:

NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU

• Like
سلام.
بستگی داره چه جور بازی‌هایی رو بخواهید باهاش بازی کنید. برای بازی‌های سنگین جدید مناسب نیست چون کارت گرافیکش فقط ۶ گیگ VRAM داره، اما بیشتر بازی‌های سال‌های گذشته رو احتمالا خوب اجرا کنه. لینک عملکرد کارت گرافیک اون در بازی‌های مختلف رو می‌فرستم، اما درنظر داشته باشید که یک لپ‌تاپ فقط به GPU خلاصه نمیشه و قطعات مختلفی روی عملکردش در بازی‌ها تاثیرگذار هستند:

NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU
خوبه مثلا god of war 5 رو با تنظیمات اولترا 60 فریم میده
بیشتر برای کار های روز مره ، مطالعه ، تماشای فیلم و سریال و بازی های نچندان سنگین مثل fc25 و .... .
pc گیمینگ دارم

• Like
Reactions: arash1996
خوبه مثلا god of war 5 رو با تنظیمات اولترا 60 فریم میده
بیشتر برای کار های روز مره ، مطالعه ، تماشای فیلم و سریال و بازی های نچندان سنگین مثل fc25 و .... .
pc گیمینگ دارم
اون یک بازی بین‌نسلی با پورت خوبه. بازی‌های تماما نسل نهمی سخت‌افزار قوی‌تری می‌طلبند. بعضی از بازی‌هایی هم که در اجراشون به ظاهر داره میانگین فریم خوبی میده، وقتی کمینه فریم رو نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که بخاطر استاترهای ناشی از کمبود VRAM با اعداد خیلی پایینی روبرو هستیم. با این حال برای بازی‌هایی مثل FC25 و چند نسخه بعدی فیفا و همچنین بازی‌های esports نباید مشکل خاصی داشته باشه. برای کارهای روزمره هم پنل صفحه نمایش خیلی مهمه که این موضوع ورای IPS یا VA بودنه و باید نقدهاش رو دید. نمی‌دونم کیفیت مانیتور این لپ‌تاپ چطوره، اما اگه خوب باشه، یا توجه به CPU و میزان RAM مناسبش، برای استفاده‌های مختلف نه‌چندان سنگین می‌تونه گزینه خوبی باشه.

• Like
دوستان من برا یه مدت کلا محل زندگیم ثابت نیست و باید برم و بیام برا همین یه لپ تاپ گیمینگ میخوام که بازیا رو خوب اجرا کنه نه خیلی قدرتمند بلکه ابرومندانه:D
نظرتون درباره این لپ تاپ چیه؟

دوستان من برا یه مدت کلا محل زندگیم ثابت نیست و باید برم و بیام برا همین یه لپ تاپ گیمینگ میخوام که بازیا رو خوب اجرا کنه نه خیلی قدرتمند بلکه ابرومندانه:D
نظرتون درباره این لپ تاپ چیه؟

با توضیحاتی که دادی تونستی لپتاپ نسبتا خوبی پیدا کنی که در لحظه نگارش پست همین لپتاپ رو سایت پی سی کالا تقریبا 5 میلیون ارزونتر میده.

ویرایش: اختلاف قیمتش 7 میلیون شد. قیمت های پی سی کالا زود به زود تغییر میکنن.

این پی سی کالا برای خرید اینترنتی معتبر هست ؟

بله.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo and RedShift

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or