مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان یه راهنمایی میخوام
برای کارهای معمولی و عادی در حد سوشال مدیا و اسکایپ و جزوه و کتاب و فیلم دیدن و اینا میخوام یه تبلت بخرم

بودجه هم حدود ۱۰ تا ۲۰ تومنه

حالا بین تبلت های اندرویدی و ایپد و سرفیس استوک موندم 😕

تبلت اندرویدی میتونم پوکو و شیائومی پد پرو و اس ای و سری شش یا سامسونگ سری A9 پلاس 5G بخرم

ایپد فقط میتونم نسل نهم ۲۰۲۱ بخرم اونم ۶۴ گیگ

سرفیس هم باید بگردم یه استوک سری ۳ تا ۵ یا ۶ پیدا کنم

حالا نظرتون چیست؟
خودم فکر میکنم اخرش مجبور شم‌ اندرویدی بردارم چون اکوسیستم بازی داره، اپل که کلا نکبت و بدبختیه از این لحاظ و سرفیس هم هر چی گشتم حس کردم استوک بخرم تو پاچه ام میره و انگار باتری های سری پرو ۵ شون خوب نیست
اگر مجبور به اندرویدی خریدن بشم کدوم بهتره؟ من یه چیز قابل اعتماد میخوام چند وقت بعدش تو کار ندارتم سر همین بین سامسونگ و شیا موندم. سامسونگ که خون پدرگیر شده و شیائومی کم مونده با این حجم عظیمی از مشخصاتی که میده یه خدمتکار هم بفرسته دم خونه، و نمیدونم کدوم یکیشون داره کلاه بیشتری سرم میذاره

برای کارهای معمولی و عادی در حد سوشال مدیا و اسکایپ و جزوه و کتاب و فیلم دیدن و اینا میخوام یه تبلت بخرم

تبلت اندرویدی میتونم پوکو و شیائومی پد پرو و اس ای و سری شش یا سامسونگ سری A9 پلاس 5G بخرم

حالا نظرتون چیست؟
خودم فکر میکنم اخرش مجبور شم‌ اندرویدی بردارم چون اکوسیستم بازی داره، اپل که کلا نکبت و بدبختیه از این لحاظ و سرفیس هم هر چی گشتم حس کردم استوک بخرم تو پاچه ام میره و انگار باتری های سری پرو ۵ شون خوب نیست
اگر مجبور به اندرویدی خریدن بشم کدوم بهتره؟ من یه چیز قابل اعتماد میخوام چند وقت بعدش تو کار ندارتم سر همین بین سامسونگ و شیا موندم. سامسونگ که خون پدرگیر شده و شیائومی کم مونده با این حجم عظیمی از مشخصاتی که میده یه خدمتکار هم بفرسته دم خونه، و نمیدونم کدوم یکیشون داره کلاه بیشتری سرم میذاره
پیشنهاد و نظر شخصی من یه تبلت اندرویدی سامسونگ هست

• Like
Reactions: NERO 7

حالا نظرتون چیست؟
این حرف ها که اپل تو ایران کارایی نداره و هیچی نداره و اینا مال ۱۰ سال پیش بوده اونم اغلب از کسایی میشنیدی که هیچوقت تجربه استفاده ازش و نداشتن :دی الان کاملترین و بهترین هست ٬ یه سری گجت ها رغیب های خیلی خوبی داره ٬ ولی حقیقتا تو یه سری چیزا خیلی کم نقص عمل کرده ٬ اگه میتونی برو یه جا از یه آیپد استفاده کن بعدش برو سراغ یه تبلت اندرویدی تفاوتش و کامل متوجه میشی

یکم بزار رو بودجه یه iPad air بگیر یک عمر برات کار میکنه همه کاری هم میتونی انجام بدی تقریبا

این حرف ها که اپل تو ایران کارایی نداره و هیچی نداره و اینا مال ۱۰ سال پیش بوده اونم اغلب از کسایی میشنیدی که هیچوقت تجربه استفاده ازش و نداشتن :دی الان کاملترین و بهترین هست ٬ یه سری گجت ها رغیب های خیلی خوبی داره ٬ ولی حقیقتا تو یه سری چیزا خیلی کم نقص عمل کرده ٬ اگه میتونی برو یه جا از یه آیپد استفاده کن بعدش برو سراغ یه تبلت اندرویدی تفاوتش و کامل متوجه میشی

یکم بزار رو بودجه یه iPad air بگیر یک عمر برات کار میکنه همه کاری هم میتونی انجام بدی تقریبا
خودم الانه یه ساله ایفون دارم و راضیم نسبت به زمان اندروید ولی مشکل ایپد الان برام اینه که اگر بخوام چیزی به غیر از محتوای موجود تو خود اکوسیستم اپل بریزم روش باید خودمو ‌بندازم‌ رو ریل راه اهن

الان من‌ نشنیدم راهکار مستقیمی برای ریختن فیلم اهنگ یا کتاب و اینجورچیزها از روی لپ تاپ یا هارد روی ایپد باشه
یعنی منظورم اینه که فرض یه فایل روی لپ تاپ بخوام با یه کابل خیلی ساده بریزم روی ایپد، حالا اگر شما سراغ داری بفرما :D

نکته بعدی سر حافظه است که دست ادم خیلی بسته است

الان نگاه انداختم ارزونترین ایپد ایر ۳۵ تومنه :D
من دارم رو حدود ۱۵ حساب میکنم بلکه یه ssd هم بتونم بگیرم :D
دستم فقط به همون نسخه نهم ۲۰۲۱ حدود ۱۶ ۱۷ میرسه که مقیاسی از قدرت و خوبیش ندارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
از یوزای آیپد کسی میتونه بگه استفاده از اپلیکیشن‌های آیپد او اس تو ایران چجوریه؟
خرید کردن از اپ استور چجوریا میشه؟ یا پایرت میشه کرد؟
من بیشتر واسه procreate و برنامه‌های ادوبی میخوام. تا حالا آیپد یا آیفون نداشتم.

از یوزای آیپد کسی میتونه بگه استفاده از اپلیکیشن‌های آیپد او اس تو ایران چجوریه؟
خرید کردن از اپ استور چجوریا میشه؟ یا پایرت میشه کرد؟
من بیشتر واسه procreate و برنامه‌های ادوبی میخوام. تا حالا آیپد یا آیفون نداشتم.
پایرت میشه از اپ استور های داخلی گرفت

ولی کار تخصصی داری یبار بخرشون خودت راحت کن دیگه، فک کنم ۷-۸ دلار بود پرو کریت

پایرت میشه از اپ استور های داخلی گرفت

ولی کار تخصصی داری یبار بخرشون خودت راحت کن دیگه، فک کنم ۷-۸ دلار بود پرو کریت
بله درسته پروکریت ده دلار فور ع لایف تایمه اوکیه ولی ادوبی فک میکنم سابسکریپسن درون شرکتی داره علاوه بر پولش خرید و دریافتش میترسم داستان باشه
ممنون
-------------------
این مینی جدیده خیلی سایزش نازه. به ویژه که من خودمم سایز کلیم اسماله. انگار بیشتر روش سواری و کمتر دست و پا گیره و راه دست تره. ولی فک میکنم واسه مولتی تسک یا فیلم دیدن یکم ناکافی بزنه و مخصوصا اینکه به شکل عجیبی میشه تقریبا با همون پول m2 خرید. بازم هنوز انتخاب نهایی نکردم. احتمالا برم مغازه جفتشو هندز آن کنم بعد انتخاب کنم.

سلام.

صبح بخیر.

من برای کارم یه لپ تاپ همراه با قلم می خوام. می خوام ببینم الان تو بازار چه مدل لپ تاپ با این ویژگی خاص هست و قیمت هاش چجوریه ؟

ممنون

سلام
من نیاز به یک مشاوره قوی دارم.
لپ‌تاپم من رو داره از سر و کول میندازه.
نیاز دارم یه دستگاه سبک‌تر بگیرم. برای کارای دانشگاهی و اداری میخوام. آفیس، کروم، تلگرام و سایفون. تهش یه موسیقی گوش بدم در حین کار.
یه پروژه‌ای رو برای یک بنده‌خدایی انجام دادم؛ منتظرم پولم رو بده. شاید یه 25 تومن داشته باشم.
یه نگاهی انداختم تو سایتا، سرفیس 7 استوک تو این قیمت گیر میاد.
https://www.digikala.com/mag/best-windows-tablets/
تو این لینک یه سری اولترا بوک و تبلت ویندوزی دیگه هم معرفی کرده.
دنیال کدوم بگردم؟ حتما سرفیس بگیرم؟
فروشگاه مطمئن برای استوک میتونید معرفی کنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

و کلا برای این کارای دانشگاه و اداری، آفیس و کروم و...
چه مشخصاتی کار من رو راه میندازه بدون مشکل و لگ؟
سی‌پی‌یو corei3 باشه کافیه؟ یا corei5 بگیرم؟ حجم ssd چقدر باشه؟ 256؟ 512؟ رم چطور؟ 8 کافیه؟
و چطور میتونم از باتری اطمینان حاصل کنم؟ یه 4-5 ساعت بکشه.

سلام
من نیاز به یک مشاوره قوی دارم.
لپ‌تاپم من رو داره از سر و کول میندازه.
نیاز دارم یه دستگاه سبک‌تر بگیرم. برای کارای دانشگاهی و اداری میخوام. آفیس، کروم، تلگرام و سایفون. تهش یه موسیقی گوش بدم در حین کار.
یه پروژه‌ای رو برای یک بنده‌خدایی انجام دادم؛ منتظرم پولم رو بده. شاید یه 25 تومن داشته باشم.
یه نگاهی انداختم تو سایتا، سرفیس 7 استوک تو این قیمت گیر میاد.
https://www.digikala.com/mag/best-windows-tablets/
تو این لینک یه سری اولترا بوک و تبلت ویندوزی دیگه هم معرفی کرده.
دنیال کدوم بگردم؟ حتما سرفیس بگیرم؟
فروشگاه مطمئن برای استوک میتونید معرفی کنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

و کلا برای این کارای دانشگاه و اداری، آفیس و کروم و...
چه مشخصاتی کار من رو راه میندازه بدون مشکل و لگ؟
سی‌پی‌یو corei3 باشه کافیه؟ یا corei5 بگیرم؟ حجم ssd چقدر باشه؟ 256؟ 512؟ رم چطور؟ 8 کافیه؟
و چطور میتونم از باتری اطمینان حاصل کنم؟ یه 4-5 ساعت بکشه.

چند تا نکته رو باید توجه کنید که چه نیازهایی از لپتاپ دارید و چند اینچ صفحه براتون جوابگو هست

تقریبا همه برند ها مدل های سبک دارن ولی هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن

مثلا سری سرفیس مایکروسافت هم تبلت داره هم لپتاپ

اگه دنبال تبلت های ویندوزی مثل سرفیس پرو هستین به نظرم همون سرفیس ها گزینه های خوبی هستن و کیفیت بالایی دارن

ولی اگه لپتاپ میخواید میتونید سراغ برند های ایسوس و hp و.... هم برید

در مورد کالای استوک حتما باید از نزدیک وضعیت اون وسیله رو ببینید و صرفا به اعتبار فروشگاه اکتفا نکنید

البته من کلا لپتاپ های استوک پیشنهاد نمیدم و من باشم یک لپتاپ جدید آکبند میخرم و الان لپتاپ های سبک خیلی زیاد پیدا میشه توی بازار و اختلاف آنچنانی هم با سرفیس ها از نظر وزن ندارن

حالا بگین چند اینچ میخواید و لپتاپ باشه یا تبلت و اینکه صفحه تاچ نیاز دارید یا نه میتونم مدل هم پیشنهاد بدم

در مورد کانفیگ لپتاپ هم رم حداقل 8 گیگ نیاز دارید و کمتر از این آزار دهنده میشه ولی تا 16 گیگ هم اگه داشت که چه بهتر

پردازنده اگه لپتاپ آکبند میخرید همون i3 نسل 13 که توی بازار زیاد پیدا میشه کافیه و نیازی نیست خیلی هزینه بابت پردازنده کنید چون جوابگو نیاز های شما هست

در مورد ssd هم کاملا به نیاز شما مرتبط میشه و اگه لپتاپ بخرید که به راحتی قابل ارتقا هستن

• Like
Reactions: emaad.mir
چند تا نکته رو باید توجه کنید که چه نیازهایی از لپتاپ دارید و چند اینچ صفحه براتون جوابگو هست

تقریبا همه برند ها مدل های سبک دارن ولی هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن

مثلا سری سرفیس مایکروسافت هم تبلت داره هم لپتاپ

اگه دنبال تبلت های ویندوزی مثل سرفیس پرو هستین به نظرم همون سرفیس ها گزینه های خوبی هستن و کیفیت بالایی دارن

ولی اگه لپتاپ میخواید میتونید سراغ برند های ایسوس و hp و.... هم برید

در مورد کالای استوک حتما باید از نزدیک وضعیت اون وسیله رو ببینید و صرفا به اعتبار فروشگاه اکتفا نکنید

البته من کلا لپتاپ های استوک پیشنهاد نمیدم و من باشم یک لپتاپ جدید آکبند میخرم و الان لپتاپ های سبک خیلی زیاد پیدا میشه توی بازار و اختلاف آنچنانی هم با سرفیس ها از نظر وزن ندارن

حالا بگین چند اینچ میخواید و لپتاپ باشه یا تبلت و اینکه صفحه تاچ نیاز دارید یا نه میتونم مدل هم پیشنهاد بدم

در مورد کانفیگ لپتاپ هم رم حداقل 8 گیگ نیاز دارید و کمتر از این آزار دهنده میشه ولی تا 16 گیگ هم اگه داشت که چه بهتر

پردازنده اگه لپتاپ آکبند میخرید همون i3 نسل 13 که توی بازار زیاد پیدا میشه کافیه و نیازی نیست خیلی هزینه بابت پردازنده کنید چون جوابگو نیاز های شما هست

در مورد ssd هم کاملا به نیاز شما مرتبط میشه و اگه لپتاپ بخرید که به راحتی قابل ارتقا هستن
درود
ممنونم ازتون برای توضیحات.
همکلاسی من Surface laptop 5 داره که 13.5 اینچه و صفحه‌اش مناسب بود.
یکی دیگه از همکلاسی‌ها هم Surface pro 7 داره که 12 اینچه. اون هم اوکیه.
وزن هم 1 کیلو یا 1.1 به نظرم بیشتر نباشه.
سرفیس پروها 700-800 گرمند.
لپ تاپ خودم 2.2 کیلوـه!
کلا هرچی سبکتر، بهتر.
باتریش هم خوب باشه. خیلی مهمه برام.
چه لپ‌تاپ/اولترابوک یا تبلت ویندوزی.
حالا شما میفرمایید که با Core i3 کار راه میفته، پس خوبه. برای حجم ssd من بیشتر به 512 متمایلم که دیگه مطمئن باشم. رم هم حداقل پس 8 رو داشته باشه.
با اون بودجه‌ای که من دارم،
ممنون میشم راهنمایی کنید. 🙏🏻

درود
ممنونم ازتون برای توضیحات.
همکلاسی من Surface laptop 5 داره که 13.5 اینچه و صفحه‌اش مناسب بود.
یکی دیگه از همکلاسی‌ها هم Surface pro 7 داره که 12 اینچه. اون هم اوکیه.
وزن هم 1 کیلو یا 1.1 به نظرم بیشتر نباشه.
سرفیس پروها 700-800 گرمند.
لپ تاپ خودم 2.2 کیلوـه!
کلا هرچی سبکتر، بهتر.
باتریش هم خوب باشه. خیلی مهمه برام.
چه لپ‌تاپ/اولترابوک یا تبلت ویندوزی.
حالا شما میفرمایید که با Core i3 کار راه میفته، پس خوبه. برای حجم ssd من بیشتر به 512 متمایلم که دیگه مطمئن باشم. رم هم حداقل پس 8 رو داشته باشه.
با اون بودجه‌ای که من دارم،
ممنون میشم راهنمایی کنید. 🙏🏻

اگه با وزن surface laptop اوکی هستی میتونی vivobook go oled بگیری که هم صفحه نمایش خیلی خوبی داره هم از نظر وزن حدود 1400 هست مدل 14 اینچی و مدل 15 اینچی هم حدود 1600 هست که مشابه سرفیس لپتاپه وزنش

ولی اگه بخواید سبک تر باشه باید بریم سراغ سری zenbook که قیمت آکبندش بالاتر از بودجه شما میشه و یا باید کارکرده بگیرید یا اینکه افزایش بودجه بدین

در مورد تبلت های ویندوزی هم بهترین گزینه همون سرفیس ها هستن که نمیشه آکبندش رو با 25 تومن گرفت

تبلت های ویندوزی آکبند تعدادشون محدوده و بیشتر استوک پیدا میشه توی بازار

راستی اگه matebook برند هواوی هم پیدا کنید اونا هم از نظر وزن و کیفیت عالی هستن ولی معمولا دیر به دیر میاد توی ایران و سخت افزارشون یکم قدیمی تره

اگه با وزن surface laptop اوکی هستی میتونی vivobook go oled بگیری که هم صفحه نمایش خیلی خوبی داره هم از نظر وزن حدود 1400 هست مدل 14 اینچی و مدل 15 اینچی هم حدود 1600 هست که مشابه سرفیس لپتاپه وزنش

ولی اگه بخواید سبک تر باشه باید بریم سراغ سری zenbook که قیمت آکبندش بالاتر از بودجه شما میشه و یا باید کارکرده بگیرید یا اینکه افزایش بودجه بدین

در مورد تبلت های ویندوزی هم بهترین گزینه همون سرفیس ها هستن که نمیشه آکبندش رو با 25 تومن گرفت

تبلت های ویندوزی آکبند تعدادشون محدوده و بیشتر استوک پیدا میشه توی بازار

راستی اگه matebook برند هواوی هم پیدا کنید اونا هم از نظر وزن و کیفیت عالی هستن ولی معمولا دیر به دیر میاد توی ایران و سخت افزارشون یکم قدیمی تره
ممنونم از راهنمایی‌تون.
لطف کردید.

• Like
Reactions: ravi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or