مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

لپتاپ ایسوس با گرافیک 3050 توی قیمت 50 میلیون چه مدلی هست؟

این مدله که خریدارانش راضی بودن و 3050 نوع 6 گیگ داره و در "پی سی کلا" در حال حاضر 50 میلیونه :

قیمت و خرید لپ تاپ ایسوس 15.6 اینچ Q530VJ I7(13620) 16GB 512SSD 6GB(3050) Asus Q530VJ I7(13620) 16GB 512SSD 6GB(3050)

ولی اگه برای بازی میخوای لپتاپ بخری هنوزم اون لنوو که 4050 داشت رو پیشنهاد میکنم چون 3050 6GB از 4050 6GB توی بازی ها حدود 60 تا 70 درصد ضعیف تره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NewEvil
این مدله که خریدارانش راضی بودن و 3050 نوع 6 گیگ داره و در "پی سی کلا" در حال حاضر 50 میلیونه :

قیمت و خرید لپ تاپ ایسوس 15.6 اینچ Q530VJ I7(13620) 16GB 512SSD 6GB(3050) Asus Q530VJ I7(13620) 16GB 512SSD 6GB(3050)

ولی اگه برای بازی میخوای لپتاپ بخری هنوزم اون لنوو که 4050 داشت رو پیشنهاد میکنم چون 3050 6GB از 4050 6GB توی بازی ها حدود 60 تا 70 درصد ضعیف تره.
اصلا بازی برام ملاک نیست برای بازی از دسکتاپم استفاده می کنم
ممنون

• Like
Reactions: GameManiac
عزیزان دل یه لپ تاپ که میخوام تا چند سال ساپورتم کنه و گیم هم بزنم باش معرفی میکتید در رنج قیمتی ۶۰-۹۰
و اینکه برام مهم نیست حتما بهترین گرافیک اجرا کنه فقط میخوام کم نیاره و یه حالت خوبی اجذا کنه فعلا.

عزیزان دل یه لپ تاپ که میخوام تا چند سال ساپورتم کنه و گیم هم بزنم باش معرفی میکتید در رنج قیمتی ۶۰-۹۰
و اینکه برام مهم نیست حتما بهترین گرافیک اجرا کنه فقط میخوام کم نیاره و یه حالت خوبی اجذا کنه فعلا.
یه سر به این سایت بزن با توجه به بودجه فکر کنم چیز خوبی بتونی بخری
بهینه پردازش

• Like
Reactions: RedShift
سلام دوستان وقتتون بخیر
نظرتون در مورد این لپ تاپ با این مشخصات چی هست؟ برای کارهای روزمره و فتوشاپ و پریمیر و تولید محتوا

Lenovo LOQ 15IRX9
i7-13650HX/16GB/512GB SSD/6GB RTX 3050 15.6inch

گرافیکش برای کاربری من کافی هست؟؟ یه کانفیگ بالاتر هم داره که سه تومن گرونتره ولی 4050 روشه

سلام دوستان وقتتون بخیر
نظرتون در مورد این لپ تاپ با این مشخصات چی هست؟ برای کارهای روزمره و فتوشاپ و پریمیر و تولید محتوا

Lenovo LOQ 15IRX9

گرافیکش برای کاربری من کافی هست؟؟ یه کانفیگ بالاتر هم داره که سه تومن گرونتره ولی 4050 روشه
سلام همین cpu با 4050 پرفورمنسش بهتره برای پریمیر بهتره رم ۳۲ بشه

• Like
Reactions: ROONEY190
سلام به همگی
من یه لپ تاپ از سایت چایا مارکت خریدم HP Omen 8 Plus موجودی انبار ایران، دیروز رسید به دستم وسط نصب درایور صفحه دچار مشکل شد

View attachment 336119

فرقی هم نمیکنه بایوس باشه یا صفحه استارت ویندوز یا خود ویندوز. فقط با تلویزیون اوکیه. اونم چندتا سرچ زدم گفتن رفرش ریت کم کن که کلا باعث شد صفحه سیاه بشه برای همیشه. خیلی شانسی با زدن دکمه های CTRL + Windows + Shift + B صفحه یه ثانیه روشن میشه بعدم قفل میکنه. درایور انویدیا رو هم حذف کردم دیگه به تی وی هم وصل نمیشه :)
سلام ، مشکلتون درست شد یا هنوز همین مشکل رو دارید ؟

و فتوشاپ و پریمیر و تولید محتوا
وقتی این موارد در برنامتون وارد میشه دیگه کار های روز مره رو باید فاکتور بگیرید

دوم اینکه در چه درجه ای میخواید کار کنید ؟ حرفه ای اگر باشه با لپتاپ نمیشه کار کرد و اصلی ترین ضعفش هم اندازه صفحه اس

آخرین ویرایش:
سلام ، مشکلتون درست شد یا هنوز همین مشکل رو دارید ؟

وقتی این موارد در برنامتون وارد میشه دیگه کار های روز مره رو باید فاکتور بگیرید

دوم اینکه در چه درجه ای میخواید کار کنید ؟ حرفه ای اگر باشه با لپتاپ نمیشه کار کرد و اصلی ترین ضعفش هم اندازه صفحه اس
سلام مشکل حل نشد
پول پس داد طرف

سلام دوستان وقتتون بخیر

Lenovo LOQ 15IRX9

نهایت بودجه ات چقدره ؟

بهترین لپ تاپی که میتونم تو حدود ۳۵ میلیون بخرم رو معرفی کنید .... نیتم بازی کردن نیست ... ولی بدم نمیاد چند تا از بازی های این ۳،۴، سال که اکثرا بین نسلی بودن رو بدون رفتن زیر ۳۰ فریم روی تنظیمات متوسط بازی کنم...
خودم از این سه مدل خوشم اومده
حالا مقداری رنج قیمتی بالاتر هم مشکلی نداره

Screenshot_۲۰۲۴۰۷۰۳-۰۳۱۲۵۱_Chrome.jpg

Screenshot_۲۰۲۴۰۷۰۳-۰۳۲۲۲۰_Chrome.jpg

Screenshot_۲۰۲۴۰۷۰۳-۰۳۲۷۳۸_Chrome.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میخوام یه تبلت سرفیس بگیرم برای کارم چون وزن بالای لپ تاپ به خاطر جابجایی مخل کارم شده. از سمتی نمیخوام هزینه کنم واسش چون اصلا نیازی به سیستم قوی ندارم (کلا ریموت میشم به سیستم دسکتاپم) و البته دلیلی که سراغ اندروید نمیرم به خاطر یه سری اپلیکیشن های ویندوز هست که ممکنه نیازم بشه (هیچ کدومشون سیستم قوی نمیخوان). به خاطر همین میخوام Surface Go 3 رو بگیرم. به نظرتون ارزش 25 تومن رو داره؟ چون لپ تاپ سری Go هم تقریبا نزدیکه قیمتش به این و اینکه اون 12 اینچیه و مهم تر اینکه دیگه هزینه کیبورد رو نداره.

سلام دوستان
میخوام یه تبلت سرفیس بگیرم برای کارم چون وزن بالای لپ تاپ به خاطر جابجایی مخل کارم شده. از سمتی نمیخوام هزینه کنم واسش چون اصلا نیازی به سیستم قوی ندارم (کلا ریموت میشم به سیستم دسکتاپم) و البته دلیلی که سراغ اندروید نمیرم به خاطر یه سری اپلیکیشن های ویندوز هست که ممکنه نیازم بشه (هیچ کدومشون سیستم قوی نمیخوان). به خاطر همین میخوام Surface Go 3 رو بگیرم. به نظرتون ارزش 25 تومن رو داره؟ چون لپ تاپ سری Go هم تقریبا نزدیکه قیمتش به این و اینکه اون 12 اینچیه و مهم تر اینکه دیگه هزینه کیبورد رو نداره.
یه نگاهی به سری Spectre / Envy/ Dragonfly از HP بنداز. فوق العاده زیبا و سبک و پرفورمنس خوب. استوک تمیزش هم هست.

• Like
Reactions: Sam Drake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or