مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

اخه مساله اينجاست كه Msi يا Asus با اون قطعات پيدا نميشن ولي در اون حدود خيلي گرون هستن Asus رو كه شما خودت گفتي Msi رو هم كه خودم ديدم 3و100 بود
زيگورات گارانتي خوبي نيست؟؟

بله، درسته متاسفانه، ولی تفاوت قطعات هم اونقدری که فکر می کنی وحشتناک نیست (فقط گرافیک خیلی قوی تره). در ضمن ASUS N53SV الان حدود 1200 هستش که چندصد تومن ارزون تر هم هستش. ولی باز هم میگم، اون اچ پی هم انتخاب بدی نیست.

زیگورات گارانتی خوبی هستش و من 3-2 بار دوست هام طرف حساب شدند باهاشون که خوب برخورد کردند و کار طرف رو راه انداختند. :)

فقط مشکلش اینه که خیلی می کشه روی قیمت لپ تاپ... :(

با سلام خدمت دوستان
من یه لپ تاپ می خوام سقف قیمتش 1.5 میلیون باشه.ظاهر و وزن و سایز lcd و گارانتی به هیچ وجه برام مهم نیست.cpu هم چه corei5 باشه چه corei7 فرقی نمی کنه.چیزایی که برام مهمه:

- گرافیکش حتما Geforce باشه و دو رقم سمت راست مدلش حداقل 40 باشه (مثلا 460 ، 540 و...)
- رم حتما DDR3 و حداقل 4GB
- هاردش حداقل 1TB باشه(البته اگه با 750 هم لپ تاپ خوبی باشه اشکال نداره)

سلام
دوستان چند وقت پیش یه لپتاپ سونی دیدم که قیمتش حدود 970-80تومن بود مدلش Sony VAIO EA3UFX.
نظرتون چیه؟ برای کاربرد روزمره و عادی میخوام.....
اگر فقط برای کارهای روزمره می خوای، این جور کارها رو می کشونه، ولی چه نکته ای داره که این همه پول اضافی بدی برای یه لپ تاپ ضعیف، فقط صرفا به خاطر این که سونی باشه؟
قیمت لپ تاپ نسبت به مشخصاتش بسیار گرونه و باید این رو هم بدونی که سونی فقط در ایران به خاطر اسمی که الکی در کرده انقدر گرون تر از لپ تاپ های دیگه است و توی کشورهای دیگه چندان اختلاف قیمتی نداره.
در ضمن گارانتی اون سایت دیجی کالا هم اگر توی اینترنت سرچ کنی می بینی که اکثر کسایی که خریدند راضی نبودند متاسفانه. خواستی بگیری ببین ایران رهجو داره از اونا بگیر.
یه لپ تاپ مدل dell studio 1550 دارم .به چه قیمتی بفروشم خوبه.؟
کانفیگش چیه؟
با سلام خدمت دوستان
من یه لپ تاپ می خوام سقف قیمتش 1.5 میلیون باشه.ظاهر و وزن و سایز lcd و گارانتی به هیچ وجه برام مهم نیست.cpu هم چه corei5 باشه چه corei7 فرقی نمی کنه.چیزایی که برام مهمه:

- گرافیکش حتما Geforce باشه و دو رقم سمت راست مدلش حداقل 40 باشه (مثلا 460 ، 540 و...)
- رم حتما DDR3 و حداقل 4GB
- هاردش حداقل 1TB باشه(البته اگه با 750 هم لپ تاپ خوبی باشه اشکال نداره)
من تنها لپ تاپی که به ذهنم می رسه با این مشخصات MSI GE 620 هستش. هاردش 750 و گرافیکش GT 540M و رمش هم 6 گیگ. قیمت هم حدود 1400 هستش.

هارد یک ترابایت توی این رنج قیمت روی بعضی مدل های اچ پی هست، ولی اونها گرافیک شون ATI هستش.

• Like
Reactions: Lord Stark
اگر فقط برای کارهای روزمره می خوای، این جور کارها رو می کشونه، ولی چه نکته ای داره که این همه پول اضافی بدی برای یه لپ تاپ ضعیف، فقط صرفا به خاطر این که سونی باشه؟
قیمت لپ تاپ نسبت به مشخصاتش بسیار گرونه و باید این رو هم بدونی که سونی فقط در ایران به خاطر اسمی که الکی در کرده انقدر گرون تر از لپ تاپ های دیگه است و توی کشورهای دیگه چندان اختلاف قیمتی نداره.
در ضمن گارانتی اون سایت دیجی کالا هم اگر توی اینترنت سرچ کنی می بینی که اکثر کسایی که خریدند راضی نبودند متاسفانه. خواستی بگیری ببین ایران رهجو داره از اونا بگیر.
من نمیخوام یکی از اقوام هست که میخواد و تقریبا چیز زیادی از لپتاپ نمیدونه و قصد داره سونی بگیره تو این رنج قیمت که گفتم شما مارکهای دیگه ای سراغ دارید؟
ممنون از لطفتون

من تنها لپ تاپی که به ذهنم می رسه با این مشخصات MSI GE 620 هستش. هاردش 750 و گرافیکش GT 540M و رمش هم 6 گیگ. قیمت هم حدود 1400 هستش.

هارد یک ترابایت توی این رنج قیمت روی بعضی مدل های اچ پی هست، ولی اونها گرافیک شون ATI هستش.

خیلی ممنون دوست عزیز لپ تاپ بسیار خوبیه.ضمنا رمش 8 گیگه نه 6 گیگ.
حالا اگه هیچ محدودیتی تو هارد و رم نباشه فقط گرافیکش مهم باشه بازم چیز دیگه ای به ذهنتون نمی رسه؟

من نمیخوام یکی از اقوام هست که میخواد و تقریبا چیز زیادی از لپتاپ نمیدونه و قصد داره سونی بگیره تو این رنج قیمت که گفتم شما مارکهای دیگه ای سراغ دارید؟
ممنون از لطفتون
خواهش می کنم. :)
من توی رنج 1 تومن همیشه ASUS K53SV با گرافیک GT 540M و سی پی یو i5 2410 و رم 4 و هارد 500 توصیه می کنم. بسیار قوی تر از لپ تاپ سونی مورد نظر هستش، حتی اگر برای گیم هم نخوان سی پی یو قوی ترش و خرابی کمتر ASUS و گارانتی خوبش در ایران با ارزشه.
خیلی ممنون دوست عزیز لپ تاپ بسیار خوبیه.ضمنا رمش 8 گیگه نه 6 گیگ.
حالا اگه هیچ محدودیتی تو هارد و رم نباشه فقط گرافیکش مهم باشه بازم چیز دیگه ای به ذهنتون نمی رسه؟
خواهش می کنم.
بله رمش 8 گیگ هستش. اشتباه نوشته بودم...
والا اگر NVIDIA می خواید توی این رنج قیمت لپ تاپ های Lenovo Y570 و همچنین ASUS N53SN هم هستند که طبق آخرین اطلاعات هنوز وارد ایران نشده بودند.
اگر زیاد عجله ندارید می تونید زنگ بزنید به سازگار ارقام (02188721917) تماس بگیرید ببینید این دو مدل وارد شدن یا نه و اگر نیومدن کی میان؟

اگر هم از خیر NVIDIA می تونید بگذرید، لپ تاپ های HP مدل 6070 و 6080 و 6090 هم هستند که گرافیک شون AMD Radeon HD 6770M هستش که خیلی قویه نسبت به لپ تاپی بودنش. البته باید حواس تون باشه که اچ پی گارانتی درست و حسابی نداره.

سلام دوست من
لپ تاپ Lenovo Y570 گرافیکش 555 هستش که از 6770 هم قویتره و در کل خیلی لپ تاپ خوبیه فکر کنم ارزش صبر کردن رو داره ...
ودرباره ی لپ تاپ msi سعی کنید با گارانتی ماتریکس بگیرید ...

• Like
Reactions: mahi58
سلام
یکی از دوستام می خواد یه لپ تاپ بگیره ولی بین 2 تا مدل گیره نمیدونه کدوم بهتره

1 - Dell XPS l502-H 1,490
2 - HP Pavilion DV6-6090 1,540
لینک مقایسه این دو مدل در سایت digikala.com

http://www.digikala.com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compare=Notebook-Dell-XPS-L502-H%2cNotebook-HP-Pavilion-DV6-6090

بودجش حدود 1.500 و از بین صحبتهای دوستان و گشت و گذار توی اینترنت این 2 مدل رو پیدا کردم و بهش معرفی کردم که حقیقتش از اون مدل HP خیلی خوشش اومده . مصارفی هم که داره کار با photoshap , 3D , maya و دیدن فیلم بلوری و مخصوصا بازی که البته خیلی هم حرفه ای نیست در حد GTA IV و کانتر و ...
مزیتهایی که اون مدل HP نسبت به Dell داره :
ابعاد کوچکتر و وزن کمتر
هارد بیشتر
گرافیک قویتر
داشتن finger print
4 پورت usb
خروجی vga
مزیتهایی که اون مدل Dell نسبت به HP داره :
سرعت هارد بیشتر
رم کارت گرافیک بیشتر
وب کم قویتر
اسپیکر قویتر
باطری 9 سل
حالا یه چن تا سوال دارم :
1 - گرافیک 6770 با 1 گیگ بهتره یا 540 m با 2 گیگ ؟(میدونم 6770 قویتره ولی سوالم درمورد میزان رم گرافیک)
2 - اگر بخوام کارت گرافیک 6770 رو از 1 گیگ به 2 گیگ ارتقا بدم کجا باید ببرم ؟ قیمتش چقدر میشه ؟
3 - میشه برای اون مدل HP باطری 9 cell گذاشت ؟ قیمتش چنده ؟
4 - توی هیچ سایتی در مورد نور پس زمینه کیبورد HP چیزی ننوشته بود , داره یا نه ؟
5 - از نظر کولینگ HP چطوره ؟
6 - در زمان خرید HP چیزی هست که حتما باید بهش توجه کرد ؟(مثل asus که حتما باید new revision باشه)
7 - گارانتی بین الملل چطوره ؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم

سلام
یکی از دوستام می خواد یه لپ تاپ بگیره ولی بین 2 تا مدل گیره نمیدونه کدوم بهتره

1 - Dell XPS l502-H 1,490
2 - HP Pavilion DV6-6090 1,540
لینک مقایسه این دو مدل در سایت digikala.com

http://www.digikala.com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compare=Notebook-Dell-XPS-L502-H%2cNotebook-HP-Pavilion-DV6-6090

بودجش حدود 1.500 و از بین صحبتهای دوستان و گشت و گذار توی اینترنت این 2 مدل رو پیدا کردم و بهش معرفی کردم که حقیقتش از اون مدل HP خیلی خوشش اومده . مصارفی هم که داره کار با photoshap , 3D , maya و دیدن فیلم بلوری و مخصوصا بازی که البته خیلی هم حرفه ای نیست در حد GTA IV و کانتر و ...
مزیتهایی که اون مدل HP نسبت به Dell داره :
ابعاد کوچکتر و وزن کمتر
هارد بیشتر
گرافیک قویتر
داشتن finger print
4 پورت usb
خروجی vga
مزیتهایی که اون مدل Dell نسبت به HP داره :
سرعت هارد بیشتر
رم کارت گرافیک بیشتر
وب کم قویتر
اسپیکر قویتر
باطری 9 سل
حالا یه چن تا سوال دارم :
1 - گرافیک 6770 با 1 گیگ بهتره یا 540 m با 2 گیگ ؟(میدونم 6770 قویتره ولی سوالم درمورد میزان رم گرافیک)
2 - اگر بخوام کارت گرافیک 6770 رو از 1 گیگ به 2 گیگ ارتقا بدم کجا باید ببرم ؟ قیمتش چقدر میشه ؟
3 - میشه برای اون مدل HP باطری 9 cell گذاشت ؟ قیمتش چنده ؟
4 - توی هیچ سایتی در مورد نور پس زمینه کیبورد HP چیزی ننوشته بود , داره یا نه ؟
5 - از نظر کولینگ HP چطوره ؟
6 - در زمان خرید HP چیزی هست که حتما باید بهش توجه کرد ؟(مثل asus که حتما باید new revision باشه)
7 - گارانتی بین الملل چطوره ؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم

1.تکنولوزی 6770 قویتره و میزان رم گرافیک یکی از فاکتور های کارت گرافیکه
2.کارت گرافیک لپتاپ را نمیشه ارتقاع داد مگر اینکه خود لپتاپ کانفینگهای مختلف داشته باشه
که از بین اونا سلیقه ای سخت افزار مناسب را پیدا میکنی
3.بله میشه باطری 9 سلولی گذاشت قیمتش را ندارم ولی گرونه
4.نور پس زمینه اگه ننوشته خوب پس نداره
5.متوسطه
6.گارانتی معتبر و اگه میدونی چند کانفینگ داره همونه که خودت میخوای را به فروشنده بگی
7.معتبر ترینش همین بین المللی هست
در نهایت اگه بیشتر برای کارای مولتیمدیا میخواد سری n ایسوس از همه بهتره و بلوری درایو هم داره ولی گه کاره اصلیش گیم هست hp پیشنهاد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or