مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

مثلآتوی چه کارایی ایسر بهتره عملکردش؟
حدود 140تایی اختلاف رتبه دارن این دو سی پی یو
یعنی تفاوت انقدر بالاست؟؟؟؟
دو کارت گرافیک جیفورس 540 با ای تی آی 6770 چقدره اختلاف رتبشون؟بنچ مکارکاشونو دیدم تقریبآ 6770 1.5برابر فریم میده!
توی هر کاری غیر از گیم و برنامه های گرافیکی سنگین (مثلا 3D Studio و امثالهم).

بله تفاوت توی اکثر کارها بالا خواهد بود. بنچ مارک بهترین منبع برای عملکرد سی پی یو هستش.

گرافیک هم دقیقا اختلافش همون حدود 1.5 برابره.

پ.ن: یه جورایی احساس نمی کنی سوالاتت تکراریند و داری چیزی که خودت می دونی رو هی مکرر می پرسی؟
hmmsmiley02.gif

من واقعا ممنونم

رفیق باید ببخشی، من لپ تاپ خاصی نمی شناختم که معرفی کنم، اگر می دونستم حتما می گفتم.

باید یه کم صبر کنی بچه های دیگه بیان، یا صفحه های قبل رو بگردی. بچه ها پرسیده بودند و چند مدل معرفی شده بود. :)

sorryyyyyyyyy
میدونم از صبه خیلی زحمتت دادم خدایی شرمنده داداش
من یکم توی خرید وسواسیم
الانم نمیخوام بخرم حدود 1ماه دیگه
میدونم تا اون موقع هم 180 درجه باز نظرم عوض میشه
موندم چجور میخوام من زن بگیرم :D
بازم معذرت

sorryyyyyyyyy
میدونم از صبه خیلی زحمتت دادم خدایی شرمنده داداش
من یکم توی خرید وسواسیم
الانم نمیخوام بخرم حدود 1ماه دیگه
میدونم تا اون موقع هم 180 درجه باز نظرم عوض میشه
موندم چجور میخوام من زن بگیرم :D
بازم معذرت

:)) :))

به جون خودم توی پست قبلی می خواستم بنویسم شما اگر زن بخوای بگیری چی کار می کنی؟ گفتم شاید ناراحت بشی ننوشتم!
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

خواستی بخری زیاد وسواس به خرج نده، لپ تاپ هایی که انتخاب کردی همه شون لپ تاپ های خوبیند و هر کدوم رو بگیری دوست شون خواهی داشت و به احتمال زیاد پشیمون نمیشی.

موفق باشی.

این لپ تاپ چطوره؟؟ برا بازیا خوبه؟ مثلا میشه کرایسیس یا ویچر 2 رو با حداکثر اجرا کرد؟

http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Alienware-M11xR3

لپ تاپ خوبیه و کیفیت ساخت Alienware رو داره هر چی باشه، ولی اصلا انتخاب خوبی برای خرید نیست، چون:

- با همین مشخصات لپ تاپ برند های دیگه قیمت شون خیلی پایین تر در میاد.

- گارانتی اش درست و حسابی نیست و اگه خراب شه به شدت گرفتار میشین.

در ضمن به هیچ وجه به اجرای ویچر 2 یا کرایسیس 2 با GT 540m روی حداکثر تنظیمات فکر هم نکنید! من خودم ASUS N53SV دارم که سخت افزارش خیلی شبیهه، در ویچر 2 با تنظیمات متوسط حدود 20 فریم می گیرم.

لپ تاپ خوبیه و کیفیت ساخت Alienware رو داره هر چی باشه، ولی اصلا انتخاب خوبی برای خرید نیست، چون:

- با همین مشخصات لپ تاپ برند های دیگه قیمت شون خیلی پایین تر در میاد.

- گارانتی اش درست و حسابی نیست و اگه خراب شه به شدت گرفتار میشین.

در ضمن به هیچ وجه به اجرای ویچر 2 یا کرایسیس 2 با GT 540m روی حداکثر تنظیمات فکر هم نکنید! من خودم ASUS N53SV دارم که سخت افزارش خیلی شبیهه، در ویچر 2 با تنظیمات متوسط حدود 20 فریم می گیرم.

الان چی پیشنهاد می کنین؟

الان چی پیشنهاد می کنین؟

کاش بتونید یه زنگ به سازگار ارقام بزنید و ببینید Lenovo Y570 رو کی می خوان بیارن. اون خیلی لپ تاپ خوبیه. اگر زنگ زدید هر چی گفتند به ما هم بگین! :mrgreen:

ولی در نبود اون، لپ تاپ های خوب که معمولا توصیه می کنیم MSI GE 620 و ASUS N53SV یا ASUS K53SV و Lenovo Y560P هستند (هر چهار تا با سی پی یو 2630).

البته HP DV6-6090 هم هستش که متاسفانه چون اچ پی خرابی بالا داشته در گذشته و گارانتی درست و حسابی نداره خریدنش یه کم جرات می خواد، ولی قطعا از این 3 لپ تاپ بسیار قوی تره.

موفق باشید.

راستي دوستان؛ گرافيکهاي 540M يا 525M هر دو CUDA رو ساپورت ميکنن ديگه؛ نه؟:-/

بله اکثر کارت های nvidia این قابلیت را داره و شما با نصب نرم افزار phsix اونا فعال میکنید اما خوب چون کارت های خیلی قویی نیستند حداکثر استفاده را نمیتونی بکنی:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or