مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
اقایون نظرتون راجع به G62-a11se اچ پی چیه؟
نهایت گیمی که بخوام بازی کنم باهاش چنتا بازی استراتژیکه!
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200RPM
کارت گرافیک: Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

خوب یستگی داره چه بازی استراتژیکی بخواین باش بزنیین اگه از بازیهای 2 3 سال اخیر باشه مشکلی نیست:)

با سلام خدمت دوستان من قصد دارم یکی از این سه لپتاپ رو بگیرم
Dell Inspiron 5110 پردازنده:
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
HP Pavilion DV6-6050 پردازنده:
Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
و ASUS K53 SV (2410) 2.3 CORE i5 (3M) 4 DDR3 500 GF 540 2G DDR3
الان پولشو جور کردم هر سه مدل قیمتشون زیر 1100 هست راستش خودم بیشتر نظرم روی ایسوس هست ولی مشکل اینه که وسواس زیادی دارم دوست دارم دو سه سالی برام کارکنه بدون مشکل کیفیت ساختش بالا باشه گرافیکشم قوی باشه حالا اگه میشه یه راهنمایی اساسی بکنید ممنون:)

سلام

سلام دوستان
من میخوام یه لپ تاپ msi GE620‎ ‎بگیرم اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره راهنمای کنه . ممنون میشم
البته GT628‎ msi ‎هم هست تو این رنج قیمت ، کمممک کنید
ممممننوونن

مثلا شوگان یا ستارکرفت2....
بازی های سال 2009 به بعد رو خیلی به سختی و با فریم ریت پایین ممکنه بتونید اجرا کنید.
سال 2008 و قبل از اون هم عمدتا بازی هایی که گرافیک شون زیاد خفن نیست رو باید روشون حساب کنید.
با سلام خدمت دوستان من قصد دارم یکی از این سه لپتاپ رو بگیرم
Dell Inspiron 5110 پردازنده:
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
HP Pavilion DV6-6050 پردازنده:
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
و ASUS K53 SV (2410) 2.3 CORE i5 (3M) 4 DDR3 500 GF 540 2G DDR3
الان پولشو جور کردم هر سه مدل قیمتشون زیر 1100 هست راستش خودم بیشتر نظرم روی ایسوس هست ولی مشکل اینه که وسواس زیادی دارم دوست دارم دو سه سالی برام کارکنه بدون مشکل کیفیت ساختش بالا باشه گرافیکشم قوی باشه حالا اگه میشه یه راهنمایی اساسی بکنید ممنون:)
لپ تاپ دل رو با این کانفیگ با چه قیمتی پیدا کردید؟ احیانا بدون گارانتی نباشه که اذیت می شین.

در هر صورت گرافیک لپ تاپ دل از ASUS حدود 15-10 درصد ضعیف تره، ولی به دلیل CPU بسیار قوی ترش (دو برابر قوی تر از دو لپ تاپ دیگه)، نسبت به دو تای دیگه لپ تاپ قوی تر و مناسب تریه. فقط مساله گارانتی هم هستش که توی لپ تاپ خیلی مهمه، بنابراین اگر گارانتی خوب نداشت اصلا بی خیالش.

بین ASUS و HP هم لپ تاپ HP گرافیکش حدود 30-20 درصد قوی تر از ASUS هستش، ولی از طرفی HP خرابی زیاد و عدم گارانتی خوبش توی ایران خریدش رو یه مقدار کار سختی می کنه و جرات می خواد گرفتنش.

نظر من: اگر دل گارانتی اش خوبه، همون دل! اگر نیست ASUS رو بگیرید.

پ.ن: اگر خودتون خواستید بررسی کنید هم: مقایسه سی پی یوهای مختلف اینجا، و گرافیک ها هم اینجا.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Lord Stark
بازی های سال 2009 به بعد رو خیلی به سختی و با فریم ریت پایین ممکنه بتونید اجرا کنید.
سال 2008 و قبل از اون هم عمدتا بازی هایی که گرافیک شون زیاد خفن نیست رو باید روشون حساب کنید.

لپ تاپ دل رو با این کانفیگ با چه قیمتی پیدا کردید؟ احیانا بدون گارانتی نباشه که اذیت می شین.

در هر صورت گرافیک لپ تاپ دل از ASUS حدود 15-10 درصد ضعیف تره، ولی به دلیل CPU بسیار قوی ترش (دو برابر قوی تر از دو لپ تاپ دیگه)، نسبت به دو تای دیگه لپ تاپ قوی تر و مناسب تریه. فقط مساله گارانتی هم هستش که توی لپ تاپ خیلی مهمه، بنابراین اگر گارانتی خوب نداشت اصلا بی خیالش.

بین ASUS و HP هم لپ تاپ HP گرافیکش حدود 30-20 درصد قوی تر از ASUS هستش، ولی از طرفی HP خرابی زیاد و عدم گارانتی خوبش توی ایران خریدش رو یه مقدار کار سختی می کنه و جرات می خواد گرفتنش.

نظر من: اگر دل گارانتی اش خوبه، همون دل! اگر نیست ASUS رو بگیرید.

پ.ن: اگر خودتون خواستید بررسی کنید هم: مقایسه سی پی یوهای مختلف اینجا، و گرافیک ها هم اینجا.

سلام جناب mahi58 دل رو باین کانفیگ دیجی کالا با گارانتی 1 ساله دیجی کالا میده 1085 به نظرم سایت خیلی مطمئنیه

• Like
Reactions: mahi58
سلام جناب mahi58 دل رو باین کانفیگ دیجی کالا با گارانتی 1 ساله دیجی کالا میده 1085 به نظرم سایت خیلی مطمئنیه

آهان. پیداش کردم. ممنون.

خیلی لپ تاپ خوبیه و نسبت به مشخصاتش واقعا خوش قیمته. فقط تنها مساله ای که هست مساله گارانتی و خدمات پس از فروششه.

من که به بچه ها ASUS توصیه می کنم به خود ASUS ای میل زدم و می دونم که شرکت های سازگار و ویستا و امرتات که گارانتی های موجود در ایران رو میدن مورد تایید خود ASUS هستند. یعنی اگر 5 سال دیگه هم لپ تاپ یه مشکلی پیدا کنه این ها شرکت های غول هستند و احتمالش هست که قطعه یدکی اش رو داشته باشند و بتونند تعمیر کنند، ولی دیجی کالا خوب یه سایت اینترنتیه...

البته واقعا سایت معروف و معتبری هم هستش. ولی در مورد گارانتی بهتره از کسی که تجربه برخورد داشته باهاشون پرسید، شاید هم خدمات شون خوب باشه، ولی من شخصا اگر بودم خیلی روی گارانتی اش حساب نمی کردم...

بازم سلام

دوستان چرا کسی جواب نمیده =((
من میخوام msi ge620 بگیرم
The latest 2nd generation Intel® Core™ i7 Processor
Genuine Windows® 7 Home Premium
(MSI recommends upgrade to Genuine Windows® 7 Professional)
• High-end NVIDIA® GeForce GT540M discrete graphics card
(with DDR3 1.0GB VRAM)
• Exclusive GPU Boost technology
• Exclusive Cinema Pro technology
• THX TruStudio Pro Provides Excellent Surround Sound Effect
• Latest & fastest Data Transfer Technology USB 3.0
نظر شما جیه ؟ لطفا راهنمای کنید ...
قیمت هم 1440
gt628 چطوره ؟
تو این رنج قیمت انتخاب بهتری هست ؟
کسی با GE620 کار کرده ؟! ممنون میشم کمک کنیید .
:x

آخرین ویرایش:
دوستان چرا کسی جواب نمیده =((
من میخوام msi ge620 بگیرم
The latest 2nd generation Intel® Core™ i7 Processor
Genuine Windows® 7 Home Premium
(MSI recommends upgrade to Genuine Windows® 7 Professional)
• High-end NVIDIA® GeForce GT540M discrete graphics card
(with DDR3 1.0GB VRAM)
• Exclusive GPU Boost technology
• Exclusive Cinema Pro technology
• THX TruStudio Pro Provides Excellent Surround Sound Effect
• Latest & fastest Data Transfer Technology USB 3.0
نظر شما جیه ؟ لطفا راهنمای کنید ...
قیمت هم 1440
gt628 چطوره ؟
تو این رنج قیمت انتخاب بهتری هست ؟
کسی با GE620 کار کرده ؟! ممنون میشم کمک کنیید .
:x
مدل 620 مخصوص گیم هستش و سخت افزار مناسبس داره
ولی 628 دارای سخت افزار ضعیف تره و برای کار های معمول تر استفاده میشه شما باید بسنجی ببینی نازت رو کدو مش بیشتره:)

سلام

سلام
pengel جان هر دو لپ تاپ که سری گیم هستن ‏،‏ و قطعا منم واسه گیم میخوام ‏...
Ge620 بهتره ولی چندتا از بچه ها گرفتن ‏...‏ میکفتن واسه گیم حرف نداره ولی فتوشاپ که اجرا میکنه هنک میکنه ‏...‏
شما اطلاعات بیشتری ندارین ؟
با این بودجه مدل دیگه یا برند دیکه ای نمیشناسین ؟
ممنون :x

Acer Aspire 5742G یا HP Pavilion DV6-6050 یا ...

سلام خدمت بچه های گل بازیسنتر
دوستان میخواستم در حدود 800-900 واسه خرید لپ تاپ واسه کارای معمولی و البته گیم نه بصورت حرفه ای بزارم کنار
حالا همینجوری خودم گشت زدم توی نت
یکم به شک افتادم
که بازم Acer Aspire 5742G رو با این مشحصات بخرم یا که ... :
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB

یا که این لپ تاپ HP Pavilion DV6-6050 رو با حدود 200تومن قیمت بیشتر تهیه کنم
به این مشخصات:
4 GB DDR3 500 GB 7200 RPM

همونطور که میبینید و میدونید کارت گرافیک لپ تاپ اچ پی که معرفی کردم یعنی کارت رادئون 6770 مثل اینکه خیلی قوی تر از 540 جیفورس هست
و یه چیزه دیگه اینکه شنیدم لپ تاپ اچ پی نام برده شده از نسل جدید پردازنده های Core i5 استفاده میکنه
میشه یه توضیح بدید و بگید چقدر توفیرشه با سری قبلی(با توجه به اینکه سرعت سی پی یو لپ تاپ اچ پی کمتر از لپ تاپ ایسر هست ولی کش و بایوس بالاتری داره)کدوم یک از اینا تاثیرشون بیشتره؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون دوستان عزیز

بچه ها اگه شما هم پیشنهاداتی در همین حدودای قیمت دارید که از این دوتا بهتره دریغ نکنید.TNX

سلام
pengel جان هر دو لپ تاپ که سری گیم هستن ‏،‏ و قطعا منم واسه گیم میخوام ‏...
Ge620 بهتره ولی چندتا از بچه ها گرفتن ‏...‏ میکفتن واسه گیم حرف نداره ولی فتوشاپ که اجرا میکنه هنک میکنه ‏...‏
شما اطلاعات بیشتری ندارین ؟
با این بودجه مدل دیگه یا برند دیکه ای نمیشناسین ؟
ممنون :x

سلام. GE 620 لپ تاپ خیلی خوبیه و آخرین تکنولوژی بازار محسوب میشه، ولی اون gt628 بسیار لپ تاپ ضعیفیه، اصلا فکرش رو هم نکن (سخت افزار چند سال قبل رو داره).

غیر از GE 620، لپ تاپ های خوب دیگه توی این حول و حوش قیمت، ASUS N53SV و ASUS K53SV (با سی پی یو i7 2630) و Dell XPS L502 هستند.

سلام
ممنون mahi ‎جان ...
فکر کنم این GE620‎ ‎انتحاب حوبیه . فقط بعضی ها که کار کردن میکن واسه نرم افزار زیاد خوب نیست ، مثلا فتوشاپ رو که اجرا کنی هنک میکنه ... و ظاهرا مشکل از گرافیکه ... شما در مورد مشکا نشنیدین ؟
بازم ممنون دوستان :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or