mahi58
کاربر سایت
سلام خدمت بچه های گل بازیسنتر
دوستان میخواستم در حدود 800-900 واسه خرید لپ تاپ واسه کارای معمولی و البته گیم نه بصورت حرفه ای بزارم کنار
حالا همینجوری خودم گشت زدم توی نت
یکم به شک افتادم
که بازم Acer Aspire 5742G رو با این مشحصات بخرم یا که ... :
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
یا که این لپ تاپ HP Pavilion DV6-6050 رو با حدود 200تومن قیمت بیشتر تهیه کنم
به این مشخصات:
Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
4 GB DDR3 500 GB 7200 RPM
ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
همونطور که میبینید و میدونید کارت گرافیک لپ تاپ اچ پی که معرفی کردم یعنی کارت رادئون 6770 مثل اینکه خیلی قوی تر از 540 جیفورس هست
و یه چیزه دیگه اینکه شنیدم لپ تاپ اچ پی نام برده شده از نسل جدید پردازنده های Core i5 استفاده میکنه
میشه یه توضیح بدید و بگید چقدر توفیرشه با سری قبلی(با توجه به اینکه سرعت سی پی یو لپ تاپ اچ پی کمتر از لپ تاپ ایسر هست ولی کش و بایوس بالاتری داره)کدوم یک از اینا تاثیرشون بیشتره؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون دوستان عزیز
بچه ها اگه شما هم پیشنهاداتی در همین حدودای قیمت دارید که از این دوتا بهتره دریغ نکنید.TNX
لپ تاپ اچ پی کارت گرافیک خیلی وسوسه کننده ای داره، ولی اچ پی کلا آمار خرابی بالاتری نسبت به لپ تاپ های دیگه داشته و گارانتی خوبی ازش پیدا نمیشه. اگر گارانتی براتون مهم نیست می تونید بگیرید، ولی من توصیه نمی کنم.
توی این رنج قیمت من معمولا به بچه ها ASUS K53SV با سی پی یو i5 نسل جدید (2410) توصیه می کنم که بسیار لپ تاپ قوی یی هستش، ولی گارانتی خوبی هم داره. اینجا فروش ویژه اش رو زده 1010، ولی اگه تهرانید حضوری برید بازار ممکنه ارزون تر هم گیر بیاد (پاساژ پارسیان توصیه میشه).
سی پی یو i5 نسل جدید هم حدود 50 درصد قوی تر از نسل قبلیه، و هم معماری جدیدتری داره و مصرف باتری اش کمتره. مقایسه سی پی یو ها با هم اینجا.
موفق باشی.
سلام
ممنون mahi جان ...
فکر کنم این GE620 انتحاب حوبیه . فقط بعضی ها که کار کردن میکن واسه نرم افزار زیاد خوب نیست ، مثلا فتوشاپ رو که اجرا کنی هنک میکنه ... و ظاهرا مشکل از گرافیکه ... شما در مورد مشکا نشنیدین ؟
بازم ممنون دوستان![]()
سلام و خواهش می کنم.
یک همچین حرفی هیچ محلی از اعراب نداره و کاملا ناشیانه هستش!
مگه میشه یه لپ تاپ که از سی پی یو و رم و گرافیک مشابه لپ تاپ های دیگه استفاده می کنه موقع یه برنامه قفل کنه؟ مطمئن باشید دوست تون اشتباه کردند، ایراد به احتمال زیاد از تنظیمات نرم افزاری لپ تاپ خودشون بوده یا این که موقع فتوشاپ روی باتری بوده و با کارت اینتل کار می کرده.
نگران نباشید لپ تاپ خوبی هستش.
آخرین ویرایش: