مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام خدمت بچه های گل بازیسنتر
دوستان میخواستم در حدود 800-900 واسه خرید لپ تاپ واسه کارای معمولی و البته گیم نه بصورت حرفه ای بزارم کنار
حالا همینجوری خودم گشت زدم توی نت
یکم به شک افتادم
که بازم Acer Aspire 5742G رو با این مشحصات بخرم یا که ... :
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB

یا که این لپ تاپ HP Pavilion DV6-6050 رو با حدود 200تومن قیمت بیشتر تهیه کنم
به این مشخصات:
Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
4 GB DDR3 500 GB 7200 RPM
ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB

همونطور که میبینید و میدونید کارت گرافیک لپ تاپ اچ پی که معرفی کردم یعنی کارت رادئون 6770 مثل اینکه خیلی قوی تر از 540 جیفورس هست
و یه چیزه دیگه اینکه شنیدم لپ تاپ اچ پی نام برده شده از نسل جدید پردازنده های Core i5 استفاده میکنه
میشه یه توضیح بدید و بگید چقدر توفیرشه با سری قبلی(با توجه به اینکه سرعت سی پی یو لپ تاپ اچ پی کمتر از لپ تاپ ایسر هست ولی کش و بایوس بالاتری داره)کدوم یک از اینا تاثیرشون بیشتره؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون دوستان عزیز

بچه ها اگه شما هم پیشنهاداتی در همین حدودای قیمت دارید که از این دوتا بهتره دریغ نکنید.TNX

لپ تاپ اچ پی کارت گرافیک خیلی وسوسه کننده ای داره، ولی اچ پی کلا آمار خرابی بالاتری نسبت به لپ تاپ های دیگه داشته و گارانتی خوبی ازش پیدا نمیشه. اگر گارانتی براتون مهم نیست می تونید بگیرید، ولی من توصیه نمی کنم.

توی این رنج قیمت من معمولا به بچه ها ASUS K53SV با سی پی یو i5 نسل جدید (2410) توصیه می کنم که بسیار لپ تاپ قوی یی هستش، ولی گارانتی خوبی هم داره. اینجا فروش ویژه اش رو زده 1010، ولی اگه تهرانید حضوری برید بازار ممکنه ارزون تر هم گیر بیاد (پاساژ پارسیان توصیه میشه).

سی پی یو i5 نسل جدید هم حدود 50 درصد قوی تر از نسل قبلیه، و هم معماری جدیدتری داره و مصرف باتری اش کمتره. مقایسه سی پی یو ها با هم اینجا.

موفق باشی. :)
سلام
ممنون mahi ‎جان ...
فکر کنم این GE620‎ ‎انتحاب حوبیه . فقط بعضی ها که کار کردن میکن واسه نرم افزار زیاد خوب نیست ، مثلا فتوشاپ رو که اجرا کنی هنک میکنه ... و ظاهرا مشکل از گرافیکه ... شما در مورد مشکا نشنیدین ؟
بازم ممنون دوستان :-/

سلام و خواهش می کنم.

یک همچین حرفی هیچ محلی از اعراب نداره و کاملا ناشیانه هستش!

مگه میشه یه لپ تاپ که از سی پی یو و رم و گرافیک مشابه لپ تاپ های دیگه استفاده می کنه موقع یه برنامه قفل کنه؟ مطمئن باشید دوست تون اشتباه کردند، ایراد به احتمال زیاد از تنظیمات نرم افزاری لپ تاپ خودشون بوده یا این که موقع فتوشاپ روی باتری بوده و با کارت اینتل کار می کرده.

نگران نباشید لپ تاپ خوبی هستش. :)

آخرین ویرایش:
راهنمایی بیشتر...

لپ تاپ اچ پی کارت گرافیک خیلی وسوسه کننده ای داره، ولی اچ پی کلا آمار خرابی بالاتری نسبت به لپ تاپ های دیگه داشته و گارانتی خوبی ازش پیدا نمیشه. اگر گارانتی براتون مهم نیست می تونید بگیرید، ولی من توصیه نمی کنم.

توی این رنج قیمت من معمولا به بچه ها ASUS K53SV با سی پی یو i5 نسل جدید (2410) توصیه می کنم که بسیار لپ تاپ قوی یی هستش، ولی گارانتی خوبی هم داره. اینجا فروش ویژه اش رو زده 1010، ولی اگه تهرانید حضوری برید بازار ممکنه ارزون تر هم گیر بیاد (پاساژ پارسیان توصیه میشه).

سی پی یو i5 نسل جدید هم حدود 50 درصد قوی تر از نسل قبلیه، و هم معماری جدیدتری داره و مصرف باتری اش کمتره. مقایسه سی پی یو ها با هم اینجا.

موفق باشی. :)

:)

میبینم که اساتیدی که جواب میدادن قبلنآ که میومدیم اینجا عوض شدنو گروه جدید اومده :D
خب!
یکم که جستجو کردم توی نت دیدم کارت 6770 یک سرو گردن از 540 بالاتره
این مدل ایسوس هم که همون کارت ایسر رو داره
و فقط واسه سی پی یو جدیدتر باید 200بیشتر بدم
من کلآ مارک واسم مهم نیست
u یه لپ تاپ ایرانی! معرفی کن با کانفیگ بالا ولی ارزون
من میخرمش
بگذریم...
چشم این لپ تاپ اچ پی رو گرفته
یعنی Pavilion DV6-6050
آمار خرابی اچ پی مگه چند درصده؟یادمه 20% بود
و ایسر حدود 18%اینا
سایت دیجی کالا با گارانتی طلایی میده
معتبر نیست؟
با همین کانفیگ یه لپ تاپ دیگه از یه مارک دیگه چقدر میشه؟چه مدلی؟لطف کن چند مدل خوب پیشنهاد بده که برم مقایسه کنم
ممنون
ولی باز راهنمایی کن که چجور میتونم یه اچ پی سالم بگیرم!
TNXXXXXXS

میبینم که اساتیدی که جواب میدادن قبلنآ که میومدیم اینجا عوض شدنو گروه جدید اومده :D
خب!
یکم که جستجو کردم توی نت دیدم کارت 6770 یک سرو گردن از 540 بالاتره
این مدل ایسوس هم که همون کارت ایسر رو داره
و فقط واسه سی پی یو جدیدتر باید 200بیشتر بدم
من کلآ مارک واسم مهم نیست
u یه لپ تاپ ایرانی! معرفی کن با کانفیگ بالا ولی ارزون
من میخرمش
بگذریم...
چشم این لپ تاپ اچ پی رو گرفته
یعنی Pavilion DV6-6050
آمار خرابی اچ پی مگه چند درصده؟یادمه 20% بود
و ایسر حدود 18%اینا
سایت دیجی کالا با گارانتی طلایی میده
معتبر نیست؟
با همین کانفیگ یه لپ تاپ دیگه از یه مارک دیگه چقدر میشه؟چه مدلی؟لطف کن چند مدل خوب پیشنهاد بده که برم مقایسه کنم
ممنون
ولی باز راهنمایی کن که چجور میتونم یه اچ پی سالم بگیرم!
TNXXXXXXS
اگر مارک واست مهم نیست و بودجه ات محدوده که همون Acer گزینه خوبیه (البته دقت کن که مدل ASUS که گفتم خرابی اش کمتره و لپ تاپ بعضی موقع ها خرابی اش بدجوری آدم رو اذیت می کنه و به نظر من به 200 اضافه اش کاملا می ارزه).

این درصد خرابی ها:

image1.jpg

به این هم دقت کن که مشکلات فقط شامل قطعات اصلی و کولینگ و اینها نیست. Acer کلا کیفیت ساخت پایین تری داره و مثلا میگن لولاهاش اگر لپ تاپ رو زیاد باز کنی و ببندی زودتر از لپ تاپ های دیگه خراب میشه. ولی البته Acer حداقل گارانتی اش خوبه (سازگار ارقام).

برای خرید اچ پی سالم هم فقط توی مغازه دقت کن و تا می تونی تستش کن و اگر تونستی از فروشنده هم یه مهلت تست بگیر (البته اکثرا قبول نمی کنند)، سر نماز هم دعا کن که اگه مشکلی پیدا کرد گارانتی ساپورتت کنه! :mrgreen:

البته این رو هم بگم که بعضی بچه ها مدل های جدید اچ پی رو دارای خرابی کمتری می دونند، ولی در هر صورت تا جایی که من اطلاع دارم گارانتی پدر مادر داری توی ایران نداره و اگر چند سال دیگه خراب شه ممکنه نتونی قطعاتش رو گیر بیاری یا تعمیر کنی.

توی این رنج قیمت این لپ تاپ رو هم ببین. گارانتی یک سایت اینترنتی هم من نمی دونم تا چه حد می تونه معتبر باشه، ولی ترجیح میدم با گارانتی های اصلی مقایسه اش نکنم.

موفق باشی.

درسته حق با شماست
ولی منم شنیدم مدل جدید HP که 6050 هم یکی از اوناس و 2مدل غول تر یعنی 6080 و 6090 خرابی کمتری دارن و از نظر کیفیت ساخت هم خیلی خوبن و واسه کار طولانی مناسبن
اگه میشه یجوری واسم از یکی که زیاد با HP کار کرده بپرس که سیستم کولینگ 6050 چجوره و همچنین کیفیت ساخت
راستی منظورت از خرابی همون خرابی اولیس یا به مرور زمان؟
TNkS

درسته حق با شماست
ولی منم شنیدم مدل جدید HP که 6050 هم یکی از اوناس و 2مدل غول تر یعنی 6080 و 6090 خرابی کمتری دارن و از نظر کیفیت ساخت هم خیلی خوبن و واسه کار طولانی مناسبن
اگه میشه یجوری واسم از یکی که زیاد با HP کار کرده بپرس که سیستم کولینگ 6050 چجوره و همچنین کیفیت ساخت
راستی منظورت از خرابی همون خرابی اولیس یا به مرور زمان؟
TNkS

منظور از خرابی هر دو نوعش هست، ولی عمدتا عمر دستگاه و این که چقدر خرکار هستش و در طی یه دوره زمانی طولانی چقدر خرابی داره.

در مورد اچ پی که فرمودید والا کسی رو سراغ ندارم کارکرده باشه، ولی می تونید اینجا بپرسید، شاید کسی باشه.

یه چیز دیگه گفتی همون ایسر رو بخرم بهتره
چرا؟آمار خرابیشون که نزدیکه همه
یعنی نمیارزه 200 بیشتر خرج کنم و یک کارت و سی پی یو قوی تر بگیرم؟
کاش یه سایت معتبر خارجی گیر میاوردی که HP Pavilion DV6-6050 رو نقد کرده باشه مثل notebookcheck.net
سرعتم زیاد نیست ولی یکم گشتم چیزی پیدا نکردم ببین میتونی پیدا کنی چیزی از توی این سایت یا سایتهای معتبر دیگه

یه چیز دیگه گفتی همون ایسر رو بخرم بهتره
چرا؟آمار خرابیشون که نزدیکه همه
یعنی نمیارزه 200 بیشتر خرج کنم و یک کارت و سی پی یو قوی تر بگیرم؟
کاش یه سایت معتبر خارجی گیر میاوردی که HP Pavilion DV6-6050 رو نقد کرده باشه مثل notebookcheck.net
سرعتم زیاد نیست ولی یکم گشتم چیزی پیدا نکردم ببین میتونی پیدا کنی چیزی از توی این سایت یا سایتهای معتبر دیگه

انتخاب خودته! ولی Acer گارانتی خوب داره (سازگار) و گارانتی خوب توی لپ تاپ با ارزش تر از چیزهای دیگه است (اگر خراب شه بعضی وقت ها کسی نمی تونه تعمیر کنه). به نظر من اگر خواستی 200 بیشتر هزینه کنی ASUS K53 که قبلا گفتم انتخاب بسیار بهتریه. اچ پی گرافیکش بهتره، ولی ممکنه بعدا باعث اذیتت بشه.

دیگه خود دانی.

من هم گشتم، ولی متاسفانه ظاهرا Review درست و حسابی از این لپ تاپ نمیشه پیدا کرد. :(

همه ی لپ تاپ های اچ پی اینطورن یا استثنا هم توشون هست؟یعنی ممکنه اینیکه من میخرم تا آخر سالم کار کنه؟پس اینکه میگن سری DV6 اچ پی که جدیدترین سری هستن خرابیه کمتری دارن چیه؟من چشم 6050 روگرفته آخه
هم سی پی یوو هم کارت گرافیک قوی تری نسبت به ایسوس داره
این تفاوت هم کم نیست که قابل چشم پوشی باشه

با سلام
با بودجه حول 800 تومن یک لپتاپ معرفی کنید که شاخصه های زیر رو داشته باشه
1 . قراره همیشه روشن بمونه !! و همیشه ازش کار کشیده میشه ( به صورت حرفه ای)
2. سی پی یو و رم خیلی مهم هستن و گرافیک اصلا مهم نیست
3. حداقل 15.6" باشه
4.زیبا باشه
5. برند اصلا مهم نیست ... فقط با دوام باشه
... با تشکر

یک لپتاپ هم با صفحه بزرگتر از 15 اینچ معرفی کنید تا سقف بودجه 1 میلیون تومن با همون مشخصه های بالا

بازم ممنون

همه ی لپ تاپ های اچ پی اینطورن یا استثنا هم توشون هست؟یعنی ممکنه اینیکه من میخرم تا آخر سالم کار کنه؟پس اینکه میگن سری DV6 اچ پی که جدیدترین سری هستن خرابیه کمتری دارن چیه؟من چشم 6050 روگرفته آخه
هم سی پی یوو هم کارت گرافیک قوی تری نسبت به ایسوس داره
این تفاوت هم کم نیست که قابل چشم پوشی باشه
اگر استثنایی توشون باشه به نظرت طرف مقابل از کجا باید بدونه و بهت جواب بده؟ یا مثلا از کجا باید بدونه که اینی که شما می خرید خراب میشه یا نه؟ یه همچین سوالی رو اگر هم کسی بهت جواب بده به احتمال زیاد از روی هوا گفته و نباید قبول کنی، نه این که خودت بپرسی. :d

اگر چشمت اون لپ تاپ رو گرفته بخرش. لپ تاپ خوبی هستش شک نکن. من هم حدس می زنم سری جدید اچ پی خرابیش کمتره (زیاد شنیدم این رو)، ولی چیزی که من میگم اینه که اگر یک درصد هم خرابی داشته باشه موقعی که پیش میاد آدم باید یه راه حلی داشته باشه.

من خودم انتخابم ASUS بود، ولی اون HP هم انتخاب خوبیه. بخر، امیدوارم راضی باشی. ;)
با سلام
با بودجه حول 800 تومن یک لپتاپ معرفی کنید که شاخصه های زیر رو داشته باشه
1 . قراره همیشه روشن بمونه !! و همیشه ازش کار کشیده میشه ( به صورت حرفه ای)
2. سی پی یو و رم خیلی مهم هستن و گرافیک اصلا مهم نیست
3. حداقل 15.6" باشه
4.زیبا باشه
5. برند اصلا مهم نیست ... فقط با دوام باشه
... با تشکر

یک لپتاپ هم با صفحه بزرگتر از 15 اینچ معرفی کنید تا سقف بودجه 1 میلیون تومن با همون مشخصه های بالا

بازم ممنون
مورد اول هر چند هزینه برای لپ تاپی که بخواد دائم روشن باشه پایینه، ولی شاید ASUS K52JU بد نباشه. هشتصد و خرده ای هستش.

برای مورد دوم K53SV با سی پی یو i5 2410 (نسل جدید) مناسب هستش به نظر من.

مورد اول هر چند هزینه برای لپ تاپی که بخواد دائم روشن باشه پایینه، ولی شاید ASUS K52JU بد نباشه. هشتصد و خرده ای هستش.

برای مورد دوم K53SV با سی پی یو i5 2410 (نسل جدید) مناسب هستش به نظر من.

مدل دوم که عرض کردین میشه قیمتش رو هم بفرمایین ... من سرچ کرد صفحه نمایشگرش 15.6 بود!!! یه بزرگتر از این لازم داشتم

در مورد پیشنهاد اولتون که گفتین 800 تومن کم هستش ... باید تا چه قیمتی بگیرم و مدل هم بفرمایید

خودم هم از ظاهر ایسوز سری n مثل n73sv خیلی خوشم اومده

Which out!

آقا این ایسر هم هروز اینگار لپ تاپ جدید میده بیرون!
الان داشتم سایت دیجی کالا رو نگا میکردم دیدم از ایسر یه لپ تاپ Core i7 سری جدید گذاشتن واسه فروش
مشخصاتش:
Acer Aspire 5750-A
پردازنده: Intel 2630QM 2.0GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 540M GPU 2048 MB UpTo 4096 MB

قیمتشم با 6050 HP تقریبآ یکسانه
4 GB DDR3
500 GB 7200 RPM

حالا من موندم که شما یه نظر کارشناسی بدی مهندس
همونطور که میبینی 5750 Acer سی پی یو قوی تری داره
ولی 6050 HP گرافیک قوی تر
(راستی یه چیزه دیگه بعضی از سایت ها حافظه کش سی پی یو 6050 اچ پی رو 3 زدن بعضی ها 6.کدوم حقیقت داره واسه این سی پی یو؟)
خب
به نظر u من کدومشون رو انتخاب کنم؟زیاد اهل بازی هستم.ولی خب بازی هم به کارت گرافیک نیاز داره و هم پردازنده
خودت یه سبک سنگین بکن ببین کدوم کفه سنگین تره :D
راسی حافظه گرافیکی540 اینجا 2برابره 6770 هست.اگه بخوام 6770 رو هم 2گیگ کنم چقد باید خرج کنم؟چقدر تاثیر داره توی بازی؟
Me30000000

مدل دوم که عرض کردین میشه قیمتش رو هم بفرمایین ... من سرچ کرد صفحه نمایشگرش 15.6 بود!!! یه بزرگتر از این لازم داشتم

در مورد پیشنهاد اولتون که گفتین 800 تومن کم هستش ... باید تا چه قیمتی بگیرم و مدل هم بفرمایید

خودم هم از ظاهر ایسوز سری n مثل n73sv خیلی خوشم اومده

راستش به عنوان یه لپ تاپ خرکار با مشخصات نسبتا خوب، کمترین گزینه ای که به دل من می چسبه همون K53SV هستش که بهتون گفتم (اصولا غیر از لپ تاپ ASUS چیز دیگه ای رو به عناون لپ تاپ بادوام نمیشه معرفی کرد). شما گفتید بالای 15 می خواید من هم 15.6 گفتم، فکر هم نمی کنم با سی پی یو قوی و نسل آخر لپ تاپ ASUS رو با صفحه بزرگتر از 15.6 و قیمت حدود 800 تا یک میلیون تهیه کرد (دوستان اگه چیزی سراغ دارند لطفا بگن). قیمت اون K53SV هم اینجا فروش ویژه یک میلیون و ده هزار تومن هستش.

K53SV/I5/4/500/GF 2G/ 1010
آقا این ایسر هم هروز اینگار لپ تاپ جدید میده بیرون!
الان داشتم سایت دیجی کالا رو نگا میکردم دیدم از ایسر یه لپ تاپ Core i7 سری جدید گذاشتن واسه فروش
مشخصاتش:
Acer Aspire 5750-A
پردازنده: Intel 2630QM 2.0GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 540M GPU 2048 MB UpTo 4096 MB

قیمتشم با 6050 HP تقریبآ یکسانه
4 GB DDR3
500 GB 7200 RPM

حالا من موندم که شما یه نظر کارشناسی بدی مهندس
همونطور که میبینی 5750 Acer سی پی یو قوی تری داره
ولی 6050 HP گرافیک قوی تر
(راستی یه چیزه دیگه بعضی از سایت ها حافظه کش سی پی یو 6050 اچ پی رو 3 زدن بعضی ها 6.کدوم حقیقت داره واسه این سی پی یو؟)
خب
به نظر u من کدومشون رو انتخاب کنم؟زیاد اهل بازی هستم.ولی خب بازی هم به کارت گرافیک نیاز داره و هم پردازنده
خودت یه سبک سنگین بکن ببین کدوم کفه سنگین تره :D
راسی حافظه گرافیکی540 اینجا 2برابره 6770 هست.اگه بخوام 6770 رو هم 2گیگ کنم چقد باید خرج کنم؟چقدر تاثیر داره توی بازی؟
Me30000000
کش رو توی سایت اصلی زده 3 مگ، ولی شما اصلا کاری نداشته باش. فقط این بنچ مارک ها رو برای مقایسه سی پی یوها بخون، دیگه خیلی نمی خواد خودت رو علاف کش این سی پی یو و اون سی پی یو بکنی.

اگر فقط گیم رو حساب کنی لپ تاپ اچ پی در اکثر گیم ها گزینه بهتریه، ولی توی بقیه کارها غیر از گیم Acer بهتره.

حافظه گرافیکی تاثیر زیادی توی عملکرد گیم نداره، فقط به مدل گرافیک و نتیجه بنچ مارک هاش دقت کن.

مثلآتوی چه کارایی ایسر بهتره عملکردش؟
حدود 140تایی اختلاف رتبه دارن این دو سی پی یو
یعنی تفاوت انقدر بالاست؟؟؟؟
دو کارت گرافیک جیفورس 540 با ای تی آی 6770 چقدره اختلاف رتبشون؟بنچ مکارکاشونو دیدم تقریبآ 6770 1.5برابر فریم میده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or