مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام به کمک نیاز دارم فوری چون دانشگاه راه دورم میخوام لپ تاپ بگیرم چهاردهم هم میخوام حرکت کنم برم لپ تاپ که من میخوام واسه هر جور کاری نیازش دارم حدود 1.700 باشه چیزی که خودم انتخاب کردم sony f136fx هسنش چه جوری اگه خوب نیست یه لپ تاپ تو این رنج بگین که از هر نظر به کارم بیاد
با تشکر

بچه ها بالاخره من چه کنم اینو بخرم یا نه میخوام بیشتر کارهای گرافیکی انجام بدم همین طور بازی همچون کرایسیس و نرم افزارهایی مثل مایا ، 3دی مکس و ... . یه چند تا لپ تاپ با قیمت حدود 1/600 بگین البته به جز این مدلی که من انتخاب کردم ، باشه .
دمتون گرم

سلام من یک لب تاپ مد نظرم هست می خواستم چند تا سوال در موردش بپرسم
مشخصاتش اینه
Asus n53sn
Intel® Core™ i7 2630QM
ram 8GB
NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
750GB 7200rpm
Blu-ray writer
LED full hd 1920X1080
1)قیمتش چنده؟
2)قدرت گرافیکش اندازه ی 8800GT روی pc هست یا نه
3)باطریش چقدر دوام میاره
4)صفحه براق هست یا مات

با تشکر . منتظر هستم

بچه ها بالاخره من چه کنم اینو بخرم یا نه میخوام بیشتر کارهای گرافیکی انجام بدم همین طور بازی همچون کرایسیس و نرم افزارهایی مثل مایا ، 3دی مکس و ... . یه چند تا لپ تاپ با قیمت حدود 1/600 بگین البته به جز این مدلی که من انتخاب کردم ، باشه .
دمتون گرم
کلا کارتهای سری گیمینگ بدرد رندریگنگ و کار با نرم افزارهایی مثل مایا و 3DS نمیخورن
به نظر من مدلهای زیر خوبن
Y560 از برندlenovo حدود 1.400
MSI GE620 با کانفیگ زیر
Intel Core I7 2630
8 GB DDR3
15.6" HD (1366x768) LED backlight
Nvidia GeForce GT 540M -1GB
750 GB
اینم یه نیگا بندازید

hp pavilion dv6-3190 هم خویه
CPU: INTEL Core i7-720QM - 2.80 GHz
RAM: 6GB DDR3
VGA: ATI 5650- 1GB
البته نظر من رو میخواید اگه گیم واستون مهمه یه 5742 یا حدود 900 تومن بخرید با کانفیگ زیر بقیه پولتون رو هم نیگه دارید واسه خودتون
Core i5 480
G540 1Gb
4GB DDR3
640HDD
مشخصاتش اینه
Asus n53sn
Intel® Core™ i7 2630QM
ram 8GB
750GB 7200rpm
Blu-ray writer
LED full hd 1920X1080
1)قیمتش چنده؟
3)باطریش چقدر دوام میاره
4)صفحه براق هست یا مات

با تشکر . منتظر هستم

قیمتش حدود 2 تومن باید باشه یکم کمتر یا بیشتر
والا من شنیدم سری این مدل مشکل دار هست(بوده) و خریدشون توصیه نمیشه حالا صحتش رو نمیدونم!
گرافیک این مدل هم تو NBC هنوز نذاشته بنچمارک گیمینگ ولی باید یکم بیشتر از این باشه
حالا خودتون با 8800 مقایسه کنید
به نظر من که همون حدودا هست قدرتش
اگه مشکلی نداشته باشه لپتاپ خوبی هست
مخصوصا واسه گیمینگ
باتریش 6سل هست که خب مشخصه وضیعیتش فک نکنم تو حالت گیمینگ 1 ساعت بیشتر نیگه داره با این سخت افزاری که داره :d
.تو سایت ایسوس زده صفحه نمایش هم Full HD داره هم 720
نمیدونم منظورتون از براق چی هست والا:d
ولی چون لپتاپ گیمینگ هست مسلما باید صفحه نمایش خوبی داشته باشه با این قیمت
اگه خواستید بخرید حتما New Revision باشه
چون مدلهای اولیه مشکل دار بودن
البته فک نکنم تو ایران باشه New Revsion ش
اینم نکات مثبتش از نگاهtechtree
Sturdy build quality, great performance, powerful components, USB 3.0, decently priced, good bundle, decent battery life, speakers sound good for certain music genres

نکات منفی
Trackpad gets in the way while typing, SonicMaster program doesn't work well all the time, no backlit keys

آخرین ویرایش:
مشخصاتش اینه
Asus n53sn
Intel® Core™ i7 2630QM
ram 8GB
750GB 7200rpm
Blu-ray writer
LED full hd 1920X1080
1)قیمتش چنده؟
3)باطریش چقدر دوام میاره
4)صفحه براق هست یا مات

با تشکر . منتظر هستم

لپ تاپ خیلی خوبیه! منم خودم میخوام همین لپ تاپ رو به زودی بخرم، نمیدونم توی ایران اومده هنوز یا نه، قیمتش هم هیچ وقت نمیشه حدسی گفت!

این مشکلی هم که چند از بچه ها هم توی این صفحه هم توی صفحه قبلی مثل اینکه گفته بودن، کاملا حل شده اس! اینقدر بزرگش میکنن آدم میترسه از خرید، یه مشکل کوچیک از چیپ ست بود که باعث میشد پورت های SATA بعد از چند سال کند بشن! تازه فکر کنم پورت های 0 و 1 مشکلی نداشتن.... ولی به هر حال شما وقتی میخوای خرید کنی، روی کارتون لپ تاپ رو نگاه کن، باید یه برچسب زده باشه که روش نوشته NEW Revision! روی خود لپ تاپ هم زده. این مدل مشکلی نداره.
برو اینجا که در مورد این New Revision بخونی و عکس برچسب هم ببینی:
http://www.asus.com/news.aspx?N_ID=Bdmf9rXuqU29SRsi

در مورد صفحه نمیدونم که براق هست یا مات، ولی مطمئنم که صفحه نمایش خوبی داره.

در مورد کارت گرافیک هم باید بگم که خیلی از اون 8800 قوی تره! البته هنوز بنچمارک های 550 نیومده، ولی کلا از همه لحاظ خیلی بهتر از 8800... (DirectX 11 - Shader model 5 ...... و خیلی چیزای دیگه)

باتری لپ تاپ روی High Performance تا 2 ساعت 30 دقیقه تقریبا، حالا یکم بیشتر یا کمتر دوام داره، که اگر بزارین روی Battery Saving و وب گردی هم داشته باشین، تا 4 ساعت و 30 دقیقه، حتی 5 ساعت هم دوام داره!! که برای یه لپ تاپ با همچین مشخصاتی عالیه!!:d

یه چیزی هم در مورد کیبوردش بهت بگم که، چون این لپ تاپ کیبورد کامل داره یه خورده کلید ها نسبت به لپ تاپ های دیگه نزدیک به هم هستن، ولی اگر کسی هستی که عادت به تایپ کردن داری، مشکلی ایجاد نمیکنه! این مشکل هم الکی بزرگش کردن... (در واقع اصلا مشکل نیست.)

ولی حتی از یه لپ تاپ گیمینگ هم نباید انتظار بالایی داشته چه برسه به این لپ تاپ که گیمینگ نیست ! (لپ تاپ مولتی مدیا Multimedia هست، برای بازی کردن در حد معمولی خیلی خوبه) مشخصات واقعا خوبی داره.

اگر خواستی برو این 2 تا نقد رو بخون:

http://forum.lowyat.net/topic/1808958

http://www.missuall.com/asus-n53sn-review/

آخرین ویرایش:
باتری لپ تاپ روی High Performance تا 2 ساعت 30 دقیقه تقریبا، حالا یکم بیشتر یا کمتر دوام داره، که اگر بزارین روی Battery Saving و وب گردی هم داشته باشین، تا 4 ساعت و 30 دقیقه، حتی 5 ساعت هم دوام داره!! که برای یه لپ تاپ با همچین مشخصاتی عالیه!!:d
تو عمل باور کن 1.30 ساعت هم بزور دوم میاره رو High Performance:d

من این رو چند روز پیش خریدم از Dell

XPS 17 ..

صفحه نمایش : 17.317.3in FHD WLED TL (1920x1080) 3D
2nd generation Intel Core i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90
RAM : 8 GB
VGA : NVIDIA GeForce GT 550M 1GB graphics with TV Tuner
HDD : 750GB 7200RPM
Tray Load Blu-ray Disc BD-Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD)
9 Cell Battery
Backlit Keyboard

با یک فروند از این عینک های سه بعدی nvidia

برای بازی خیلی کامپیوتر خفنی نیست .. ولی من که جز WoW بازی دیگه نمیکنم .. این هم حدود 400 دلار تخفیف خورده بود توی سرش .. با مالیات و پست برام در اومد 1200 دلار. همین رو میخواستم ایران بخرم نمیدونم چقدر باید میدادم .. فکر نکنم زیر 1500 دلار.

آخرین ویرایش:
تو عمل باور کن 1.30 ساعت هم بزور دوم میاره رو High Performance:d

آخه بستگی ام داره! مثلا اگر بازی باشه، آره 1 ساعت، 1.30 ساعت! ولی توی اون نقدی که گذاشتم (لینک اول ) طرف گفت توی High Performance و وب گردی، 2.30 تا 2.40 دوام آورده باطریش! (حداکثر نور صفحه، با سلاید شو برای بک گراند.)

من این رو چند روز پیش خریدم از Dell

XPS 17 ..

صفحه نمایش : 17.317.3in FHD WLED TL (1920x1080) 3D
2nd generation Intel Core i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90
9 Cell Battery
Backlit Keyboard

با یک فروند از این عینک های سه بعدی nvidia

برای بازی خیلی کامپیوتر خفنی نیست .. ولی من که جز WoW بازی دیگه نمیکنم .. این هم حدود 400 دلار تخفیف خورده بود توی سرش .. با مالیات و پست برام در اومد 1200 دلار. همین رو میخواستم ایران بخرم نمیدونم چقدر باید میدادم .. فکر نکنم زیر 1500 دلار.

مبارک باشه!:d
مشخصاتش خیلی شبیه همین ASUS N53SN هست، قیمتش هم خیلی خوبه، البته خوب تخفیف خورده، خیلی چیز خوبی پیدا کردین!:d

سلام دوستان! یه سوال چرا acer 5742 با گرافیک 540m توی بازار رضا گیر نمیومد. یکی از فروشنده ها گفت فروش نداشته! که فکر میکنم دروغ بگه! در کل برند acer خوبه؟ اینکه میگن مشکل داره و کیفیت نداره و اینا درسته؟ من خودم نت بوک قدیمیشو دارم عالیه ولی این مدلاشو نمیدونم. 5745 یا 5750 چی؟ اصلا تو ایران هست؟

سلام دوستان! یه سوال چرا acer 5742 با گرافیک 540m توی بازار رضا گیر نمیومد. یکی از فروشنده ها گفت فروش نداشته! که فکر میکنم دروغ بگه! در کل برند acer خوبه؟ اینکه میگن مشکل داره و کیفیت نداره و اینا درسته؟ من خودم نت بوک قدیمیشو دارم عالیه ولی این مدلاشو نمیدونم. 5745 یا 5750 چی؟ اصلا تو ایران هست؟
کلا با این کارت کمیاب هست چون سریع فروش میره:d
من خودم 1 ماه طول کشید تا پیدا کردم
برند Acer هم برند با کیفیته از دوستانی که قبلا Acer داشتن میپرسیدم کاملا راضی بودن
5742 من دارم عالیه
اون مدلایی که گفتید یه سرچ کوچولو بکنید حساب میاد دستتون;)

یک مدل خوب بین برند های HPوAsusوDell معرفی کنید تا 1.500.000
برای گیم نمی خوام ولی کارای گرافیکی چرا
لطف کنید مشخصاتشون رو هم بگید

dell XPS 17 خوبه.اینم مشخصات :

17.317.3in FHD WLED TL (1920x1080) 3D
9 Cell Battery
Backlit Keyboard

HP رو بیخیال شید بهتر.چون آمار خرابیش کمی رفت بالا جدیدا.
اگر این مدل Dell رو پسند نکردید بگید که ASUS معرفی کنم.اما کانفیگ این مدلی که معرفی کردم بهترین انتخاب برای کار شماست.

سلام میخ.استم لپ تاپ بگیرم تا 950 تومان میشه چند لپ تاپ معرفی کنید به غیر از 5010 .

در ضمن میخواستم بدونم 4520 Hp خوب هست با کانفیگ زیر :
VGA : 6370 1Gig
Ram : 4Gig
Cpu : Core i5 2.66
HDD : 500 Gig
نظرتون چی هست
لطفا چند سیستم دیگه معرفی کنید

سلام میخ.استم لپ تاپ بگیرم تا 950 تومان میشه چند لپ تاپ معرفی کنید به غیر از 5010 .

در ضمن میخواستم بدونم 4520 Hp خوب هست با کانفیگ زیر :
VGA : 6370 1Gig
Ram : 4Gig
Cpu : Core i5 2.66
HDD : 500 Gig
نظرتون چی هست
لطفا چند سیستم دیگه معرفی کنید

HP 4520 با این کانفیگ خوبه.گرافیکشم سری 6 هست که جدیدترین مدل هاست.
شما بگید برای چه کاربردی میخواید تا بشه بهتر نظر داد.این مدل ها خوبند :

ASUS X5MJG-SX162
ASUS K52JT-SX274

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or