مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام...
بنده یک لپ تاپ میخوام بخرم.برای کار های خیلی کوچیک!مثل اینترنت، فیلم دیدن یا حداکثر فتوشاپ!
می خوام زیر 600 باشه!LCD ــیش یا HD باشه یا LED و کوچیک نباشه صفحه ــش!
برای بازی هم حتی نمی خوام!فقط می خوام سرعتش خیلی خوب باشه.
ممنون میشم اسم و قیمت رو ذکر کنید..

سلام...
بنده یک لپ تاپ میخوام بخرم.برای کار های خیلی کوچیک!مثل اینترنت، فیلم دیدن یا حداکثر فتوشاپ!
می خوام زیر 600 باشه!LCD ــیش یا HD باشه یا LED و کوچیک نباشه صفحه ــش!
برای بازی هم حتی نمی خوام!فقط می خوام سرعتش خیلی خوب باشه.
ممنون میشم اسم و قیمت رو ذکر کنید..
Acer Aspire 5742z تو این رنج قیمت مدل خوبی به نظر میاد
یا هم Acer 4738
با این کانفیگCore i3 380M@2.53GHz
14" (1366 x 768) LED LCD,
2GB DDR#
500HDD
حدود 600 هست
البته هیچکدوم کارت گرافیک مجزا ندارن و آنبرد هستن ولی سی پی یو خوبی داره و واسه کارای عدی خوبه
اینم هست منتها زیاد فرقی نداره کانفیگشون
Acer Aspire 5742-382G50MNKK

CPU: Intel Core i3 380M 2.53GHz, 3MB L3 Cache

15.6" HD (1366 x 768) LED Backlight ::Display

2 GB DDR3 1333MHz :: RAM

500GB SATA 5400RPM ::: HDD

Intel HD Graphics ::GC

DVD-RW Super Multi ::ROM

6Cell (Up to 4 Hours) ::Battery

- WebCam
- Kensington Lock
- VGA Output
- RJ45
- HDMI
- Multi Card Reader
- Headphone
- Mic
- Keyboard: Arabic, Num-Pad

سلام به کمک نیاز دارم فوری چون دانشگاه راه دورم میخوام لپ تاپ بگیرم چهاردهم هم میخوام حرکت کنم برم لپ تاپ که من میخوام واسه هر جور کاری نیازش دارم حدود 1.700 باشه چیزی که خودم انتخاب کردم sony f136fx هسنش چه جوری اگه خوب نیست یه لپ تاپ تو این رنج بگین که از هر نظر به کارم بیاد
با تشکر

آخه من دو تا میخوام بخرم یکیم برای برادرم یکی تو رنج ۹۰۰ تا ۱ تومن بیشنهاد کنید ممنون میشم.

براي چه كاربردي ميخوايد ؟؟؟

سلام به کمک نیاز دارم فوری چون دانشگاه راه دورم میخوام لپ تاپ بگیرم چهاردهم هم میخوام حرکت کنم برم لپ تاپ که من میخوام واسه هر جور کاری نیازش دارم حدود 1.700 باشه چیزی که خودم انتخاب کردم sony f136fx هسنش چه جوری اگه خوب نیست یه لپ تاپ تو این رنج بگین که از هر نظر به کارم بیاد
با تشکر

f136 خيلي خوب هست.توي اين رنج قيمت مدل هاي كمي هست.اكثرا قيمت ها پايين تر هست.اما همين 136 يا f137 براي خريد خوب هستند با توجه با امكاناتشون.

براي چه كاربردي ميخوايد ؟؟؟

f136 خيلي خوب هست.توي اين رنج قيمت مدل هاي كمي هست.اكثرا قيمت ها پايين تر هست.اما همين 136 يا f137 براي خريد خوب هستند با توجه با امكاناتشون.
تا حدی برای گیم و بقیه کارا. واسه برادرم میخوام که دانشجو هست. کارتش ضعیف نباشه در حدی باشه که بشه گیم های روز رو بازی کرد. حالا با گرافیک high هم نشد مورد نداره.

نمی خوام مخالفت کنم ولی سونی تو این رنج نخر ... خوبه ها نمی گم بده ولی می تونی سیستم قویتر و بالاتری جم کنی ..
سونی پول برندشو هم داره می گیره یادت باشه

سلام دوستان
نظرتون در مورد Lenovo IdeaPad Y560 چی هست؟ این لپتاب نسبت مدلهای Vaio خوب هست؟
مدل جدید این لپتاب که Lenovo IdeaPad Y570 هست چطور؟ که تا چند ماه دیگه عرضه میشه .
ممنون

تا حدی برای گیم و بقیه کارا. واسه برادرم میخوام که دانشجو هست. کارتش ضعیف نباشه در حدی باشه که بشه گیم های روز رو بازی کرد. حالا با گرافیک high هم نشد مورد نداره.

بهترين گزينه براي خريد Acer 5742G هست با گرافيك GT540 كه به قيمتش واقعا قدرتند هست.حدود 870 هست.

سلام دوستان
نظرتون در مورد Lenovo IdeaPad Y560 چی هست؟ این لپتاب نسبت مدلهای Vaio خوب هست؟
مدل جدید این لپتاب که Lenovo IdeaPad Y570 هست چطور؟ که تا چند ماه دیگه عرضه میشه .
ممنون

من اطلاعات كافي از اين برند ندارم.اين مدل 560 بد نيست.اما خوب معلومه به پاي سوني نميرسه.
مدل هاي جديد هم تا نياد توي بازار و باهاش كار نكنيم نميشه نظر داد.

والا فکر نکنم راضی شه acer بگیره. میشه یه مدل asus پیشنهاد کنید؟ ؟ ؟

توي اين رنج ASUS نميتونه راضيش كنه.
اما خب اين مدل هست :
X5MJG-SX162

كه از نظر سخت افزاري خيلي ضعيفتر از اون مدل ACER هست.مگر اينكه كمي بيشتر هزينه كنيد تا بشه مدل هاي ديگه هم انتخاب كرد.

توي اين رنج ASUS نميتونه راضيش كنه.
اما خب اين مدل هست :
X5MJG-SX162

كه از نظر سخت افزاري خيلي ضعيفتر از اون مدل ACER هست.مگر اينكه كمي بيشتر هزينه كنيد تا بشه مدل هاي ديگه هم انتخاب كرد.
تا 1 تومن میتونه هزینه کنه.

تا 1 تومن میتونه هزینه کنه.

اين مدل ASUS رو فقط پيشنهاد ميدم.بهتر از اين نيست ديگه توي اين رنج

ASUS K52JT A1 - Core i5 460M 2.53 GHz - 15.6" TFT

Specs: Intel Core i5 i5-460M / 2.53 GHz ( Dual-Core ), 4 GB / 8 GB (max), 500 GB - 7200 rpm, 15.6 in TFT active matrix, Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition, DVD�RW / DVD-RAM, ATI Mobility Radeon HD 6370, 1 DDR3 SDRAM, 5.7 lb

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or