MELIKA ZARGARA
کاربر سایت
ممنون دوست عزیز. فقط تو این رنج قیمت مدل دیگه ای بیسنهاد نمیکنید؟خير دوست عزيز.ASUS يكي از بهترين برند هاست![]()
ممنون دوست عزیز. فقط تو این رنج قیمت مدل دیگه ای بیسنهاد نمیکنید؟خير دوست عزيز.ASUS يكي از بهترين برند هاست![]()
ممنون دوست عزیز. فقط تو این رنج قیمت مدل دیگه ای بیسنهاد نمیکنید؟
آخه من دو تا میخوام بخرم یکیم برای برادرم یکی تو رنج ۹۰۰ تا ۱ تومن بیشنهاد کنید ممنون میشم.مدل هاي ديگه هم هست.اما اين مدل هم جديدتر هست.هم از نظر سخت افزاري قويتر
Acer Aspire 5742z تو این رنج قیمت مدل خوبی به نظر میادسلام...
بنده یک لپ تاپ میخوام بخرم.برای کار های خیلی کوچیک!مثل اینترنت، فیلم دیدن یا حداکثر فتوشاپ!
می خوام زیر 600 باشه!LCD ــیش یا HD باشه یا LED و کوچیک نباشه صفحه ــش!
برای بازی هم حتی نمی خوام!فقط می خوام سرعتش خیلی خوب باشه.
ممنون میشم اسم و قیمت رو ذکر کنید..
آخه من دو تا میخوام بخرم یکیم برای برادرم یکی تو رنج ۹۰۰ تا ۱ تومن بیشنهاد کنید ممنون میشم.
سلام به کمک نیاز دارم فوری چون دانشگاه راه دورم میخوام لپ تاپ بگیرم چهاردهم هم میخوام حرکت کنم برم لپ تاپ که من میخوام واسه هر جور کاری نیازش دارم حدود 1.700 باشه چیزی که خودم انتخاب کردم sony f136fx هسنش چه جوری اگه خوب نیست یه لپ تاپ تو این رنج بگین که از هر نظر به کارم بیاد
با تشکر
تا حدی برای گیم و بقیه کارا. واسه برادرم میخوام که دانشجو هست. کارتش ضعیف نباشه در حدی باشه که بشه گیم های روز رو بازی کرد. حالا با گرافیک high هم نشد مورد نداره.براي چه كاربردي ميخوايد ؟؟؟
f136 خيلي خوب هست.توي اين رنج قيمت مدل هاي كمي هست.اكثرا قيمت ها پايين تر هست.اما همين 136 يا f137 براي خريد خوب هستند با توجه با امكاناتشون.
تا حدی برای گیم و بقیه کارا. واسه برادرم میخوام که دانشجو هست. کارتش ضعیف نباشه در حدی باشه که بشه گیم های روز رو بازی کرد. حالا با گرافیک high هم نشد مورد نداره.
سلام دوستان
نظرتون در مورد Lenovo IdeaPad Y560 چی هست؟ این لپتاب نسبت مدلهای Vaio خوب هست؟
مدل جدید این لپتاب که Lenovo IdeaPad Y570 هست چطور؟ که تا چند ماه دیگه عرضه میشه .
ممنون
والا فکر نکنم راضی شه acer بگیره. میشه یه مدل asus پیشنهاد کنید؟ ؟ ؟
تا 1 تومن میتونه هزینه کنه.توي اين رنج ASUS نميتونه راضيش كنه.
اما خب اين مدل هست :
X5MJG-SX162
كه از نظر سخت افزاري خيلي ضعيفتر از اون مدل ACER هست.مگر اينكه كمي بيشتر هزينه كنيد تا بشه مدل هاي ديگه هم انتخاب كرد.
تا 1 تومن میتونه هزینه کنه.