مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام

من میخوام یه لپ تاپ حدود 1.5 تا 2 میلیون بخرم، برند ASUS رو کلی نگاه کردم، یکی دو مدل پیدا کردم ولی هر کدومشون یه کمبودی برای من داشتن...
من هم بازی میکنم هم با نرم افزاری های ادیت Audio و رکورد کردن ساز کار میکنم و هم با Photoshop و اینا... اینترنت خیلی استفاده میکنم، فیلم هم میشه در واقع گفت که خوررره فیلم دارم!! :d صفحه نمایش LED چشم رو اذیت نمیکنه توی استفاده طولانی مدت؟
بازی هم من فعلا فقط Bad Company 2 رو آنلاین میزنم بعدا که Battlefield 3 هم بیاد میخوام اونم بازی کنم پس در واقع یه سیستمی میخوام که بتونه از پس بازی ها راحت بر بیاد، نمیخوام یه چیز High end باشه چون من گیمر Hardcore نیستم (فقط لگ نزنه) و همینطور توی ادیت کردن Audio و عکس مشکلی برام پیش نیاره. 15 اینچ هم باشه.
اون مدل های G اسوس رو دیدم، خیـــــلی بزرگ و کلفت ان!!:d اون جوری نباشه لطفا :d برای حمل نقل مشکلی نداشته باشه...
البته مدل Asus G60JX خیلی خوب به نظر میاد با i7 یا i5 ، کارت گرافیکش چطوره؟ کلا خوبه؟ قیمت؟:d

ممنون:)

پ.ن. اگر asus باشه که چه بهتر، فکر کنم برند خوبیه درسته؟ (از DELL تجربه خوبی ندارم...)
cpu ترجیحا intel core i7 باشه گرافیک هم Nvidia ....

شما يه نگاه به اسوس G53jw بنداز.قيافشم يجوري باهاش كنار بيا :d i7 هست با گرافيك قدرتمند GTX460m.قيمت هم 2.100.000
اون مدلي كه شما ديدي احتمالا G73 بود كه 17 اينچ هست و به نظرت بزرگ اومذه.وگرنه G53 كه 15 اينچ هست خوبه.بزرگ نيست.
LED هم يكم چشم رو خسته ميكنه.اين نظر شخصي من هست.
G60JX هم نسبت به G53jw ضعيف تره

عزیز کرایسیس 2 رو نمیدونم,اما در کل شما اگز میخوای لپ تاپ بگیری برا بازی بهت پیشنهاد میکنم نگیری,و بری یه لپ تاپ ارزون برا کارهای معمولی بگیری و یه PS3 هم برا بازی,اما در حالت کلی این 5742 خیلی دستگاه خوبیه,
راستی شما تو این رنج ASUS K52 با کانفیگ:
I5.4.500 و گرافیک:ATI 6370 1GB بگیری که قویتر از گرافیک 5742 هست و حتما کرایسیس رو جواب میده

دوست عزیز 6370 که زبالس:d
باید منظورتون 6730 باشه؟
اونم فرق چندانی با 540 نداره-6750 که ضعیفتر هست از 540 حالا 6730 رو نمیدونم!
تو سایت Notebookchecks بالاتر زده ولی تو تستها تو بازیها فریم کمتری نسبت به 540 دادن
کلا غولی هست واسه خودش این کارت
Crysis 2 رو هم رو حالت متوسط فریم خوبی میده
این Asus که شما گفتید CPU ضعیفتری هم داره
سلام

من میخوام یه لپ تاپ حدود 1.5 تا 2 میلیون بخرم، برند ASUS رو کلی نگاه کردم، یکی دو مدل پیدا کردم ولی هر کدومشون یه کمبودی برای من داشتن...
من هم بازی میکنم هم با نرم افزاری های ادیت Audio و رکورد کردن ساز کار میکنم و هم با Photoshop و اینا... اینترنت خیلی استفاده میکنم، فیلم هم میشه در واقع گفت که خوررره فیلم دارم!! :d صفحه نمایش LED چشم رو اذیت نمیکنه توی استفاده طولانی مدت؟
بازی هم من فعلا فقط Bad Company 2 رو آنلاین میزنم بعدا که Battlefield 3 هم بیاد میخوام اونم بازی کنم پس در واقع یه سیستمی میخوام که بتونه از پس بازی ها راحت بر بیاد، نمیخوام یه چیز High end باشه چون من گیمر Hardcore نیستم (فقط لگ نزنه) و همینطور توی ادیت کردن Audio و عکس مشکلی برام پیش نیاره. 15 اینچ هم باشه.
اون مدل های G اسوس رو دیدم، خیـــــلی بزرگ و کلفت ان!!:d اون جوری نباشه لطفا :d برای حمل نقل مشکلی نداشته باشه...
البته مدل Asus G60JX خیلی خوب به نظر میاد با i7 یا i5 ، کارت گرافیکش چطوره؟ کلا خوبه؟ قیمت؟:d

ممنون:)

پ.ن. اگر asus باشه که چه بهتر، فکر کنم برند خوبیه درسته؟ (از DELL تجربه خوبی ندارم...)
cpu ترجیحا intel core i7 باشه گرافیک هم Nvidia ....
به نظر من G53JW بگیر مدل خفنی هست high-end هم هست:d
گرافیکش به نظر من خوبه
BC2 رو رو Ultra 30 فریم میده که واسه یه لپتاپ خیلی عالیه
CORE I7-1.7-740QM
8GB
1 TB
NV 460M GTX DDR5
15.6
BlueRay

قیمت دقیقش هم دستم نیست
اینم نقدس تو NBC
ضمنا 3D هم هست:d
فقط Monitor ش HD نیست یعنی فک نکنم باشه
شما نقدو بخون خیلی ازش تعریف کرده

گرافیکش به نظر من خوبه
CORE I7-1.7-740QM
8GB
1 TB
NV 460M GTX DDR5
15.6
BlueRay

قیمت دقیقش هم دستم نیست
اینم نقدس تو NBC

G53 كانفيگ هاي مختلفي داره.مدلي داره كه FullHD هم هست.رم هم بستگي به كانفيگش داره.اين مدل هايي كه توي ايران هم هست اكثرا 3D نيستند

دوست عزیز 6370 که زبالس:d
باید منظورتون 6730 باشه؟
اونم فرق چندانی با 540 نداره-6750 که ضعیفتر هست از 540 حالا 6730 رو نمیدونم!
تو سایت Notebookchecks بالاتر زده ولی تو تستها تو بازیها فریم کمتری نسبت به 540 دادن
کلا غولی هست واسه خودش این کارت
Crysis 2 رو هم رو حالت متوسط فریم خوبی میده
این Asus که شما گفتید CPU ضعیفتری هم داره
بله عزیز اشتباه تایپی بود:d=))
در کل منظورم این بود که این 6730 خیلی قویتر از 425 هست,اون 540 که دیگه واسه خودش....
ممنون از اصلاح

شما يه نگاه به اسوس G53jw بنداز.قيافشم يجوري باهاش كنار بيا :d i7 هست با گرافيك قدرتمند GTX460m.قيمت هم 2.100.000
اون مدلي كه شما ديدي احتمالا G73 بود كه 17 اينچ هست و به نظرت بزرگ اومذه.وگرنه G53 كه 15 اينچ هست خوبه.بزرگ نيست.
LED هم يكم چشم رو خسته ميكنه.اين نظر شخصي من هست.
G60JX هم نسبت به G53jw ضعيف تره

آخه اون لپ تاپ گنده چــیه! :d قیافه ام نداره! سیستم خوبه، ولی واقعا نمیشه اون لپ تاپ، چون من مسافرت هم بخوام برم یه خورده سخته استفاده ازش...
این مدل لپ تاپ ها بیشتر جای گزین Desktop ها هستن، که خوب من میخوام چیزی باشه که قابل حمل هم باشه، حالا نظرت رو در مورد این مدل دیگه ASUS که الان این پایین نوشتم چیه؟؟:d از G53jw هم خــیلی قوتره! خوش قیافه ام هست!:d

گرافیکش به نظر من خوبه
CORE I7-1.7-740QM
8GB
1 TB
NV 460M GTX DDR5
15.6
BlueRay

قیمت دقیقش هم دستم نیست
اینم نقدس تو NBC

مدل خفنی که هست،:d ولی من با قیافه اش کنار نمیتونم بیام، حمل نقلش هم سخته...

جالا نظرتون راجع به این مدل چیه؟

ASUS N53SN

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK

قیمتش رو کسی خبر داره؟؟
الان این مدل حتی از اون سری G هم که قوی تره... 2011 هم هست! :d

ویرایش: ظاهرا این لپ تاپ های N53SN و یک سری دیگه که از چیپ ست با اسم کد Cougar Point استفاده میکنند که همین این لپ تاپ هم شاملش میشه (کلا هرچی i7 2xxx) توی چیپ ست یک مشکلی وجود داره که باعث میشه سیستم در طولانی مدت کند بشه و به هارد DVD ROM صدمه برسه!! البته ظاهرا اگر از پورت 0 و 1 استفاده کنه مشکل پیش نمیاد ولی مثلا پورت SATA 3g این مشکل رو داره...
الان این مشکل حل شده و لپ تاپ هایی که برچسب New Revision خورده روشون (Revision B3 باشه) این مشکل رو ندارن، ولی نمیدونم که توی ایران هست یا نه...
چه قدر من بد شانس ام...

آخرین ویرایش:
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم برای تایپ, وب گردی ,میوزیک دارم.با توجه به اولویت هام( 1)کیفیت تصویر 2)ظاهر وکیفیت ساخت 3)وزن 4)اگه بلوری هم داشت بد نیست:d) و دیدن review ها به 2 گزینه رسیدم
SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX

SONY VAIO F Series VPC F133
دوستان چی پیشنهاد میدن؟ از این دو گزینه بهتر چیزی پیشنهاد میشه؟
یه سوال هم در مورد بلوری دارم ,اینکه اینا دیسک بلوری رایت میکنن دیگه!:-/
سپاس:x

مدل خفنی که هست،:d ولی من با قیافه اش کنار نمیتونم بیام، حمل نقلش هم سخته...

جالا نظرتون راجع به این مدل چیه؟

ASUS N53SN

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK

اگر براي گيم ميخوايد G53 يا G73 قويتر عمل ميكنند . گرافيكش به پاي اين 2 تام نميرسه ;)

شما يه كانفيگ دقيق از N53SN بده.اين لينكي كه داديد براي خود سايت asus الان مثلا براي هارد كلي مدل داره.شما يك كانفيگ مشخص شده رو بده .

هارد رو اين زده توي كانفيگ هاي مختلف :

2.5" SATA
750GB 7200rpm
640GB 5400rpm
500GB 5400rpm/7200rpm
500GB 7200rpm With 4 G SSD
320GB 5400rpm

كانف رو كامل مشخص كنيد.

سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم برای تایپ, وب گردی ,میوزیک دارم.با توجه به اولویت هام( 1)کیفیت تصویر 2)ظاهر وکیفیت ساخت 3)وزن 4)اگه بلوری هم داشت بد نیست:d) و دیدن review ها به 2 گزینه رسیدم
SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX

SONY VAIO F Series VPC F133
دوستان چی پیشنهاد میدن؟ از این دو گزینه بهتر چیزی پیشنهاد میشه؟
یه سوال هم در مورد بلوری دارم ,اینکه اینا دیسک بلوری رایت میکنن دیگه!:-/
سپاس:x

چون اولويت اول رو كيفيت تصوير قرار داديد ميريم سمت همون سوني.
بلوري هم فقط read هست و write ندارن اين ها.
شما بودجه رو بگيد به من تا بشه بهتر راهنمايي كرد.
از اون 2 مدلي هم كه خودتون معرفي كرديد من خودم اگر بودم SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX رو ميگرفتم

Last edited by a moderator:
چون اولويت اول رو كيفيت تصوير قرار داديد ميريم سمت همون سوني.
بلوري هم فقط read هست و write ندارن اين ها.
شما بودجه رو بگيد به من تا بشه بهتر راهنمايي كرد.
از اون 2 مدلي هم كه خودتون معرفي كرديد من خودم اگر بودم SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX رو ميگرفتم
تا 1500 ,بعد از رنگ بندی های SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX خبر دارین ,مثلا سفید یا قهوه ای داره
سپاس;)

اگر براي گيم ميخوايد G53 يا G73 قويتر عمل ميكنند . گرافيكش به پاي اين 2 تام نميرسه ;)

شما يه كانفيگ دقيق از N53SN بده.اين لينكي كه داديد براي خود سايت asus الان مثلا براي هارد كلي مدل داره.شما يك كانفيگ مشخص شده رو بده .

هارد رو اين زده توي كانفيگ هاي مختلف :

2.5" SATA
750GB 7200rpm
640GB 5400rpm
500GB 5400rpm/7200rpm
500GB 7200rpm With 4 G SSD
320GB 5400rpm

كانف رو كامل مشخص كنيد.

من که هدف اصلیم از این لپ تاپ بازی کردن نیست، فقط میخوام چیزی باشه که موقع بازی کردن لگ نزنه، بیشتر از همه کار کردن با نرم افزار های ادیت و رکورد صدا (برای ساز) و photoshop برای ادیت عکس های RAW ، قابل حمل بودن و قیافه لپ تاپ برام مهمه. بازی کردن هم فقط من در حد بازی Bad Company 2 آنلاین و بعدا هم Battlefield 3 هستم، دیگه بازی زیاد نمیکنم، شاید تک و توک... خیلی وفته خوره بازی ندارم!:d

این هم کنفیگ لپ تاپ:

Intel® Core™ i7 2630QM
4 or 8 GB RAM
NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
750GB 7200rpm or 500GB 7200rpm
Blu-Ray DVD Combo (این کبو Blu-ray هم رایت میزنه؟؟ اگر این کانفیگ موجود نیست همون DVD Writer)
رم هم که گفتم 4 یا 8 ، اگر 8 بود که چه بهتر...

حتما New Revision باشه!
شما خودتون فروشنده هستین؟ اگر تهران هستید، آدرس رو برام پ.خ. کنید، ممنون:)

سلام به تمووم رفقا اقا ما میخواستیم بگیم من یه لپ تاپ میخوام بین قیمت 1.5 تا 2.5
خوشگل زیبا اما قوی نه اوونقذرم زیاد که به درده گیم بخوره چون برا کسی میخوام که طرف خانوومه
اگر میشه منو راهنمایی کنید فقط قوی در عین حال زیبا :d
یه دنیا تشکر

تا 1500 ,بعد از رنگ بندی های SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX خبر دارین ,مثلا سفید یا قهوه ای داره
سپاس;)

همين f13 گزينه ي خوبي هست.رنگ هاشم من نقره اي و مشكيشو ديدم

من که هدف اصلیم از این لپ تاپ بازی کردن نیست، فقط میخوام چیزی باشه که موقع بازی کردن لگ نزنه، بیشتر از همه کار کردن با نرم افزار های ادیت و رکورد صدا (برای ساز) و photoshop برای ادیت عکس های RAW ، قابل حمل بودن و قیافه لپ تاپ برام مهمه. بازی کردن هم فقط من در حد بازی Bad Company 2 آنلاین و بعدا هم Battlefield 3 هستم، دیگه بازی زیاد نمیکنم، شاید تک و توک... خیلی وفته خوره بازی ندارم!:d

این هم کنفیگ لپ تاپ:

Intel® Core™ i7 2630QM
4 or 8 GB RAM
NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
750GB 7200rpm or 500GB 7200rpm
Blu-Ray DVD Combo (این کبو Blu-ray هم رایت میزنه؟؟ اگر این کانفیگ موجود نیست همون DVD Writer)
رم هم که گفتم 4 یا 8 ، اگر 8 بود که چه بهتر...

حتما New Revision باشه!
شما خودتون فروشنده هستین؟ اگر تهران هستید، آدرس رو برام پ.خ. کنید، ممنون:)

اگر همين كانفيگ باشه براي خريد خوب هست.من اين مدل رو هنوز از جلو نديدم.من هم فقط فروش لپ تاپ هاي گيمينگ دارم دوست عزيز.اگر combo باشه يعني writer هم هست

سلام به تمووم رفقا اقا ما میخواستیم بگیم من یه لپ تاپ میخوام بین قیمت 1.5 تا 2.5
خوشگل زیبا اما قوی نه اوونقذرم زیاد که به درده گیم بخوره چون برا کسی میخوام که طرف خانوومه
اگر میشه منو راهنمایی کنید فقط قوی در عین حال زیبا :d
یه دنیا تشکر

يكم بيشتر توضيح بديد كه براي چه كاربردي مورد استفاده هست تا بشه بهتر راهنمايي كرد
اگر نميخوايد زياد قوي باشه اما خوشگل باشه بايد بريد سمت apple پس.براي خانوم هام كه توي كار كلاس گذاشتن هستند بسياد مناسب هست apple

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Harry Potter
سلام دوستان میخوام یه لبتاب بگیرم تا قیمت ۱۲۰۰. واسه کارو آهننگ و گیم میخوام. خودم n53sv رو در نظر دارم که از یرند asus هست. حالا دوستان به نظرتون این خوبه؟؟

مدل بهتری هم هست؟‌؟ بیشتر میخوام قطعاتش قوی باشه و بلوری واسم مهم نیست.

سلام دوستان میخوام یه لبتاب بگیرم تا قیمت ۱۲۰۰. واسه کارو آهننگ و گیم میخوام. خودم n53sv رو در نظر دارم که از یرند asus هست. حالا دوستان به نظرتون این خوبه؟؟

مدل بهتری هم هست؟‌؟ بیشتر میخوام قطعاتش قوی باشه و بلوری واسم مهم نیست.

n53sv گزینه خوبی هست برای خرید دوست عزیز.پردازش گره i7 و گرافیک GT540 برای خرید بسیار مناسب هست.توی این رنج قیمت بهترین گزینه همین هست.

n53sv گزینه خوبی هست برای خرید دوست عزیز.پردازش گره i7 و گرافیک GT540 برای خرید بسیار مناسب هست.توی این رنج قیمت بهترین گزینه همین هست.
ممنون دوست عزیز فقط ببخشید از نظر خرابی چی؟ ؟ چطوریه؟ ؟ زود که خراب نمیشه؟ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or