مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
دوستان من سال 2009 یه لپتاپ مدل HP Pavilion DV6 11-99 Entertainment PC خریدم به قسمت 1 میلیون 700 که اون موقع غولی بودش واسه خودش. بعد الان این پایین سیستمم رو میزارم میخواستم ببینم به نظرتون الان نیاز به آپگرید داره یا این که نه خوبه هنوز ؟! (واسه گیمینگ)

Intel (R) Core (TM) 2 Dou CPU / T9550 2.66 GHz Cache 6mg
ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB Memory
4 Gig DDR 3 Ram

لطفا یه عزیزی که میدونه جواب بده که ممنونش بشم! ;)

براي گيم الان لپ تاپ هاي خيلي غولتري اومده دوست عزيز.شما اگر بازي هاي روز رو انجام ميديد نياز به تعويض لپ تاپ داريد.اما اگر در حد نرمال و با يه رزولوشن نرمال بازي ميكنيد همين لپ تاپ كافيه .
اگر خواستيد خريداري كنيد بودجه رو بگيد تا بتونيم كمك كنيم براي بهترين گزينه:)

پوریا جان ببخشید اشتباه خوندم:-b و یه دنیا ممنون.تو از بین اینا کدومو بر میداری الیته با فرض اینکه هدف بازی کردن محض نیست :d

از توي سوني ها :F13 HFX ---- i7 740QM 4GB 320GB Geforce425

از توي ايسوس ها : X5MJL-SX081V

و از بين هر 2 برند : F13 HFX ---- i7 740QM 4GB 320GB Geforce425

و اگر ميخواي به يك گيمر نزديك تر بشي اين مدل MSI GX640-i5

i5 430 2.53
4gig ram
ATI HD5850 1gig
15.4 -- 1680x1050

اما كلا از يه لپ تاپ انتظار زيادي براي گيم نداشته باش

براي گيم الان لپ تاپ هاي خيلي غولتري اومده دوست عزيز.شما اگر بازي هاي روز رو انجام ميديد نياز به تعويض لپ تاپ داريد.اما اگر در حد نرمال و با يه رزولوشن نرمال بازي ميكنيد همين لپ تاپ كافيه .
اگر خواستيد خريداري كنيد بودجه رو بگيد تا بتونيم كمك كنيم براي بهترين گزينه:)
ممنون دوست عزیز. من این لپتاپم هم با مشوت دوستان تو همین تاپیک خریده بودم 2 سال پیش.
عوض کنم ؟! یعنی آپگرید کردن جواب نمیده؟! آخه من اینو 2 سال پیش خریدم بعد فروشنده گفت تا 4 سال قشنگ میتونی همینو داشته باشی و حال کنی!
الان مثلا همین مشخصاتی که بالا گفنم به نظرت چجوریاس؟! :) چون من زیاد تو سخت افزار وارد نیستم.

از توي سوني ها :F13 HFX ---- i7 740QM 4GB 320GB Geforce425

از توي ايسوس ها : X5MJL-SX081V

و از بين هر 2 برند : F13 HFX ---- i7 740QM 4GB 320GB Geforce425

و اگر ميخواي به يك گيمر نزديك تر بشي اين مدل MSI GX640-i5

i5 430 2.53
4gig ram
ATI HD5850 1gig
15.4 -- 1680x1050

اما كلا از يه لپ تاپ انتظار زيادي براي گيم نداشته باش
گفتم که ps3 دارم و با اون بازی میکنم با لپ تاب نمیخام زیاد بازی کنم.فقط کیفیت صفحش مهمه برام که فیلم اچ دی رو خوب نشون بده همین.
ممنون بابت راهنماییت ;)

ممنون دوست عزیز. من این لپتاپم هم با مشوت دوستان تو همین تاپیک خریده بودم 2 سال پیش.
عوض کنم ؟! یعنی آپگرید کردن جواب نمیده؟! آخه من اینو 2 سال پیش خریدم بعد فروشنده گفت تا 4 سال قشنگ میتونی همینو داشته باشی و حال کنی!
الان مثلا همین مشخصاتی که بالا گفنم به نظرت چجوریاس؟! :) چون من زیاد تو سخت افزار وارد نیستم.

فروشنده براي فروش جنسش خيلي حرف ها ميزنه دوست من.هيچ لپ تاپي نميتونه 4 سال از پس بازي هاي روز بر بياد.
شما يكم كامل توضيح بديد.يعني يه لپ تاپ رو براي گيم فقط ميخوايد و بازي هاي سنگين و جديد رو باهاش بازي ميكنيد ؟؟؟
چون كارت گرافيك دستگاهتون ديگه خيلي قديمي شد و الان با اومدن cpu i7 و .... ديگه براي بازي كردن به صورت روان نياز به تعويض داريد حتما.

سلام به همه دوستان .. اقا من میخوام یه لپتاپ رو مرز 700 تومن .. حالا 50+- بگیرم ... واسه کار های روزمره و اینترنت و اینا میخوام .. ویدئو و کلیپ اچ دی و ... باهاش میبینم ... فوتوشاپ و غیره به علاوه بازی هم که نمیکنم اگرم بکنم همون بازی های ساده Warcraft 3 و World of Warcraft و این چیز هاست .... یه چیزی میخوام این کارهارو بتونه انجام بده در ضمن باطریش هم اذیت نکنه یعنی خیلی اشغال نباشه .... خودم یه کم گشتم این مدل Hp کانفیگ خوبی داره میخوام نظرتون رو بگید در رابطه باهاش .. اصلا اگه HP اشغاله و ... بگید
HP Pavilion G62-b54
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-G62-b54#Tab
یه چند تا مدل مناسب دیگه هم خودتون معرفی کنید تو این رنج قیمت .... مرسی
در ضمن اگه مدلی معرفی میکنید لینک هم بزارین واسش لطفا

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان .. اقا من میخوام یه لپتاپ رو مرز 700 تومن .. حالا 50+- بگیرم ... واسه کار های روزمره و اینترنت و اینا میخوام .. ویدئو و کلیپ اچ دی و ... باهاش میبینم ... فوتوشاپ و غیره به علاوه بازی هم که نمیکنم اگرم بکنم همون بازی های ساده Warcraft 3 و World of Warcraft و این چیز هاست .... یه چیزی میخوام این کارهارو بتونه انجام بده در ضمن باطریش هم اذیت نکنه یعنی خیلی اشغال نباشه .... خودم یه کم گشتم این مدل Hp کانفیگ خوبی داره میخوام نظرتون رو بگید در رابطه باهاش .. اصلا اگه HP اشغاله و ... بگید
HP Pavilion G62-b54
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-G62-b54#Tab
یه چند تا مدل مناسب دیگه هم خودتون معرفی کنید تو این رنج قیمت .... مرسی
در ضمن اگه مدلی معرفی میکنید لینک هم بزارین واسش لطفا

HP برند خوبي هست.اما آمار خرابيش كمي بالاست.اما اين مدلي كه شما گفتيد مدل خوبي هست از نظر سخت افزاري هم.گزينه خوبي هست براي خريد.

اين مدل ها هم خوبن :

ASUS K42JY-VX115
Aspire 4741G-384G64MNSK
Aspire 5742G 374G50MNC
Inspiron 5010 i3

اما g62 از نظر سخت افزاري از اينهايي كه من معرفي كردم بهتر هست.به نظر من ميارزه همون رو بگيريد

• Like
Reactions: Scαrface
پوریا جان نظرت درباره این مدل چیه؟
SONY VPCF13Z1E/B
قیمتش چنده؟

داداش گير دادي به FULL HD ها:dمدل خيلي خوبي هست.اما قيمت ندارم راستشو بخواي
توي سايت معتبر Notebookcheck زده 1700euro.
اينجا زير 2 تومن امكان نداره گير بياد.كم كمكش 2.200 اينا بايد باشه

فروشنده براي فروش جنسش خيلي حرف ها ميزنه دوست من.هيچ لپ تاپي نميتونه 4 سال از پس بازي هاي روز بر بياد.
شما يكم كامل توضيح بديد.يعني يه لپ تاپ رو براي گيم فقط ميخوايد و بازي هاي سنگين و جديد رو باهاش بازي ميكنيد ؟؟؟
چون كارت گرافيك دستگاهتون ديگه خيلي قديمي شد و الان با اومدن cpu i7 و .... ديگه براي بازي كردن به صورت روان نياز به تعويض داريد حتما.
بابا طرف فامیلمون بود مثلا! به هر حال...
میشه مثلا فقط کارت گرافیک لپتاپ رو عوض کرد ؟! (با ابن که خودم با تحقیقی که کردم فکر نمیکنم این کارت هنوز قدیمی شده باشه)
فقط گیم نه. خوب تمام کارهای معمولی به اضافه ی گیم دیگه.
به هر حال خیلی مرسی از راهنمایی رفیق :)

بابا طرف فامیلمون بود مثلا! به هر حال...
میشه مثلا فقط کارت گرافیک لپتاپ رو عوض کرد ؟! (با ابن که خودم با تحقیقی که کردم فکر نمیکنم این کارت هنوز قدیمی شده باشه)
فقط گیم نه. خوب تمام کارهای معمولی به اضافه ی گیم دیگه.
به هر حال خیلی مرسی از راهنمایی رفیق :)

الان ديگه با اومدن gtx460m و اينجور مدل ها گرافيك شما ديگه قديمي شده.كارت گرافيك هم نميشه عوض كرد توي لپ تاپ

با قيمت دلار نزديك 1.500.000 خودش در مياد.گمركم ميخوره.هزينه گارانتي هم ميخوره.و چون لپ تاپي هست كه مشتريه خاص خودشو داره فروشنده هاي ما يه سووووود زياد ميگيرن روش.

داش پوریا مدل VPC-F13HFX/B اسلش B یعنی چی؟

توي لپ تاپ ها مثلا يك مدل چندتا كانفيگ مختلف داره كه اينجوري نشون ميدم.براي مثال مثلا B/ داراي hard 500 هست D/ دازاي هارد 640.يه همچين چيزي.اين حرف من يه چيز كلي نيست.شايد خيلي جاها يه معني ديگه داشته باشه.اما اوني كه من ميدونم اينه.

HP برند خوبي هست.اما آمار خرابيش كمي بالاست.اما اين مدلي كه شما گفتيد مدل خوبي هست از نظر سخت افزاري هم.گزينه خوبي هست براي خريد.

اين مدل ها هم خوبن :

ASUS K42JY-VX115
Aspire 4741G-384G64MNSK
Aspire 5742G 374G50MNC
Inspiron 5010 i3

اما g62 از نظر سخت افزاري از اينهايي كه من معرفي كردم بهتر هست.به نظر من ميارزه همون رو بگيريد
مرسی از راهنمایی ... من خودم هم یه چکی که کردم مدل های مختلف رو همین G62 کانفیگ بهتری داره در کل . حالا میمونه کیفیت ساخت و عمر باطری و اینا ... بخرم اشغال نباشه ؟:-s... باطریش تقریبا چند ساعت کار میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or