مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

آقا من برای کارهای روزمره میخوام و بازی های روز رو بشه بازی کرد .
توی برند های دیگه مدل دیگه ای نیست ؟
در ضمن 5010 بعضی ها میگن ایراد گرافیکی داره یعنی چیپش زود میسوزه درسته یا نه ؟

آخرین ویرایش:
dell XPS 17 خوبه.اینم مشخصات :

17.317.3in FHD WLED TL (1920x1080) 3D
2nd generation Intel Core i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90
RAM : 8 GB
VGA : NVIDIA GeForce GT 550M 1GB graphics with TV Tuner
HDD : 750GB 7200RPM
Tray Load Blu-ray Disc BD-Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD)
9 Cell Battery
Backlit Keyboard

HP رو بیخیال شید بهتر.چون آمار خرابیش کمی رفت بالا جدیدا.
اگر این مدل Dell رو پسند نکردید بگید که ASUS معرفی کنم.اما کانفیگ این مدلی که معرفی کردم بهترین انتخاب برای کار شماست.
متشکرم ولی این جوری که از مشخصاتش معلومه 3dـه
اگه میشه مدلی معرفی کنید که 3D نباشه
از ایسوس هم معرفی کنید ممنون میشم
مرسی

سلام
یکی از دوستان یه لپ تاپ میخواد برای میوزیک وفیلم .... بودجشم تا 1 تومنه .ولی دو نکته
با این قیمت بلوری دار چیزی هست ؟ اگه هست بهترین انتخاب چیه ؟ولی اگه نیست لطفا دو مدل معرفی کنید ; یکی حداقل قیمت بلوری دا ویکی هم بهترین مدل تا 1 تومن
سپاس

آقا من برای کارهای روزمره میخوام و بازی های روز رو بشه بازی کرد .
توی برند های دیگه مدل دیگه ای نیست ؟
در ضمن 5010 بعضی ها میگن ایراد گرافیکی داره یعنی چیپش زود میسوزه درسته یا نه ؟

من یکی از دوستام 5010 داره و تاحالا مشکلی نداشته.
اگر برای گیم و بازی های روز میخواید Acer Aspire 5742G پیشنهاد میشه.که کانفیگ خیلی خوبی داره . قیمتشم مناسب هست. حدود 900

i5-480M 4GB 640GB nVIDIA GT 540M

متشکرم ولی این جوری که از مشخصاتش معلومه 3dـه
اگه میشه مدلی معرفی کنید که 3D نباشه
از ایسوس هم معرفی کنید ممنون میشم
مرسی

ASUS N53JN
این هم مدل خوبی هست.ولی اگر من بودم حتما همون xps رو میگرفتم.توی HP هم من فقط این مدل رو قبول دارم.عالیه :DV6-3190

سلام
یکی از دوستان یه لپ تاپ میخواد برای میوزیک وفیلم .... بودجشم تا 1 تومنه .ولی دو نکته
با این قیمت بلوری دار چیزی هست ؟ اگه هست بهترین انتخاب چیه ؟ولی اگه نیست لطفا دو مدل معرفی کنید ; یکی حداقل قیمت بلوری دا ویکی هم بهترین مدل تا 1 تومن
سپاس

برای موزیک و فیلم HP DV6-3140 پیشنهاد میشه.از نظر سخت افزاری قوی هست.و LED 18inch که جون میده برای فیلم دیدن.

از برند ASUS U35JC پیشنهاد میشه.اما خوب باز اون مدل HP قویتر هست.

بلوری دار با این قیمت پیدا میشه.اما از نظر سخت افزاری لپ تاپ های ضعیفتری پیدا میشن توی این قیمت.اگر خیلی بلوری برای مهم هست به نظر من یه Bluray reader external بگیره.

سلام.
یه لپتاپ پیشنهاد بدید بیشتر برای کارای گرافیکی و البته برای بازی هم خوب باشه تا 1600.
ممنون

خوب برای گیم.
اگر برای گیم میخواید و بازی های روز رو بیشتر بازی میکنید من MSI GX640 v پیشنهاد میدم با قیمت 1.700.000.اگر گیم رو در حد بازی های معمولی و نه آنچنان سنگین میخواید انجام بدید HP DV6-3190 که برای کار های گرافیکی بهتر و برای گیم بدتر هست نسبت به GX640 و قیمتش حدود 1.450.000 هست.
اگر نظر خود من رو بخواید Dell xps15 رو میگم که هم برای گیم و هم برای گرافیک خوب هست.
و اگر یه لپ تاپ خیلی قوی میخواید ASUS g53jw پیشنهاد میشه که مخصوص گیمینگ هست و توی کارهای گرافیکی هم مثل یه مرد وایساده.ولی قیمتش بالاست.حدود 2.100.000.

Last edited by a moderator:
برای موزیک و فیلم HP DV6-3140 پیشنهاد میشه.از نظر سخت افزاری قوی هست.و LED 18inch که جون میده برای فیلم دیدن.

از برند ASUS U35JC پیشنهاد میشه.اما خوب باز اون مدل HP قویتر هست.

بلوری دار با این قیمت پیدا میشه.اما از نظر سخت افزاری لپ تاپ های ضعیفتری پیدا میشن توی این قیمت.اگر خیلی بلوری برای مهم هست به نظر من یه Bluray reader external بگیره.

البته بلوری رو من من بهش پیشنهاد دادم ,برای اینده که فیلماش بیشتر میشه. بعد قیمت Bluray reader external حدودی چنده؟
یه نکته هم در مورد hp و led,برادرم یه hp dv6-2106ea داره ولی کیفیت نمایش رنگش خوب نیست واون زندگی وشادابی رنگو نشون نمیده .کیفیت تصویر این مدل بالا چطوریاست ؟
ویرایش:
hp P DV6-3140 چند اینچه 18 یا "15.6 ؟ اشتباه نکردین؟

آخرین ویرایش:
البته بلوری رو من من بهش پیشنهاد دادم ,برای اینده که فیلماش بیشتر میشه. بعد قیمت Bluray reader external حدودی چنده؟
یه نکته هم در مورد hp و led,برادرم یه hp dv6-2106ea داره ولی کیفیت نمایش رنگش خوب نیست واون زندگی وشادابی رنگو نشون نمیده .کیفیت تصویر این مدل بالا چطوریاست ؟
ویرایش:
hp P DV6-3140 چند اینچه 18 یا "15.6 ؟ اشتباه نکردین؟

درسته 15.6 هست.من انقدر توی کلم لپ تاپ هست اشتباه گفتم.
از نظر کیفیت صفحه این مدل رو من دیدم خوبه.درسته به پای سونی اینا نمیرسه.اما قابل قبول هست.
Bluray reader external هم من از 70 تومن دیدم به بالا.یه چیز خوب حدود 120 تا 140 قیمت داره

درسته 15.6 هست.من انقدر توی کلم لپ تاپ هست اشتباه گفتم.
از نظر کیفیت صفحه این مدل رو من دیدم خوبه.درسته به پای سونی اینا نمیرسه.اما قابل قبول هست.
Bluray reader external هم من از 70 تومن دیدم به بالا.یه چیز خوب حدود 120 تا 140 قیمت داره

ولی این hp خیلی قیافه شیک و قشنگی داره!
من دو مدل از SONY دیدم که حدود 1 تومنه
SONY VAIO EB Series VPC EB1 HFX
Sony-EA36FX
نظر شما چیه ؟ گذینه اول بازم hp ؟

ولی این hp خیلی قیافه شیک و قشنگی داره!
من دو مدل از SONY دیدم که حدود 1 تومنه
SONY VAIO EB Series VPC EB1 HFX
Sony-EA36FX
نظر شما چیه ؟ گذینه اول بازم hp ؟

خب سونی بهتر هست.اما سونی با قیمت 1 میلیون کانفیگ آنچنان قوی ای نداره نسبت به اون مدل HP

asus n53sv عالیه!!! من داداشم گرفته خیلی خوبه.

corei7 2630

gt540m

4 gig ddr 3

640 gig hard

15.6" led full hd

bluray

1390 میگفت یارو 1300 خریدیم.

درسته.انتخاب خوبیه برای خرید.

سلام
Vaio در حد 1300 تا 1400 چه مدلی خوبه؟ هم قوی باشه هم قشنگ .
از برند های دیگه چه پیشنهادهای میکنید؟
ممنون

برای چه کاربردی میخواید ؟؟

سونی قویترین مدلش که مثلا 1.800.000 هست رو شما از یه برند دیگه با 1.400.000 هم میتونید بگیرید.

asus n53sv عالیه!!! من داداشم گرفته خیلی خوبه.

corei7 2630

gt540m

4 gig ddr 3

640 gig hard

15.6" led full hd

bluray

1390 میگفت یارو 1300 خریدیم.
عزیز شما کی گرفتی؟بر چسب:new revision داشت؟
یعنی سری جدید بود؟اخه سری قدیمیش مشکل چیپ ست داشت,بع هر حال حرفتون درسته و بسیار سیستم خوبیه,و جانشین n61 مرحومه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or