مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

ممنون خودم هم از لبتاب های asus خوشم میاد msi چطور ؟ه اونم سخت افزار های خوبی داره شما با لبتاب 3d کار کردین کلا بازی 3 بعدی حال میده یا ذوقش برا یه هفته هست؟برای این میپرسم که اگه اینجوره باشه بشه با بودجه ی کمتر هم خرید کرد

خیلی ها MSI رو قبول ندارن که این یه تفکر اشتباهست.منم خودم تا زمانی که باهاش کار نکرده بودم همین فکرو داشتم.اما اصلا اینجوری نیست.برند بسیار خوبی هست.قیمتشم میشه گفت بالاست یکم نسبت به بقیه برند ها . از نظر کولینگ لپ تاپ های سری G یا همون گیمینگش واقعا عالی هستند.از خیلی از مدل های ASUS هم قویتر عمل میکنند.
3D هم به نظر من برای لپ تاپ یه هزینه اضافه هست.آنچنان ذوقی نداره.البته این نظر من

این دو مدل هیچ فرقی ندارند الا کارت گرافیکشان
که مدل 53n کارت گرافیکش gt 550m با دو گیگا بایت گرافیک و سرعت بالاتر
53V گرافیکش gt 540m با یک گیگ
مقایسه سرعت کارت گرافیکش هم لینک زیر

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
اما در کل لپ تاپ فوق العاده ای است مخصوصاً اونهایی که می خواهند استفاده حرفه ای هم داشته باشند
در هنگام استفاده معمولی هم رو مدل سرگرمی می گذارید
مصرف باتری ، دما و صدا فوق العاده پایین می آید
من asus n53sv رو دارم خیلی راضی ام و کار رندر با مکس و راینو هم انجام دادم خوبه
برای کارهای معمولی هم که بیشترین زمان رو انجام می دهم تا 3.5 ساعت باتریش جواب می ده
فقط باید دقت کنید new revision اونو بخرید
و full hd باشه
در مورد کیبوردش هم در مقایسه با لپ تاپهای عالی مثله وایو گفتم وگرنه اگر کارتان تایپ نباشد بدک هم نیست
من که راضی ام و با این رنج قیمت می تونم بگم بهترین توی بازار است

صدرصد asus n53sv - new revision
هم از نظر قدرت و هم از نظر قیمت
فقط دقت بشود نوع new revision
http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html

به نظرتون بین این سه مدل کدومش بهتر:
Msi ge620
Asus n53
Dell xpsL501
صد در صد
asus n53 sv
هم از نظر قدرت و هم قیمت
ولی حتماً new revision آن

Last edited by a moderator:
صد در صد
asus n53 sv
هم از نظر قدرت و هم قیمت
ولی حتماً new revision آن

طبق کانفیگی که ایشون گفتن GE620 پیشنهاد میشه.خواهشن روی هوا فقط پست ندین..
Msi GE620
cpu:core i7/2630QM
ram:8gb ddr3
hdd:750 GB
vga:gt540m 1gb ddr3 & Intel graphic shared
display:LED 15
Price:1.445.000t

Asus N53sv:
cpu:core i7/2630QM 2.6 Ghz/6M
ram:4gb ddr3
hdd:640 GB
vga:gt540m 1gb ddr3
Odd:Blue-ray
Price:1.400.000t
*این با هارد 500گیگ و با دی وی دی درایو حدود 1.300

ببخشید دوست عزیز این new version بودنشو از کجا میشه فهمید؟ ؟

5xjkkc23a4yeum79geg8.jpg

ممنون خودم هم از لبتاب های asus خوشم میاد msi چطور ؟ه اونم سخت افزار های خوبی داره شما با لبتاب 3d کار کردین کلا بازی 3 بعدی حال میده یا ذوقش برا یه هفته هست؟برای این میپرسم که اگه اینجوره باشه بشه با بودجه ی کمتر هم خرید کرد

اره asus قيمتهاي خوبي داره و ساختارش هم به اندازه كافي محكمه ..... براي 3d ga ming همه اي بازي ها جالب نيستن...بعد از مدتي خسته ميكنه ادم رو شايد بازي هايي كثل crysis 2 وarkham asylum برام جالب بودن بازي كردم .....اما يك مسعله رو اشاره كنم كه اين gtx 460m براي 3d gaming تو اين روزا خوبه -كارت خيلي قوي نيستش - موقع 3d gaming نصف فريم بازي ميره و خيلي ها علاقه ندارن من بازي modern warfare رو با m17xتست كردم بازي فريم ٦٠ ٧٠ به ٣٠ تا ٤٠ رفت .... به نظر من با gtx 470m يا. Gtx 480m بهتره كه asus الان نداره شايد در اينده براي همين كه اشره كردم كه فريم بهتر ميخزاي برو با 5870 ..... باز انتخاب با خودته راجع به 3d gaming تو نت هم ميتزني اطلاعات بدست بسياري

سلام بر دوستان عزیز من بین دو لپ تاپ GE620 و ‏N53Sv شک دارم البته به نظرم msi بهتره از نظر کیفیت و قدرت ولی ایسوس قیمتش مناسب تره ولی مشکل داره هم پردازندش و هم کیبوردش چی کار کنم ؟ ایا مدل اصلاح شده ایسوس امده قیمتش چقدر است اگر بازار دیدین بگین نه اینکه حدس بزنید و بعد این کیبورد ایسوی چه جوری هاست ؟ منظورم اینه منظورتون از مشکل دار بودن سفت هست یا خلاصی داره ؟ من وایو داشتم چون قدیمی شده خواستم عوض کنم می دانم هیچ مدلی از این مدل ها مثل وایو من نمیشه ! وایو سالار نوت بوک هاست ! بماند برای تعویضش نمی خواهم پول بیشتر از ١.٥ بدم متشکر می شم اگه قیمت ایسوس اصلاح شده را بدین . من ریویو msi را دیدم به علاوه ویدیو توصیحاتش را دیدم . مجذوب قدرتش شدم . چون می خواهم یه هارد اکسارنال ١.٥ بگیرم بری همین نی خواهم زیبا ترین و بهترین در عین حال قویترین را بگیرم مشتاقانه منتظر جوابتان هستم .☺

سلام بر دوستان عزیز من بین دو لپ تاپ GE620 و ‏N53Sv شک دارم البته به نظرم msi بهتره از نظر کیفیت و قدرت ولی ایسوس قیمتش مناسب تره ولی مشکل داره هم پردازندش و هم کیبوردش چی کار کنم ؟ ایا مدل اصلاح شده ایسوس امده قیمتش چقدر است اگر بازار دیدین بگین نه اینکه حدس بزنید و بعد این کیبورد ایسوی چه جوری هاست ؟ منظورم اینه منظورتون از مشکل دار بودن سفت هست یا خلاصی داره ؟ من وایو داشتم چون قدیمی شده خواستم عوض کنم می دانم هیچ مدلی از این مدل ها مثل وایو من نمیشه ! وایو سالار نوت بوک هاست ! بماند برای تعویضش نمی خواهم پول بیشتر از ١.٥ بدم متشکر می شم اگه قیمت ایسوس اصلاح شده را بدین . من ریویو msi را دیدم به علاوه ویدیو توصیحاتش را دیدم . مجذوب قدرتش شدم . چون می خواهم یه هارد اکسارنال ١.٥ بگیرم بری همین نی خواهم زیبا ترین و بهترین در عین حال قویترین را بگیرم مشتاقانه منتظر جوابتان هستم .☺

Msi GE620
cpu:core i7/2630QM
ram:8gb ddr3
hdd:750 GB
vga:gt540m 1gb ddr3 & Intel graphic shared
Price:1.445.000t

Asus N53sv:
cpu:core i7/2630QM 2.6 Ghz/6M
ram:4gb ddr3
hdd:640 GB
vga:gt540m 1gb ddr3
Odd:Blue-ray
Price:1.400.000t

اگر همین کانفیگ ها باشه و بخواید با هم مقایسه کنید cpu هر 2 مدل یکی هستند. GE620 دارای 8گیگ رم و N53 دارای 4گیگ رم هست.هارد GE بیشتر هست.از نظر گرافیکی هر 2 دارای کارت GT540 هستند اما MSI دارای یک کارت intel هم هست برای کارهای ساده , که از کارت گرافیک اصلی کار نمیکشه دیگه دستگاه.N53 دارای بلوری هست که GE620 نداره.
در کل من GE620 رو پیشنهاد میدم.و حتما با گارانتی معتبر مثل ماتریکس خریداری شه.
N53 هم لپ تاپ فوقولاده ای هست.من نظر شخصی خودم رو برای خرید گفتم

من خودمم میخوام یه لپ تاپ تا فردا پس فردا بخرم. نظرمم رو همین N53SV هست. شما دارید از اینا؟ ؟
لپتاپ بسیاز خوبی هست - هیچ مشکلی نداره - من برای یکی از اشنایان بردم ..... دوام خوبی هم داره - قدرتش هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه...خیالت راحت
باید New Revision بودنش رو خودت چک کنی --- البته MSI فکر کنم با داشتن option برای intel graphic card باطری خیلی بهتری رو بهت میده...

معرفی تبلت یا لپ تاب جدید asus

سلام دوستان امروز میخوام یکی از جالب تزین تولیدات asus رو بهتون معرفی کنم:
Asus Eee Slate EP121-1A013M
Processor
Intel Core i5 470UM 1.333 GHz
Mainboard
Intel HM55
Memory
4096 MB, 1x 4 GB DDR3, 1 slot
Graphics adapter
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) HD Graphics, Core: 509 MHz, shared memory, igdumd648.15.10.226 Win7/ 64
Display
12.1 inch 16:10, 1280x800 pixel, BOE4011, glossy: yes
: Harddisk
Sandisk SSD P4, 64GB
Soundcard
Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH
Connections
2 USB 2.0, 1 HDMI, Audio Connections: 2'n'1 audio port, Card Reader: MMC/ SD(SDHC/SDXC),
Networking
, Atheros AR9002WB-1NG Wireless Network Adapter (bgn), V3.0+HS Bluetooth
Weight
1.16 kg Power Supply: 0.25 kg
Battery
34 Wh Lithium-Polymer, not removable
Operating System
Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
Price
1000 Euro
نکته قابل توجه این دستگاه cpu core i5 هست
c1df961532.jpg