بچه ها این لپ تاپ که دوستمون گفته مشخصات عالی و مهمتر قیمت خیلی خوبی داره میشه از اساتید نظرشون رو بپرسم و اینکه یک benchmark هم برامون بگزارند(مثلا کرایسیس) من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم....مرسیدوستان سلام
من حداکثر 1 تومن پول دارم و با لپ تاپ هم نمی خوام بازی های روز رو بازی کنم
و می خوام بازی resident evil 0 رو با شبیه سازی کنم اونم تو رزولوشن پایین(حداقل 600*800 ) با سرعت معقول!
و با لپ تاپ بقیه کار های دانشجویی انجام بدم
برای سبکی هم سایز صفحه نمایش حداکثر 14 باشه
شما چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید در ضمن نظرتون در مورد این لپتاپ چی هست؟؟
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1149#
سلامدرود
دوستان تا 600 تومن به جز dell 1015 دیگه چی می شه گرفت ؟؟؟
ممنون
سلامدوستان من تصمیم برای لپ تاپ جدی شده و شنبه می خوام برم پایتخت
می خواستم بدونم لپتاپ های Acer مشکلی در performance نداره مشکلات حرارتی چطور؟
تستش نکردم و نمی تونم اظهار نظری در مورد کولینگ بکنم.آخه مثلا من با لپتاپ hp کار کردم وقتی وارد گیم میشی اولش خوبه ولی بعد از یه مدت دور فن زیاد میشه و افت فریم پیدا میکنه اگه بخوام بهتر بپرسم آیا لپتاپ های acer کولینگ مناسب داره؟؟ در ضمن بین کارت 5470 و 420m کدوم بهتره؟
عزیز بنده کار کردم با aser اما این جدیداش خیلی بهتر شده,اما خوب بعد از 1 ساعت کار سنگین فنش دورش زیاد میشه,اما افت نداره,اما asus n61 که خود بنده هم خریدمش بعد از 4یا 5 ساعت کار تازه فنش یخورده تند میچرخه,اونم طوری که اصلا صداشو نمیشنوید,درکل کولینگ asus بهتر از aser هست,اما aser هم عالیه تو این مورد مشکلی نیست,اگرم خواستید مدل رو بگید تا بنده میزان حرارتشو دقیق براتون بگمآخه مثلا من با لپتاپ hp کار کردم وقتی وارد گیم میشی اولش خوبه ولی بعد از یه مدت دور فن زیاد میشه و افت فریم پیدا میکنه اگه بخوام بهتر بپرسم آیا لپتاپ های acer کولینگ مناسب داره؟؟ در ضمن بین کارت 5470 و 420m کدوم بهتره؟
عزیز بنده کار کردم با aser اما این جدیداش خیلی بهتر شده,اما خوب بعد از 1 ساعت کار سنگین فنش دورش زیاد میشه,اما افت نداره,اما asus n61 که خود بنده هم خریدمش بعد از 4یا 5 ساعت کار تازه فنش یخورده تند میچرخه,اونم طوری که اصلا صداشو نمیشنوید,درکل کولینگ asus بهتر از aser هست,اما aser هم عالیه تو این مورد مشکلی نیست,اگرم خواستید مدل رو بگید تا بنده میزان حرارتشو دقیق براتون بگم
خواهش میکنم,این 4741 هم وقتی داغ میکنه دماش ماکسیمم به 38 تا40 میرسه,اونم نه همه نقاطش بیشتر سمت چپ بالا که cpu هستمرسی از کمکت این لینک
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1149#
انتخاب به جاییه,اما بازم شما نظر اساتید رو بپرسید,و یه نگاهیم به این بندازیدسلام به دوستان عزيز
من مي خوام يه لپتاپ بگيرم asus n82jq نظرم رو جلب كرده به نظر شما برند و مدل خوبيه؟ شما توي اين رنج قيمت چي پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون
خواهش میکنم,این 4741 هم وقتی داغ میکنه دماش ماکسیمم به 38 تا40 میرسه,اونم نه همه نقاطش بیشتر سمت چپ بالا که cpu هست