AK47
کاربر سایت
سلام
مدل Asus AU K40IJ با قیمت 650 تومن رو پیشنهاد میدم.
درود
acer aspire 5732 zg بهتر نیست ؟؟
سلام
مدل Asus AU K40IJ با قیمت 650 تومن رو پیشنهاد میدم.
سلامسلام به دوستان عزيز
من مي خوام يه لپتاپ بگيرم asus n82jq نظرم رو جلب كرده به نظر شما برند و مدل خوبيه؟ شما توي اين رنج قيمت چي پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون
این بنچمارک قابل قبول نیست.یه سوال از اساتید میخواستم Windows 7 Leistungsindex این 2تارو یعنی همون bench mark فکر کنم, یه نگاه کنید و بگید ایا واقعا این نمره ها که n61 گرفته 4.3 , y560 گرفته 5.9 دلیل برتریه؟پس این همه میگن n61,چرا کم اورد پیش y560?
http://www.notebookcheck.com/Test-Lenovo-IdeaPad-Y560-Notebook.33881.0.html
http://www.notebookcheck.com/Test-Asus-N61JV-JX007V-Notebook.31547.0.html
این n61 هم مال خودمه,y560 هم برا پدرم گرفتم,میگم اگه اون بهتره,برم باهاش عوض کنم؟جالبه قیمت n61 گرون تر از y560 در اومده![]()
سلامسلام دوستان ، امروز یک ماموریت خیلی خوف ناکی به دوش من گذاشته شد که راهی ندیدم جز اینکه دست به دامان شما بشمraying:
والا داخل فامیل قراره یک نفر رو سورپرایز کنن و براش لپ تاپ بخرن تا سقف یک میلیون تومان ، اون شخص دانشجوی رشته کامپیوتر هست پس در نتیجه یک سیستمی باشه که در حد خودش قوی باشه و پاسخگو.
اما مشکل اصلی اینجاست که طرف دختره :wallbash: و همینطور که میدونید باید زیبایی هم تو این لپ تاپ وجود داشته باشه.
حالا خواهشا بیاید بهترین گذینه رو بگید.![]()
سلامدرود
acer aspire 5732 zg بهتر نیست ؟؟
افزاری هر دو مدل یکی هست و نباید تفاوتی بکنند.
سلام
مدل Asus AU N61JV گزینه مناسبی هست.
ظاهر و مشخصات سخت افزاری خوبی داره و به طور کلی متناسب با مواردی هست که مد نظر دارید.
قیمتش هم 1.065 تومن هست.
Asus AU N61JVدوست عزیز سرچ کردم اما چند تا مشخصات مختلف پیدا کردم !یکم گیج شدم میشه مشخصات کامل این لپ تاپ رو برام بنویسی ؟
بله.این n61 که میفرمایید سفید نیست رنگش؟
خوب n61 بنده هم سفیده,اما مدلش رو فقط زده n61jvAsus AU N61JV
CPU:Ci5 2.4 up to 2.6
RAM:2GB DDR3
HDD:320
DVD RW
16.4 WXGA
VGA:GT325 Geforce
OSOS
WEIGHT:3.2KG
بله.
سفید هست.
دلیلش این هست که اکثر لپ تاپ ها سخت افزارشون قابلیت ارتقا یا تعویض دارن و به همین دلیل شرکت ها برای وسیع بودن انتخاب مشتری هاشون از یک مدل با چند کانفیگ تولید می کنند. مخصوصا در نوع حافظه و پردازنده تغییرات بیشتر هست.خوب n61 بنده هم سفیده,اما مدلش رو فقط زده n61jv
و سیستمشم اینه:
i3 370,4GB D3,HDD 500,OS:WIN 7,VGA:GF 325 GB
سلامسلام ، من دنبال یه نوت بوک هستم که تبلت هم باشه ، خودم اینو پیدا کردم ، به نظرتون مناسب هست ؟
asus eee pc t91
به نظر شما این مدل لب تاپ ها که تبلت هم هست خوبه ؟
سلامرفقا
یه g51 asus امروز برامون اومد حدود 1540 تومان مفت!!!!
فقط گارانتی نداره ولی به نظر ژاپنیه. من الماسا رو می دونم که گارانتی نمی کنه.
به نظر شما سازگارا گارانتی می کنه؟
سلامدوستان من امروز رفتم دنبال خرید لپتاپ اون مدلی که انتخاب کرده بودم نبود
ولی یه مدل دل دیدم نظرم رو جلب کرد n5010 corei5
می خواستم ببینم لپتاپ دل چطور و از نظر کولینگ خوب عمل می کنه یا نه ؟
در ضمن وزن لپتاپ 14 اینچ با 15 چقدر تفاوت داره و اینکه تاثیرش تو باطری چقدر؟
من مدل Acer Aspire 5742G همونی که لینکش رو دادین رو پیشنهاد می دم.خوب شما بین مدل یعنی
core i5 2.53
4gb ram
5470 hd
و این مدل کدوم رو پیشنهاد میدید
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1157#