مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

کسی قیمت این نت بوکو داره؟؟؟
دقیق
IBM Lenovo IdeaPad Y560
Main-Medium1.jpg

ممنون

کسی قیمت این نت بوکو داره؟؟؟
دقیق
IBM Lenovo IdeaPad Y560
Main-Medium1.jpg

ممنون
عزیز من خودم دیروز i3 شو خریدم 1.70 که i5 شو 1.250 و i7 شو 1.370 همشونم گارانتی سازگار,که بد.ن سازگار هم حتما یه موردی داره,و اینکه اگر این دستگاه رو خواستید بخرید حتما برید پایتخت نمایندگی lenovo دیگه هیچ جا نرید
راستی دستگاه فوق العاده ایه,تو خریدش شک نکن:d

سلام دوستان من میخوام یه لپتاپ بگیرم بودجه هم 1300 هست لپتاپی که میخام بگیرم میخوام یه سه چهار سالی بدونه دردسر کنه و در کل کیفیت قطعات خوبی داشته باشه دوم هم اینکه ال ای دی خوبی و با کیفیتی داشته باشه .به نظر شما من یه اپل مک بوک بخرم یا یه برند دیگه مثل اچ پی با این پول
ممنون
عزیز به نظر من اصلا به hp فکر نکنید,فقط asus n61 و lenovo y560 بقیشونو بنده پیشنهاد نمیکنم,چون ارزش خرید ندارن اصلا

سلام به همه دوستان
1- تنها تفاوتی که من در n61jq و n71jq دیدم سایز صفحه نمایششه آیا تفاوت دیگه ای دارن یا نه و اینکه کدوم بهتره ؟ برای من که کارای گرافیکی انجام میدم صفحه نمایش بزرگ خیلی مهمه
2- اگه من یه N71JQ بخوام از کجا بگیرم که هم مطمئن باشه و هم ارزون چون توی اینترنت زیاد گیر نمیاد اگه کسی آدرسی داره ممنون میشم که بگه و اینکه چرا این لپ تاپ رو سازگار یا شرکت دیگه ای گارانتی نمی کنه ؟
ممنون

سلام به همه دوستان
1- تنها تفاوتی که من در n61jq و n71jq دیدم سایز صفحه نمایششه آیا تفاوت دیگه ای دارن یا نه و اینکه کدوم بهتره ؟ برای من که کارای گرافیکی انجام میدم صفحه نمایش بزرگ خیلی مهمه
2- اگه من یه N71JQ بخوام از کجا بگیرم که هم مطمئن باشه و هم ارزون چون توی اینترنت زیاد گیر نمیاد اگه کسی آدرسی داره ممنون میشم که بگه و اینکه چرا این لپ تاپ رو سازگار یا شرکت دیگه ای گارانتی نمی کنه ؟
ممنون
سلام
اگر دقت بکنید علت نامگذاری این دو مدل به صفحه نمایش اونها برمی گرده و تفاوت دیگه ای وجود نداره.

lord5 عزیز ممنون
این مدل رو از کجا میتونم بگیرم چون تا الان نتونستم پیداش کنم فقط یه جا بود که اونم قیمت 1950 گفت :-o
در این زمینه نمی تونم کمکی بکنم و این رو باید از دوستانی که تهران هستند بپرسید!
اما قیمت خیلی بالاست و نهایتش 1.500 هست.

دوستان سلام
من حداکثر 1 تومن پول دارم و با لپ تاپ هم نمی خوام بازی های روز رو بازی کنم
و می خوام بازی resident evil 0 رو با شبیه سازی کنم اونم تو رزولوشن پایین(حداقل 600*800 ) با سرعت معقول!
و با لپ تاپ بقیه کار های دانشجویی انجام بدم
برای سبکی هم سایز صفحه نمایش حداکثر 14 باشه
شما چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید در ضمن نظرتون در مورد این لپتاپ چی هست؟؟
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1149#

دوستان من یه لپ تاپ G53 asus رسید دستم.هنوز بازش نکردم.از چند تا مغازه دار پرسیدم گفتن asus داغ میکنه زود خراب میشه.گفتن sony بگیر.درسته این حرف؟؟؟؟
کلا بهترین برند برای خرید الان چیه؟قیمت هم مهم نیست.جوز mac

سلام .
از دوستان خواهشمندم سریعا راهنمایی کنند.(خیلی سردرگمم)
میخواستم این هفته دیگه یه لپ تاپ بگیرم راستش نمیدونم وایو بگیرم یا نه ؟
بودجه هم 2 تومن هست . مدلی میخوام که هم full hd باشه و هم کارت گرافیکش 425 geforce یا ati 5730 به بالا باشه.
میگن وایو ها درصد خرابیش بالاست درسته؟
اگه بخوام بگم از دبی بیارن ارزون تر برام در میاد یا نه ؟(کیفیتش با اونایی که تو ایران هست فرقی داره اگه داره کدوم بهتره؟)
قیمت این مدلهارو هم اگه میشه دقیق بگید
f13sfx / f13afx / f13nfx و f137fx
شهرستان هستم و نمایندگی ایران رهجو شهر ما از این مدلها نداره میخوام بیام تهران بهترین جا واسه خریدن لپ تاپ کجاست.؟
با تشکر :x
دوستان لطفا راهنمایی کنید ............:(

دوستان من یه لپ تاپ G53 asus رسید دستم.هنوز بازش نکردم.از چند تا مغازه دار پرسیدم گفتن asus داغ میکنه زود خراب میشه.گفتن sony بگیر.درسته این حرف؟؟؟؟
نه عزیز اتفاقا اصلا هم داغ نمیکنه,بعدشم مگه ملاک شما داغ کردنه؟به نظر من اشتباه محضه که g53 رو ول کنید برید یه سونی در پیت بگیرید,من جای شما بودم شبونه بازش میکردمو باهاش یه game میزدم:d

دوستان سلام
و می خوام بازی resident evil 0 رو با شبیه سازی کنم اونم تو رزولوشن پایین(حداقل 600*800 ) با سرعت معقول!

;;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;);;)

دوستان سلام
سلام
همین مدلی که انتخاب کردین بسیار مناسب هست و قیمت هم خیلی عالی هست.

اون مغازه دارها احتمالا سونی داشتن و رو دستشون باد کرده بوده و یا اینکه اطلاعات کافی در مورد لپ تاپ نداشتن.
چون این گفته اصلا صحت نداره و همچنین داغ کردن در مورد لپ تاپ!

سلام ، یه چندتا لب تاپ میشه معرفی کنید با حدود قیمت 500 تا 600 ؟
واسه همه کاری می خوام جز بازی :)
سلام
مدل Acer Aspire 5732 Z/G با قیمت 610 تومن.
سلام .
از دوستان خواهشمندم سریعا راهنمایی کنند.(خیلی سردرگمم)
میخواستم این هفته دیگه یه لپ تاپ بگیرم راستش نمیدونم وایو بگیرم یا نه ؟
بودجه هم 2 تومن هست . مدلی میخوام که هم full hd باشه و هم کارت گرافیکش 425 geforce یا ati 5730 به بالا باشه.
میگن وایو ها درصد خرابیش بالاست درسته؟
اگه بخوام بگم از دبی بیارن ارزون تر برام در میاد یا نه ؟(کیفیتش با اونایی که تو ایران هست فرقی داره اگه داره کدوم بهتره؟)
قیمت این مدلهارو هم اگه میشه دقیق بگید
f13sfx / f13afx / f13nfx و f137fx
شهرستان هستم و نمایندگی ایران رهجو شهر ما از این مدلها نداره میخوام بیام تهران بهترین جا واسه خریدن لپ تاپ کجاست.؟
با تشکر :x
سلام
فکر می کنم که یکبار پاسخ سوالاتی که به حیطه کاری و تاپیک مربوط می شد داده شد:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1195589&postcount=1438

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or