مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان یه توضیحاتی راجع به n61jq
قیمت n61jq بیشتر از 1450 نیست و اگر بالا تر از این قیمت بهتون گفتن طرف یکم کلاه برداره.
در ضمن باید بگم قیمت اصلی ان هم 1400 به بالاست و به علت کمی اون قیمت ها رو بالا بردن.
گرافیک لبتاب عالیه hd 5730 ati که من مترو 2033 رو ریختم با اون مه های خفنش جواب داد اما رو دایرکت 11 زیاد جالب نبود و روی 10 خیلی خوب جواب داد.
دوست عزیزی که صحبت ارتقاع رم رو کرد باید بگم که بیشتر از 4 گیگ چه استفاده ای دارن بگن ما هم شاید به دردمون بخوره:-o
.

سلام آقا پژمان عزیز
در مورد سوالی که پرسیدی علت اینکه من می خوام رم بالای 4 گیگ داشته باشم اینه که من با برنامه های Photoshop , Maya , 3D , ZBrush و کلا برنامه های گرافیکی کار می کنم واین لپ تاپ هم به دلیل گرافیک خوبش و قیمت مناسبش انتخاب کردم , برنامه Maya با رم 8 خیلی بهتر کار می کنه تا با رم 4 , برای رندر یا تکسچر پینت مقدار رم خیلی مهمه

دوستان یه توضیحاتی راجع به n61jq
قیمت n61jq بیشتر از 1450 نیست و اگر بالا تر از این قیمت بهتون گفتن طرف یکم کلاه برداره.
در ضمن باید بگم قیمت اصلی ان هم 1400 به بالاست و به علت کمی اون قیمت ها رو بالا بردن.
گرافیک لبتاب عالیه hd 5730 ati که من مترو 2033 رو ریختم با اون مه های خفنش جواب داد اما رو دایرکت 11 زیاد جالب نبود و روی 10 خیلی خوب جواب داد.
دوست عزیزی که صحبت ارتقاع رم رو کرد باید بگم که بیشتر از 4 گیگ چه استفاده ای دارن بگن ما هم شاید به دردمون بخوره:-o
درمورد cpu این لبتاب بگم 1.6 هست که تا 2.8 رو پر می کنه .6 مگ هستش و ci7 من به عنوان یکی که با این لبتاب شخصا کار کردم باید بگم بی نظیر بود چون افکت های زیادی رو بدون هیچ مشکلی جواب داده و خوب مطمئن باشید شما هر کاری کنید از تمام قدرت cpu این لبتاب نمی تونین استفاده کنید.
usb 3 داره که 100 مگ رو تو 2 ثانیه میگیره. واقعا عجیب و فوق العاده بود . البته بسته به کول دیسکتون هم داره.
فقط مشکل این لبتاب اینه که یکم سنگین و بزرگه که هر کیفی جوابشو نمی ده . باید بالای 16.4 کیف بگیرین.
خودش کیف داره ولی خوب کلی خش روش می ندازه. ( با تجربه عرض می کنم ):(
n82jq به مراتب مناسب تره ولی خوب کمی از نظر قدرت قطعات نسبت به 61 پایین تره ولی نه اونقدر که اونم خیلی مهم نیست.
ما تا به حال 1 مرجوعی داشتیم که اونم بنده خدا جلوی فنش رو زیاد بسته بود و داغ کرده بود.
نکته: برای هزارمین بار جلوی فن لب تاب رو نگیرین ئگرنا شاید یه روزه بسوزه. battery هم حتما موقع کار زیاد ،در بیارید. 2 ساعت نهایت بتونه شارژ نگه داره البته حالت های مختلف داره که باحالت high performance به 1.20 کاهش مییابه.
کلا برای گیم فقط و فقط G51رو پیشنهاد می کنم بالای 2200 هست ولی اشتباه نکنم صفحه 3d داره البته از نزدیک ندیدم.
حتما از وجود کیف و موس اطمینان حاصل کنید که یه وقت نپیچوننتون.
این موارد اطلاعات نبود بلکه توصیه و تجربیات بود. امیدوارم به درد بخوره.
عزیز این lenovo y560 هم با ATI 5730 خوب میشه باش بازی کرد DIRECT 11 رو هم خوب اجرا میکنه:d

عزیز این lenovo y560 هم با ATI 5730 خوب میشه باش بازی کرد DIRECT 11 رو هم خوب اجرا میکنه:d
البته قصد جسارت ندارم ولی من مترو 2033 روعرض کردم .البته لنوو که من بهترین می دونمش الان اکثرا چینیه .اگر هم امریکاییش باشه خیلی خیلی گرونه .
و اینکه خوب بازی با بازی فرق فوکوله. البته Direct 11 n61 رو صد در صد ساپورت می کنه در مورد راحت ساپورت کردنش یه مقداری مشکل داره که اونم با مثال ((هرچی پول بدی همون قدر اش می خوری )) حل می شه
---------------------------------
در مورد اون دوستمون که فرمودن با مایا و امثال اون کار می کنن بگم این لبتاپ با همین خصوصیات عالی جواب می ده ولی اگه خواستید بعدا می تونید رم اظافه کنید ولی هزینه خیلی بیشتری باید بپردازید. فکر می کنم تا 2 گیگ دیگه بشه اظافه کرد.
البته من msi رو خیلی تایید نمی کنم ولی سری بینظیرش که فکر کنم تو بازار تا چندین روز دیگه بیاد 12 گیگ رم داره و خوب راجع به گرافیک و دیگر قطعاتش توضیح نمی دم چون سری game هست .
بازم هزینه فوق العاده بالایی داره و نمی صرفه. چون بروشور کنارم نیست فکر کنم مدل gt660 باشه البته مطمئن نیستم.

البته قصد جسارت ندارم ولی من مترو 2033 روعرض کردم .البته لنوو که من بهترین می دونمش الان اکثرا چینیه .اگر هم امریکاییش باشه خیلی خیلی گرونه .
من فکر نمی کنم قطعه ای به طور کامل در آمریکا ساخته بشه.
اکثر برندهای معتبر تولید کننده قطعات توی چین کارخونه دارن ولی کیفیت، این چینی نیست که ما می بینیم. و کیفیت همون جنس آمریکایی رو دارن. چرا که تنها نیروهای کار چینی هستن و دلیل این هم ارزان بودن کارگر در چین هست. وگرنه باید به لپ تاپی که مثلا الان یک میلیون پول می دین همین لپ تاپ در آمریکا ساخته می شد باید بالای 1.5 میلیون پول می دادین.

با سلام . با راهنمایی دوستان عزیز یدونه n82jq خریدیم لپ تاپ خیلی خوبیه.....
یه لپ تاپ دیگه هم میخوایم بگیریم تا 2 تومن....
1.از رنگ اسپیکرهای n61 خوشم نیومد ... رنگ دیگه ای هم داره؟؟؟
2.مدل مورد نظر خودم sony vaio f137FX هست قیمتش هم 1.880 هست درسته؟
3.کلا تا 2 تومن بهترین مدل چیه ؟
4.قیمت مدلهای f13sfx / f13afx / f13nfx هم بگید؟
5.قیمت ها بازهم کاهش پیدا میکنه؟ یکمی هم صبر کنم؟
6.بهترین جا(مطمئن باشه) برای خرید وایو تو تهران کجاست؟(اگه میشه آدرسش رو هم بگید)
(این فروشگاهو که میپرسم دلیل داره دیروز قبل اینکه asus بگیریم رفتیم از دیجیکالا f11ggx بگیریم لپ تاپو باز کرد شکسته بود :d خوب شد اینترنتی نخریدیم)
ببخشید که زیاد سوال کردم ... با تشکر:x

آخرین ویرایش:
با سلام . با راهنمایی دوستان عزیز یدونه n82jq خریدیم لپ تاپ خیلی خوبیه.....
یه لپ تاپ دیگه هم میخوایم بگیریم تا 2 تومن....
1.از رنگ اسپیکرهای n61 خوشم نیومد ... رنگ دیگه ای هم داره؟؟؟
2.مدل مورد نظر خودم sony vaio f137FX هست قیمتش هم 1.880 هست درسته؟
6.بهترین جا(مطمئن باشه) برای خرید وایو تو تهران کجاست؟(اگه میشه آدرسش رو هم بگید)
(این فروشگاهو که میپرسم دلیل داره دیروز قبل اینکه asus بگیریم رفتیم از دیجیکالا f11ggx بگیریم لپ تاپو باز کرد شکسته بود :d خوب شد اینترنتی نخریدیم)
ببخشید که زیاد سوال کردم ... با تشکر:x
n61 سفید صدفی هم داره,که خود من گرفتم,خیلی هم خوشگله,اما خیلی بد گیر میاد
سونی هم خوبه,اما نظر من رو asus lenovo toshiba apple هست,
سونی هم چون خیلی امار خرابیش بالا بوده,شما برو نمایندگی خود ایران رهجو,ادرس ندارم,اما این شمارشه:0218300
digikala هم دستگاه هاش خوبه,حالا شانس شما اینجوری بوده:d

راستی دوستان کسی قیمت n61 سفید با کانفیگ:i3 370,4,500,1GB GF 325,WIN7,و 2 سال گارانتی سازگاررو میدونه؟خودم چون تاحالا ندیده بودم درست قیمت نداشتم,اما بازارو زیر رو رو کردم؟
بنده 1.50 گرفتم,گرون نیست؟

n61 سفید صدفی هم داره,که خود من گرفتم,خیلی هم خوشگله,اما خیلی بد گیر میاد
سونی هم خوبه,اما نظر من رو asus lenovo toshiba apple هست,
سونی هم چون خیلی امار خرابیش بالا بوده,شما برو نمایندگی خود ایران رهجو,ادرس ندارم,اما این شمارشه:0218300
digikala هم دستگاه هاش خوبه,حالا شانس شما اینجوری بوده:d
رفتم ایران رهجو گفت که ما این مدلهارو وارد نمی کنیم .....
قیمت این 4 مدلی که گفته بودم رو کسی میدونه؟ کدوم بهتره؟
کمان رایانه ‍پایتخت چطوره؟

آقا من دنباله یه لپ تاپه مینی خوب میگردم........برا بازی هم نمیخوام اصلا.........برا اینترنت و ......لازمش دارم...........کسی میدونه بهترین مدل چیه ؟؟؟؟؟

آقا من دنباله یه لپ تاپه مینی خوب میگردم........برا بازی هم نمیخوام اصلا.........برا اینترنت و ......لازمش دارم...........کسی میدونه بهترین مدل چیه ؟؟؟؟؟
سلام
شما بودجتون رو بفرمایید تا معرفی بکنیم.
اما با توجه به کاربردی که دارین مدل ASUS Eee PC 1101HA با قیمت 480 تومن مناسب کار شما هست.

کسی این سوال های مارو جواب نمیده؟ :(:-/
از بین سوالاتی که پرسیدین این موارد رو می تونم جواب بدم:
.مدل مورد نظر خودم sony vaio f137FX هست قیمتش هم 1.880 هست درسته؟
بله همین حدود هست.
3. همین مدلی که خودتون مد نظر دارید مناسب هستVAIO VPC-F137FX
4. این سه مدل هم تفاوت چندانی با VPC-F137FX ندارن و قیمت هاشون از 1850 تا 1900 تومن متغییر هست.
5. در مورد کاهش قیمت هم هیچ چیز معلوم نیست و ممکن حتی افزایش هم پیدا بکنه.

سلام .
از دوستان خواهشمندم سریعا راهنمایی کنند.(خیلی سردرگمم)
میخواستم این هفته دیگه یه لپ تاپ بگیرم راستش نمیدونم وایو بگیرم یا نه ؟
بودجه هم 2 تومن هست . مدلی میخوام که هم full hd باشه و هم کارت گرافیکش 425 geforce یا ati 5730 به بالا باشه.
میگن وایو ها درصد خرابیش بالاست درسته؟
اگه بخوام بگم از دبی بیارن ارزون تر برام در میاد یا نه ؟(کیفیتش با اونایی که تو ایران هست فرقی داره اگه داره کدوم بهتره؟)
قیمت این مدلهارو هم اگه میشه دقیق بگید
f13sfx / f13afx / f13nfx و f137fx
شهرستان هستم و نمایندگی ایران رهجو شهر ما از این مدلها نداره میخوام بیام تهران بهترین جا واسه خریدن لپ تاپ کجاست.؟
با تشکر :x

سلام دوستان من میخوام یه لپتاپ بگیرم بودجه هم 1300 هست لپتاپی که میخام بگیرم میخوام یه سه چهار سالی بدونه دردسر کنه و در کل کیفیت قطعات خوبی داشته باشه دوم هم اینکه ال ای دی خوبی و با کیفیتی داشته باشه .به نظر شما من یه اپل مک بوک بخرم یا یه برند دیگه مثل اچ پی با این پول
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or