Shahin.
کاربر سایت
sony f11ggx چطوره؟عزیز بهترین مدل asus n61jq,sony f121
قیمت این مدلهایی که گفتید با ggx رو هم اگه میشه بگید.... مرسی
sony f11ggx چطوره؟عزیز بهترین مدل asus n61jq,sony f121
عزیز این 2تا کنفیگ داره,با کانفیگ 2.8/4/320 1,420tsony f11ggx چطوره؟
قیمت این مدلهایی که گفتید با ggx رو هم اگه میشه بگید.... مرسی
100 درصد تائید میشه,:dدوستان برند های سونی اکثرا مشکل سخت افزاری دارن و برای کارهای مداوم مناسب نیستند.
سعی کنید اگر می خواهید 1500000 تومان حدودا هزینه کنید حتما n61jq اگر در بازار بود و بعد از ان n82jq زیرا این دو مورد مرجوعی زیادی نداشتند ولی در عوض سونی و به خصوص دل بسیار مرجوعی دارند .برند هایی از سونی که تحت گارانتی ایران رهجو هستند مناسب تر از دیگر برند هاست زیرا مطمئن باشید گارانتی دیگر شرکت ها ( طبق تجربه شخصی ) به قول گفتنیا بامبول در میارن.
n61:14,000,000اگه میشه قیمت دقیق لپ تاپ های زیر رو بگید :
n61jq
n82jq
vaio f11ggx
vaio f121
امکان داره قیمتها کاهش پیدا کنه؟؟
عزیز میشه یه لینک ازش بدبن؟سلام.من تا دیروز می خواستم n61jq بگیرم و اونم فقط بخاطر کارت گرافیکش که 5730 هست و directx11 را ساپورت می کنه ولی امروز تو سایت سرزمین یه مدل وایو f133 را دیدم که مجهز به گرافیک Nvidia GeForce GT 425M هست که directx11 را هم ساپورت می کنه.از این مدل خیلی خوشم اومده.به نظر شما n61jq بهتره یا f133؟
تو سایت سرزمین قیمت f133 را زده 1570 تومن و من خودم هم دو-سه روز پیش n61jq با هارد 640 را از بازار قیمت گرفتم 1560 تومن.حالا می خوام بدونم قیمت بازاری f133 هم همین 1570 هست یا اینکه بیشتره؟چون چشمم خیلی این مدل را گرفته.
خوبه دوست من ,اما n61 کیفیت بهتری داره,و بازدهی بیشتر,اما این هم بسیار عالیه:d
آیا قیمتش در بازار هم همین 1570 هست؟اگه لطف کنید قیمت بازاریش را هم به من بگید یا برام سوال کنید ممنون می شم.خوبه دوست من ,اما n61 کیفیت بهتری داره,و بازدهی بیشتر,اما این هم بسیار عالیه:d
دوست من تو بازار خیلی کمه,شایدم پیدا نشه,اما قیمت بازارش همینه و تفاوتی نمیکنهآیا قیمتش در بازار هم همین 1570 هست؟اگه لطف کنید قیمت بازاریش را هم به من بگید یا برام سوال کنید ممنون می شم.
سلامسلام خدمت تمام دوستان و اساتید
یه چن تا سوال درباره n61jq برام پیش اومده که اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنونش میشم
1 - آیا میشه رم 4 گیگش رو به 6 یا 8 ارتقا داد
2 - آیا میشه گرافیکش رو از 1 گیگ به 2 ارتقا داد
3 - آیا میشه روش xp ریخت چون شنیدم اگر روش xp بریزی بلوری از کار می افته و فقط دی وی دی رایترش کار می کنه![]()