مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

من یه 5010 core i 5
گرفتم ( (
dell

بعدش من درایوری میخوام که اون قسمت تاچش(تاچ پد) رو راه بندازه(کار میکنه)ولی وقتی سمت راستش انگشت رو بالا پایین میکنی برای بالا پایین کردن صفحه اینترنت ،کار نمیکنه،وقتی دیکمه خاموش شدن اون قسمت رو هم میزنم کار نمیکنه!!!

شرمنده اگه بد جا پرسیدم

آخرین ویرایش:
دوستان کسی قیمت اکبندVAIO - pcg-21212w رو داره ؟
کسی نبود جواب مارو بده ؟
دوست عزیز قیمتش حدود 650-700 تومنه,اما من این مدل رو ندیدم؟شما تو ایران دیدی؟

من یه 5010 core i 5
گرفتم ( (
dell

بعدش من درایوری میخوام که اون قسمت تاچش(تاچ پد) رو راه بندازه(کار میکنه)ولی وقتی سمت راستش انگشت رو بالا پایین میکنی برای بالا پایین کردن صفحه اینترنت ،کار نمیکنه،وقتی دیکمه خاموش شدن اون قسمت رو هم میزنم کار نمیکنه!!!

شرمنده اگه بد جا پرسیدم
دوسته من شاید اون قسمتهایی که میگی کار نکنه,چون بعضی از سیستم ها اون قسمت هاش فقط با ویندوز اصلی کار میکنه,اما شما یه سر برو سایت اصلیه خودش و مدلتو انتخاب کن و بعد تو قسمت درایور,درایور mouse & keyboards رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه؟
اینم سایتش:
http://support.dell.com/support/dow...D=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid=

Last edited by a moderator:
دوست عزیز قیمتش حدود 650-700 تومنه,اما من این مدل رو ندیدم؟شما تو ایران دیدی؟
نه ولی یکی از دوستام داره از جایی براش اوردن میگه 600000 تومن ارزش داره ؟

آخرین ویرایش:
سلام رفقا!
میخوام بگم از سوئد برام یه لپ تاپ بیارن با حداکثر قیمت 1/5. تفاوت قیمت اونجا با ایران چقدره؟!
کاربردم کمی برنامه نویسی/ طراحی سایت/ تماشای فیلم/ دانلود در طول شب(یعنی دستگاه چند ساعت مداوم در طول شب روشن باشه)/ کمی هم بازی(البته نه خیلی سنگین چون کنسول رو ترجیح میدم)
چه مدل هایی پیشنهاد می کنید؟(از برند های مختلف)
نظرتون در مورد macbook pro چیه؟(مزایا و معایب)

دوست من فکر نکنم کسی جوابتو بده,اما با توجه به چیزی که من دیدم همون حدودا میارزه,حالا شما یه چند تا لینک ازش بده تا بهتر نظر بدیم
مشخصاتش اینه :
Sony just released the new VAIO M Series mini notebook (model M11M1E) which is powered by Intel Atom N450 1.66GHz processor, 10.1-inch LED-backlit display with 1024×600 resolution along with integrated Intel GMA3150 graphics, 1GB of RAM, 250GB hard drive capacity, supports WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, a MOTION EYE camera, and built-in stereo speakers. It will comes with pre-installed genuine Windows 7 Starter (32-bit) and are available in black/white color options. More pictures after the jump.
فقط یه چیزی این Ramش قابل ارتقا هست ؟
من تو خود سایت سونی نتونستم پیداش کنم .
http://www.skyenne.com/2010/03/sony-vaio-m11m1e-m-series-notebook/#more-1970

مشخصاتش اینه :
Sony just released the new VAIO M Series mini notebook (model M11M1E) which is powered by Intel Atom N450 1.66GHz processor, 10.1-inch LED-backlit display with 1024×600 resolution along with integrated Intel GMA3150 graphics, 1GB of RAM, 250GB hard drive capacity, supports WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, a MOTION EYE camera, and built-in stereo speakers. It will comes with pre-installed genuine Windows 7 Starter (32-bit) and are available in black/white color options. More pictures after the jump.
فقط یه چیزی این Ramش قابل ارتقا هست ؟
من تو خود سایت سونی نتونستم پیداش کنم .
http://www.skyenne.com/2010/03/sony-vaio-m11m1e-m-series-notebook/#more-1970
دوست من مطمئن باش قیمتش رو 700-800 هست,یعنی با این مشخصات,100 درصد

با سلام
یکی از دوستام میخواد یه لپ تاپ تو رنج قیمت 1.200 تا 1.500 بخره.
بهترین مدل تو این رنج قیمت چیه؟
گیم هم بازی نمیکنه واسه کارای مهندسی میخواد....
مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or