مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان اگه میشه منو راهنمای کنید که فرق این دوتا CPU که پایین نوشتم چیه و کدوم بهتره هردوشون برای لپ تاپ Dell Inspiron 5010 هست
Intel CFI i5 430M Core i5 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
و
Intel CFI i3 350M Core i5 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
ممنون

دوستان اگه میشه منو راهنمای کنید که فرق این دوتا CPU که پایین نوشتم چیه و کدوم بهتره هردوشون برای لپ تاپ Dell Inspiron 5010 هست
و
ممنون

ببین Core i5 دارای 4 هسته حقیقی هست.اما Core i3 دارای 2 هسته حقیقی و 2 هسته مجازیه

و
ممنون
عزیز دوست بالایی console درست میگن و اینکه من خودم تا به حال همچین چیزی ندیدم که بزنه i3 اما i5 شما اینو از کجا دیدی؟شاید اشتباه تایپی بوده>:d<

سلام.از دوستان اهل فن دوتا سوال دارم:

1-چرا با توجه به دوباره پایین اومدن قیمت دلار قیمت لپ تاپ به وضع سابق بر نگشته؟
از چندتا فروشنده هم این سوال را پرسیدم در جوابم گفتند درسته قیمت دلار اومده پایین ولی قیمت لپ تاپ طول می کشه تا به وضع سابق برگرده.الان حدود دو هفته هست که دلار اومده پایین ولی قیمت ها هنوز تغییر نکرده.من قصد خرید n61jq را دارم.به نظر شما چکار کنم می خوام تا هفته دیگه هم صبر کنم.آیا امیدی به پایین اومدن قیمت ها هست یا نه؟از یه طرف می ترسم با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها قیمت ها افزایش هم پیدا کنه.به نظر شما چکار کنم؟

2-گرافیک ati hd5730 n61jq که 1 گیگ هست روی رم تا حداکثر چند گیگ قابل شیر هست؟

سلام دوستان این یکی از خفن ترین لب تاپ های asus برای بازیه,دلم نیومد عکساشو نزارم شرمنده اگر جاش ایجا نیست ولی عجب چیزیه:d
e8acc9abc0.jpg

7c2aa15ee6.jpg

df548abe7d.jpg

5deca94415.jpg

a66a87eaf4.jpg

سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخواستم واسه game
که cpu i7 باشه
ram حداقل 6
گرافیک حداقل 5730
سایز مانیتور هم بیشتر از 16 نباشه
قیمت تا 2 میلیون مشکلی نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخواستم واسه game
که cpu i7 باشه
ram حداقل 6
گرافیک حداقل 5730
سایز مانیتور هم بیشتر از 16 نباشه
قیمت تا 2 میلیون مشکلی نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
فکر میکنم f127 سونی کارتونو را بندازه;)
I7.8GB D3,640GB,1GB GF,BLU-RAY RW
که فقط گرافیکش GEFORCE هست,مشکلی داره؟

آخرین ویرایش:
سلام.از دوستان اهل فن دوتا سوال دارم:

1-چرا با توجه به دوباره پایین اومدن قیمت دلار قیمت لپ تاپ به وضع سابق بر نگشته؟
از چندتا فروشنده هم این سوال را پرسیدم در جوابم گفتند درسته قیمت دلار اومده پایین ولی قیمت لپ تاپ طول می کشه تا به وضع سابق برگرده.الان حدود دو هفته هست که دلار اومده پایین ولی قیمت ها هنوز تغییر نکرده.من قصد خرید n61jq را دارم.به نظر شما چکار کنم می خوام تا هفته دیگه هم صبر کنم.آیا امیدی به پایین اومدن قیمت ها هست یا نه؟از یه طرف می ترسم با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها قیمت ها افزایش هم پیدا کنه.به نظر شما چکار کنم؟

2-گرافیک ati hd5730 n61jq که 1 گیگ هست روی رم تا حداکثر چند گیگ قابل شیر هست؟
عزیز با توجه به سایت NOTEBOOKCHEK گرافیک ATI 5730 چیزی روی رم SHARE نمیکنه اما اگر بازم دوستان اطلاعاتی داشتن,بگن,ممنون میشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or