مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

چرا کمک نکردی محسن جان ، اتفاقا برعکس
اصلا اونجا که نوشتی sls روانیش شدم \m/ \m/
والا راستش خودمم دلم پیش مایکیه
نه واسه گیم نمیخوام
راستی به نظرت بین gpd و rog ally کدوم بهتره؟
به عنوان یه چیز جیبی و دم دستی منظورمه و نه صرفا گیم
مخلصم. بعضی از پست هات رو میخونم که دنبال تنوع هستی و تجربه دیوایس های مختلف، کامل درک میکنم! واسه همین gpd win max 2 رو هم به نظرم منطقیه خریدش با اون پورت ها و کیبورد و... حتی اگر کاربرد اصلیش برای اکثر افراد گیمه. ولی دیوایس های هندهلد مثل rog ally و steam deck به نظرم مناسب نیست برای کاری غیر از گیم. یعنی برای هر استفاده ای (کاری، وصل کردن به مانیتور و تلویزیون، مدیا، وسیله دم دستی واسه دوربین عکاسی و...) دیوایس بهتری پیدا میشه.
اگر نیاز به موس و کیبورد نداری در حالت کلی، شاید تبلت هایی که پورت مختلف زیاد دارن با صفحه نمایش خیلی خوب (و قلم) هم بد نباشن

سرفیس پرو هشت. همه جور کانفیگی هم داره.

این پستت گیج کننده بود اول گفتی برا کار میخوام بعد گفتی rog ally ؟
اقا ممنونم
راستش از سرفیس میترسم
تا الان 3 تا فرستادم گارانتی
در مورد هندهلد هم پایین توضیح میدم
مخلصم. بعضی از پست هات رو میخونم که دنبال تنوع هستی و تجربه دیوایس های مختلف، کامل درک میکنم! واسه همین gpd win max 2 رو هم به نظرم منطقیه خریدش با اون پورت ها و کیبورد و... حتی اگر کاربرد اصلیش برای اکثر افراد گیمه. ولی دیوایس های هندهلد مثل rog ally و steam deck به نظرم مناسب نیست برای کاری غیر از گیم. یعنی برای هر استفاده ای (کاری، وصل کردن به مانیتور و تلویزیون، مدیا، وسیله دم دستی واسه دوربین عکاسی و...) دیوایس بهتری پیدا میشه.
اگر نیاز به موس و کیبورد نداری در حالت کلی، شاید تبلت هایی که پورت مختلف زیاد دارن با صفحه نمایش خیلی خوب (و قلم) هم بد نباشن
فدایی داری
در مورد پست اخر فرمایش شما اتفاقا z13 رو مد نظر قرار دادم به خاطر تبلت بودنش
در مورد هندهلد عارضم خدمتتون که استیم دک رو نه ولی راگ الای و وین مکس 2 رو برا کارهای روتین و روزمره ویندوزی میخواستم
راستش من عادت کردم به محیط ویندوز برا هر کاری چه ایمیل چه وبگردی چه آفیس و .......
تو اکوسیستم اندروید و اپل نهایت تلگرام و اینستاگرام و واتس اپ
به خاطر سایز و وزن هم لپتاپ رو نمیتونم با خودم بگردونم
ولی اگر تبلت درست حسابی ویندوزی به ذهن شما میرسه با کمال میل ممنون میشم به منم بگین
باز هم ممنونم بابت وقتتون دو بزرگوار

• Like
Reactions: mohsen_mzh
فدایی داری
در مورد هندهلد عارضم خدمتتون که استیم دک رو نه ولی راگ الای و وین مکس 2 رو برا کارهای روتین و روزمره ویندوزی میخواستم
راستش من عادت کردم به محیط ویندوز برا هر کاری چه ایمیل چه وبگردی چه آفیس و .......
ولی اگر تبلت درست حسابی ویندوزی به ذهن شما میرسه با کمال میل ممنون میشم به منم بگین
قربونت. پیشنهادم فقط اینه اگر gpd win max 2 رو لحاظ کردی تو انتخاب هایی که داری، اگر قصد بازی نداری gpd pocket 3 رو جایگزینش کن

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
اقا ممنونم
راستش از سرفیس میترسم
تا الان 3 تا فرستادم گارانتی
در مورد هندهلد هم پایین توضیح میدم

فدایی داری

اگه مشکل سنگین بودن لپتاپ هست مدل های 13 اینچ zenbook و lg gram هم وزن خیلی پایینی دارن و مثلا lg gram زیر یک کیلو هست ولی لپتاپه و حالت تبلت نمیشه

دوستان سلام من چند روز دیگه میخوام لپ تاپم رو عوض کنم به احتمال زیاد یه مدل از ایسوس که 3050 داشته باشه میخوام بگیرم ولی احتمال کمی هم وجود داره که شاید مجبور شم یه لپ تاپ ارزون تر که mx450 یا mx550 داره بگیرم حالا میخوام بدونم برای پریمیر کلا گرافیک سری mx مناسبه یا نه ؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان سلام من چند روز دیگه میخوام لپ تاپم رو عوض کنم به احتمال زیاد یه مدل از ایسوس که 3050 داشته باشه میخوام بگیرم ولی احتمال کمی هم وجود داره که شاید مجبور شم یه لپ تاپ ارزون تر که mx450 یا mx550 داره بگیرم حالا میخوام بدونم برای پریمیر کلا گرافیک سری mx مناسبه یا نه ؟
پریمیر تا اونجایی که میدونم پردازنده محوره اما نکته اینجاست لپ تاپی که گرافیکش سری mx هست معمولا برای استفاده سنگین و طولانی مدت طراحی نشده. اگه دنبال پرفورمنس خوبی حتما لپ تاپ گیمینگ بگیر.

سلام دوستان،

بنده این لپتاپ رو میخواستم واسه کارهای معمولی و بازی های سبک بخرم. نظرتون در موردش چی هست و آیا با این قیمت چیز بهتری گیرم میاد؟ پیشاپیش سپاسگزارم.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 i5 12450H 16GB 512GB SSD 4GB RTX3050 15.6" FHD Laptop​

قیمت ۳۵ ت

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان از این برند mechrevo کسی لپ تاپ داشته؟ کیفیت ساختشون خوبه یا نه؟
یه نقد فارسی تو یوتوب ازش هست
کلا به لحاظ سخت افزاری به نسبت قیمتش خوبه فقط اگه یه روزی بخوای بفروشی فک کنم داستان بشه چون کسی نمی‌شناسه این برند رو .
تا چند ماهه دیگه بازار پر میشه از لپتاپ های جدید .صبر کن تا موقع همون ایسوس بگیری بهتره به نظرم

• Like
Reactions: xxxmah and arthur97
دوستان از این برند mechrevo کسی لپ تاپ داشته؟ کیفیت ساختشون خوبه یا نه؟
فکر کنم این همون لپ تاپ های تانگ فنگ باشه که در چین با اسم mechrevo، در امریکا با برند Eluktronics و در اروپا با برند xmg شناخته میشه. مدل های گیمینگش رو کانال JarrodsTech کامل بررسی میکنه. تا اونجایی که من اطلاع دارم لپ تاپ های خوبین ولی بهتره نقد و بررسی اون مدلی که مد نظرت هست رو ببینی

دوستان بین 2 تا کانفیگ Asus TUF
یک مدل i7 13700h و RTX4060 ، یک مدل 12700h و RTX4070
بقیه مواردشون مثل همه
در طولانی مدت کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ برای کسی میخوام که نیازش نرم افزارهای معماری، عمران و گیمینگ با همه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or