مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام یه لپتاب میخوام برای کارهای روزمره و افیس و برنامه های حسابداری و بازی های سبک و قدیمی در حد 20-23 تومن
چند مدل بهم پیشنهاد کردن لطفا نظرتون رو بدین درموردش کدام ارزش خرید بیشتر داره
1.lenovo ip3 - رم 8 - cpu:rs-5500 - گرافیک 2 گیگ
2.acer a515 - رم 4 - i3 (11) - گرافیک 2 گیگ
3.lenovo ip5- رم4 - i3 (11) - گرافیک 2 گیگ
4.hp eq2025 - رم 8- ryzen3 5300- گرافیک 2 گیگ
و اینکه چیزی تو همین حدود اگه هست معرفی کنید ممنون

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام.
تو رنج زیر 50 تومن گزینه های مناسب چیا هستن؟
گزینه ای که گرافیک مناسب هم داشته باشه ترجیحا تو چه رنج قیمتی پیدا میشه؟
اخیرا چون خودم دنبال لپتاپ بودم و بود و نبود بازار گشتم‌،
تو این رنج نهایت کانفیگ که میتونی گیر بیاری
یا rtx3060 با پردازنده نسل 11 اینتل
یا rtx 3050ti با پردازنده نسل 12 اینتل
اختلاف 3060 با 3050ti بیشتر از سی پی یو های سری 12 با 11
خودت گوگل کنی بهتر میتونی پیدا کنی که برحسب سلیقه ات باشه باطری و مانیتورش... ولی خب کانفیگ ها گفتم که بدونی از نظر سخت افزاری کدوم انتخاب کنی

چی خنده داره؟ @cheofox

من میخام رم لپتاپ رو به 32 ارتقاع بدم سوالی که داشتم اینه که 2 تا 16 گیگ بهتره یا یک عدد 32 گیگ؟
اصلن اختلافی تو پرفورمنس ایجاد میکنن؟
دو مدل رم هم پیدا کردم که به نظرم خوب میاد.
یکی adata xpg 3000mhz cl17 که دو تا 16 گیگ باید بگیرم. قیمتش هم حدودن 3.700 میشه
اون یکی هم g.skill ripjaws 3200mhz cl22 که یک ماژول 32 گیگی هست. قیمت هم حدودن 3

کدوم بهتره؟ )
اگر گزینه بهتری که تو بازار هم موجود باشه سراغ دارید بگید

دوستان یه راهنمایی میخواستم با بودجه 40 تومن اینطورا لپتاپ میخوام که هم لمسی باشه هم قلم ساپورت بکنه خودم نظرم رو hp envy استوک بود که میشه با این پولا ryzen 7 نسل 5 اش رو گرفت یا تو اینتل i5 نسل 11 رو گرفت
ترجیحا هم 13 یا 14 اینچ باشه

• Like
من میخام رم لپتاپ رو به 32 ارتقاع بدم سوالی که داشتم اینه که 2 تا 16 گیگ بهتره یا یک عدد 32 گیگ؟
اصلن اختلافی تو پرفورمنس ایجاد میکنن؟
دو مدل رم هم پیدا کردم که به نظرم خوب میاد.
یکی adata xpg 3000mhz cl17 که دو تا 16 گیگ باید بگیرم. قیمتش هم حدودن 3.700 میشه
اون یکی هم g.skill ripjaws 3200mhz cl22 که یک ماژول 32 گیگی هست. قیمت هم حدودن 3

کدوم بهتره؟ )
اگر گزینه بهتری که تو بازار هم موجود باشه سراغ دارید بگید
اگر اشتباه نکنم Jarrod's Tech یک زمانی مقایسه خیلی جامعی از تفاوت یک ماژول یا دوتا قرار داده بود. خلاصه اینکه تو DDR4 تفاوت بعضی جاها تا 10-15 درصدی هم داشت ولی تو DDR5 خیلی فرقی نداره، از اونجایی که شما DDR4 مد نظر دارید خوب دوتایی بهتره بگیرید.

• Like
Reactions: z2s sas
دوستان سلام

تا ۱۰۰ تومن لپتاپ گیمینگ چی پیشنهاد میدید؟
کاربردم غالبا ادیت فیلم و کمی هم بازی هست.
خودم بین این گزینه‌ها مرددم:

لپ تاپ گیمینگ لنوو لیجن 5 پرو مدل Lenovo Legion 5 Pro Y9000P 13900HX RTX4060 140W 1T 2023

لپ تاپ گیمینگ ایسوس راگ ROG Strix G16 G614J i7 13650HX RTX4060 140W 16G 1T 2023

Lenovo Legion 5 PRO Core i7 12700H 32GB 1TB SSD 8GB RTX 3070 WQXGA Laptop

آخرین ویرایش:
  • Like
دوستان سلام

تا ۱۰۰ تومن لپتاپ گیمینگ چی پیشنهاد میدید؟
کاربردم غالبا ادیت فیلم و کمی هم بازی هست.
خودم بین این گزینه‌ها مرددم:

لپ تاپ گیمینگ لنوو لیجن 5 پرو مدل Lenovo Legion 5 Pro Y9000P 13900HX RTX4060 140W 1T 2023

لپ تاپ گیمینگ ایسوس راگ ROG Strix G16 G614J i7 13650HX RTX4060 140W 16G 1T 2023

Lenovo Legion 5 PRO Core i7 12700H 32GB 1TB SSD 8GB RTX 3070 WQXGA Laptop
سلام

با توجه به کاربرد گیم و ادیت ویدیو که دارید ، آیا صفحه 16 اینچ برای شما کافی هست ؟ تا حالا با صفحه 16 اینچ کار کردید میدونید نسبت اندازه در این صفحه به چه شکل هست ؟

سوال دوم آیا کارت گرافیک 4060 برای مدت طولانی شما رو ساپورت میکنه ؟

سلام

با توجه به کاربرد گیم و ادیت ویدیو که دارید ، آیا صفحه 16 اینچ برای شما کافی هست ؟ تا حالا با صفحه 16 اینچ کار کردید میدونید نسبت اندازه در این صفحه به چه شکل هست ؟

سوال دوم آیا کارت گرافیک 4060 برای مدت طولانی شما رو ساپورت میکنه ؟
سلام دوست عزیز

لپتاپ فعلیم ۱۷.۳ اینچیه ولی فک نمیکنم با ۱۶.۱ اینچ تفاوت آنچنان محسوسی داشته باشه. نظر شما چیه؟ (برای گیم از TV استفاده میکنم البته)

گیم به جز FiFA بعیده چیز دیگه‌ای بخوام باهاش بازی کنم ولی سوالم اینه که بین 4060 و 4070 چقدر تفاوت هست؟ (اون لپتاپ Legion 5 pro هم با گرافیک 4060 هست و هم با 4070)

• Like
سلام
نیاز به راهنمایی دارم یک مقدار
یه لپ تاپ میخوام برای یه نفر که گیمر نیست، کارت گرافیک مجزا خیلی تو اولویت نیست، اگر داشته باشه هم در حد قدرت پردازش gtx 950 کافیه
وزن کمتر از 2 کیلوگرم
سایز صفحه نمایش بین 14 تا 16 اینچ حداقل 1080p
باتری حداقل 50whr
پورت usb معمولی داشته باشه حداقل یکی (type a)
پورت hdmi هم داشته باشه
حافظه 1 ترابایت حداقل ssd
رم 16 حداقل
قیمت 45 تا 65
خلاصه بگم اولترابوکی میخوام که پورت usb معمولی و hdmi داشته باشه با شارژدهی مناسب تا 65 تومن. یه سری پیدا میکنم با این مشخصات ولی نمیدونم کدومشون به لحاظ طراحی و عملکرد و چیزای دیگه بهتره. در واقع چیزی که برام مهم تره رضایت کسایی هست که ازش استفاده کردن و نه صرفا مشخصات رو کاغذ
اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه

• Like
سلام
نیاز به راهنمایی دارم یک مقدار
یه لپ تاپ میخوام برای یه نفر که گیمر نیست، کارت گرافیک مجزا خیلی تو اولویت نیست، اگر داشته باشه هم در حد قدرت پردازش gtx 950 کافیه
وزن کمتر از 2 کیلوگرم
سایز صفحه نمایش بین 14 تا 16 اینچ حداقل 1080p
باتری حداقل 50whr
پورت usb معمولی داشته باشه حداقل یکی (type a)
پورت hdmi هم داشته باشه
حافظه 1 ترابایت حداقل ssd
رم 16 حداقل
قیمت 45 تا 65
خلاصه بگم اولترابوکی میخوام که پورت usb معمولی و hdmi داشته باشه با شارژدهی مناسب تا 65 تومن. یه سری پیدا میکنم با این مشخصات ولی نمیدونم کدومشون به لحاظ طراحی و عملکرد و چیزای دیگه بهتره. در واقع چیزی که برام مهم تره رضایت کسایی هست که ازش استفاده کردن و نه صرفا مشخصات رو کاغذ
اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
Asus vivobook 16x
خوبه، قیمتش بین ۳۵تا ۴۵

درود دوستان
یه لپ تاپ میخوام فقط برای کار و ادیت فیلم و این چیزا.
بودجه ۵۰ میلیون
ممنون میشم کمکم کنید. برای زن برادرم میخوام.
سلام
فقط توصیه شخصی بکنم اگر کار کسی که میخوای براش لپ تاپ انتخاب کنی خیلی نیاز به پردازش گرافیکی نداره یه مقدار طراحی و وزن و باتری و پورت های دستگاه رو مد نظر قرار بده موقع خرید.
این سری vivobook که دوست بالایی گفت فکر میکنم خوب باشه. VivoBook Pro M6500QC رو یه چک بکن

• Like
Reactions: u.s.a
دوستان برای کارهای دانشجویی، برنامه نویسی، رندر و همچنین بازی، یه لپ تاپ با کارت گرافیک 4060 (و قیمت بالاتر) را توصیه می کنید، یا یه لپ تاپ ارزان تر با کارت گرافیک 3060؟
صفحه نمایش دومی خیلی بهتره البته و همچنین سبک تره.
نگرانی اصلیم ۶ گیگ بودن rtx3060 های لپ تاپ هست که میترسم موقع اجرای بازی ها کم بیاره و همچنین نبود DLSS3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or