مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان برای کارهای دانشجویی، برنامه نویسی، رندر و همچنین بازی، یه لپ تاپ با کارت گرافیک 4060 (و قیمت بالاتر) را توصیه می کنید، یا یه لپ تاپ ارزان تر با کارت گرافیک 3060؟
صفحه نمایش دومی خیلی بهتره البته و همچنین سبک تره.
نگرانی اصلیم ۶ گیگ بودن rtx3060 های لپ تاپ هست که میترسم موقع اجرای بازی ها کم بیاره و همچنین نبود DLSS3.
نگرانی شما کاملا به جا هست و 6 گیگ در این دور و زمونه حتی در 1080p هم رم کمی حساب میشه. اگر اسم هر دو لپتاپ رو بگید شاید مشاوره دادن بین این دو راحتتر باشه.

• Like
Reactions: Oakenshield
نگرانی شما کاملا به جا هست و 6 گیگ در این دور و زمونه حتی در 1080p هم رم کمی حساب میشه. اگر اسم هر دو لپتاپ رو بگید شاید مشاوره دادن بین این دو راحتتر باشه.
اونی که rtx 3060 هست ، Asus vivo book pro 15x هست و اونی که rtx 4060 هست، Lenovo geek pro هست

دوستان برای کارهای دانشجویی، برنامه نویسی، رندر و همچنین بازی، یه لپ تاپ با کارت گرافیک 4060 (و قیمت بالاتر) را توصیه می کنید، یا یه لپ تاپ ارزان تر با کارت گرافیک 3060؟
نگرانی اصلیم ۶ گیگ بودن rtx3060 های لپ تاپ هست که میترسم موقع اجرای بازی ها کم بیاره و همچنین نبود DLSS3.اگه مدل هر دو لپتاپ را بگی بهتر میشه راهنمایی کرد . ( البتخ

برای بازی به خصوص بازی های جدید 6gb روی 1080 هم یه جورایی داره کم حساب میشه ( با این وضعیت بد پورت ها ) . بعد این هم در نظر بگیر که معمولن گرافیک لپ تاپ از همرده یخودش روی دسکتاپ ضعیف تره (بعضی وقت ها کم بعضی وقت ها هم زیاد ) . من براساس تجربه ی خودم هیچ وقت دیگه برای بازی از لپ تاپ استفاده نمیکنم و به هیچکس هم توصیه نمیکنم . دسکتاپ خیلی بهتره ولی اگه حتمن باید لپ تاپ داشته باشی که هیچی.

در مورد دو گزینه ای که معرفی کردی اگه منظورت این دو تا باشه :

لپ تاپ ایسوس ویووبوک پرو 15X مدل ASUS Vivobook Pro 15X M6501R R7 6800H RTX3060 120W OLED 2.8K 120Hz USB4 2022

لپ تاپ گیمینگ لنوو گیک پرو مدل Lenovo GeekPro G5000 i7 13700H RTX4060 115W 2.5K 165Hz 2023

4060 از همه نظر بهتره به جز اینکه oled نیست ( این واقعن خیلی مهم نیست به نظرم ) و اینکه HDR نداره .

برای بازی به خصوص بازی های جدید 6gb روی 1080 هم یه جورایی داره کم حساب میشه ( با این وضعیت بد پورت ها ) . بعد این هم در نظر بگیر که معمولن گرافیک لپ تاپ از همرده یخودش روی دسکتاپ ضعیف تره (بعضی وقت ها کم بعضی وقت ها هم زیاد ) . من براساس تجربه ی خودم هیچ وقت دیگه برای بازی از لپ تاپ استفاده نمیکنم و به هیچکس هم توصیه نمیکنم . دسکتاپ خیلی بهتره ولی اگه حتمن باید لپ تاپ داشته باشی که هیچی.

در مورد دو گزینه ای که معرفی کردی اگه منظورت این دو تا باشه :

لپ تاپ ایسوس ویووبوک پرو 15X مدل ASUS Vivobook Pro 15X M6501R R7 6800H RTX3060 120W OLED 2.8K 120Hz USB4 2022

لپ تاپ گیمینگ لنوو گیک پرو مدل Lenovo GeekPro G5000 i7 13700H RTX4060 115W 2.5K 165Hz 2023

4060 از همه نظر بهتره به جز اینکه oled نیست ( این واقعن خیلی مهم نیست به نظرم ) و اینکه HDR نداره .
آقا دمت گرم :x
اون oled و HDR واقعا برام مهم نیست:دی
اما در کل مجبورم واقعا به خرید یه لپ تاپ. جا به جایی زیاد دارم .

• Like
Reactions: dizzy
نگرانی اصلیم ۶ گیگ بودن rtx3060 های لپ تاپ هست که میترسم موقع اجرای بازی ها کم بیاره و همچنین نبود DLSS3.
بنظر من قبل خرید هر مدلی حتما ویدئوهای این کانال رو تو یوتیوب بررسی کن. بیشتر مدل هارو بررسی کرده و مقایسه 3060 با 4060 رو هم داره.
@JarrodsTech

آقا دمت گرم :x
اون oled و HDR واقعا برام مهم نیست:D
اما در کل مجبورم واقعا به خرید یه لپ تاپ. جا به جایی زیاد دارم .

فقط خواستی نقد ازشون ببینی اون مدلی که از لنوو نوشتی توی نسخه ی جهانی به اسم LOQ عرضه شده نقدهای انگلیسیش به این اسمه

سلام
برای ادیت مک بوک های اپل خوبه یا ویندوز ؟
برای کسی که گوشیشم آیفون هست
کلا از چه قیمت شروع میشه
و اینکه ارزش خرید داره؟
چه مدلی؟
سلام برای تدوین فیلم مک بوک بهتر هست اما ویندوزی ها ام دیگه قابل قبول شدن بخاطر قدرت پردازنده ها، مث قدیم نیست که بدرد نخوره. دلیل اینکه میگم باز مک بوک بهتره شارژ دهی موقع کار سنگین هست که خیلی بیشتر از ویندوزی ها نگه میداره.

اگه منظورت ادیت عکس و فوتوشاپ بود که سبک هستن اون نرافزارا و فرقی نداره به اون صورت.

اگه افتر افکت هم استفاده میکنی گرافیک بیشتری نیاز داره و تو مدل های مک بوک حواست به این مورد باشه.

در کل کسی که کارش با نرافزارای ادوبی یا خود اپل هست (چون فاینال کات اپل هم یه چیزی در حد پریمیر هست برا تدوین) قطعا مک بوک گزینه خیلی خوبیه.

قیمتم که خب اینجا ایران است و هیچی نمیصرفه، همه چی بیش از حد گرونه فقط در همین حد میدونم که لپتاپ خوب کمتر از 50-60 تومن نیست دیگه :(

درباره مدل هم میگم اگه کارِت فقط با پریمیر یا فاینال کات هست و زیاد گرافیکی نیست به هسته های گرافیکی اهمیت نده همون ساده ترین مدل m1 هم کار رو راه میندازه راحت. دیگه بقیه مشخصات بستگی به بودجه داره، معمولا ملت حافظه بالا نمیگیرن برا اپل چون ssd اکسترنال بیشتر میصرفه...

آخرین ویرایش:
سلام برای تدوین فیلم مک بوک بهتر هست اما ویندوزی ها ام دیگه قابل قبول شدن بخاطر قدرت پردازنده ها، مث قدیم نیست که بدرد نخوره. دلیل اینکه میگم باز مک بوک بهتره شارژ دهی موقع کار سنگین هست که خیلی بیشتر از ویندوزی ها نگه میداره.

اگه منظورت ادیت عکس و فوتوشاپ بود که سبک هستن اون نرافزارا و فرقی نداره به اون صورت.

اگه افتر افکت هم استفاده میکنی گرافیک بیشتری نیاز داره و تو مدل های مک بوک حواست به این مورد باشه.

در کل کسی که کارش با نرافزارای ادوبی یا خود اپل هست (چون فاینال کات اپل هم یه چیزی در حد پریمیر هست برا تدوین) قطعا مک بوک گزینه خیلی خوبیه.

قیمتم که خب اینجا ایران است و هیچی نمیصرفه، همه چی بیش از حد گرونه فقط در همین حد میدونم که لپتاپ خوب کمتر از 50-60 تومن نیست دیگه :(

درباره مدل هم میگم اگه کارِت فقط با پریمیر یا فاینال کات هست و زیاد گرافیکی نیست به هسته های گرافیکی اهمیت نده همون ساده ترین مدل m1 هم کار رو راه میندازه راحت. دیگه بقیه مشخصات بستگی به بودجه داره، معمولا ملت حافظه بالا نمیگیرن برا اپل چون ssd اکسترنال بیشتر میصرفه...
مرسی داداش،فقط اینکه موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد
شارژر هم نداره عین آیفون درسته؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
مرسی داداش،فقط اینکه موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد
شارژر هم نداره عین آیفون درسته؟
چرا شارژر داره.
منظورت از جعبه وقتی دراوردی هست؟
اون لوگو اپل بالا رو میزنی، بعد about this mac و همه مشخصات ر میشه ازونجا دید، تو بخش power دفعات شارژ شدن دستگاه هست، سریال نامبر هم میتونی کپی کنی و تو سایت اپل چک کنی.
البته اگه نو میخری که اینچیزا مهم نیست دیگه.

آقایون سلام
برا بیرون از خونه و محیط کار میخوام لپتاپ بگیرم که حتما:
لمسی باشه
2 در 1 باشه ینی تبلت بشه
پورتابل باشه
کیفیت تصویرش هم عالی باشه
بین این موارد موندم:
Microsoft Surface Laptop Studio
Asus ROG Flow Z13
GPD Win Max 2 2023
ممنون میشم اگر تجربه ای دارین یا راهنمای ای دریغ نفرمایین
با سپاس

• Like
Reactions: Sega_genesis
آقایون سلام
برا بیرون از خونه و محیط کار میخوام لپتاپ بگیرم که حتما:
لمسی باشه
2 در 1 باشه ینی تبلت بشه
پورتابل باشه
کیفیت تصویرش هم عالی باشه
بین این موارد موندم:
Microsoft Surface Laptop Studio
Asus ROG Flow Z13
GPD Win Max 2 2023
ممنون میشم اگر تجربه ای دارین یا راهنمای ای دریغ نفرمایین
با سپاس
سلام
خیلی بستگی داره بخوای چقدر رسمی به نظر بیاد تو محیط کار
اگر نیمچه نگاهی به گیم هم داری به نظرم z13، وزنش هم کمتره
اگر گیم نمیزنی روش و صفحه نمایش و رسمی بودنش مهمه sls
Gpd win max 2 حقیقتا خیلی جذابه برام. شاید اگر دنبال تنوع بودم اینو میگرفتم! ولی خب واسه محیط رسمی جواب نمیده. و سایزش هم کوچیکتره. ولی خیلی سک*یه انصافا واسه ما گیمر ها! 😬
الان خوندم متن پستمو و فهمیدم کمک خاصی نکردم به تصمیم گیری!

سلام
خیلی بستگی داره بخوای چقدر رسمی به نظر بیاد تو محیط کار
اگر نیمچه نگاهی به گیم هم داری به نظرم z13، وزنش هم کمتره
اگر گیم نمیزنی روش و صفحه نمایش و رسمی بودنش مهمه sls
Gpd win max 2 حقیقتا خیلی جذابه برام. شاید اگر دنبال تنوع بودم اینو میگرفتم! ولی خب واسه محیط رسمی جواب نمیده. و سایزش هم کوچیکتره. ولی خیلی سک*یه انصافا واسه ما گیمر ها! 😬
الان خوندم متن پستمو و فهمیدم کمک خاصی نکردم به تصمیم گیری!
چرا کمک نکردی محسن جان ، اتفاقا برعکس
اصلا اونجا که نوشتی sls روانیش شدم \m/ \m/
والا راستش خودمم دلم پیش مایکیه
نه واسه گیم نمیخوام
راستی به نظرت بین gpd و rog ally کدوم بهتره؟
به عنوان یه چیز جیبی و دم دستی منظورمه و نه صرفا گیم

چرا کمک نکردی محسن جان ، اتفاقا برعکس
اصلا اونجا که نوشتی sls روانیش شدم \m/ \m/
والا راستش خودمم دلم پیش مایکیه
نه واسه گیم نمیخوام
راستی به نظرت بین gpd و rog ally کدوم بهتره؟
به عنوان یه چیز جیبی و دم دستی منظورمه و نه صرفا گیم
سرفیس پرو هشت. همه جور کانفیگی هم داره.

این پستت گیج کننده بود اول گفتی برا کار میخوام بعد گفتی rog ally ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or