قظعن 4070دوستان بین 2 تا کانفیگ Asus TUF
یک مدل i7 13700h و RTX4060 ، یک مدل 12700h و RTX4070
بقیه مواردشون مثل همه
در طولانی مدت کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ برای کسی میخوام که نیازش نرم افزارهای معماری، عمران و گیمینگ با همه.
قظعن 4070دوستان بین 2 تا کانفیگ Asus TUF
یک مدل i7 13700h و RTX4060 ، یک مدل 12700h و RTX4070
بقیه مواردشون مثل همه
در طولانی مدت کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ برای کسی میخوام که نیازش نرم افزارهای معماری، عمران و گیمینگ با همه.
مثال بزن لپتاپ ده میلیونی ندیدم خیلی وقته کفش شده 15 میلیوندوستان این لپتاپ ها رنج پایین
مثلا تا ۱۰ میلیون تومان
برای وب گردی ، مولتی مدیا پلیر و .... خوبن؟
چقدر باتریشون جواب میده ؟
خراب نمیشه باتری ؟
روش میشه گیم ها قدیمی pc اجرا کرد ؟
برای اجرا شبیه ساز چطورن؟
مثال بزن لپتاپ ده میلیونی ندیدم خیلی وقته کفش شده 15 میلیون
گیم های خیلی قدیمی خب میشه ولی مثلا شبیه ساز دلفین رو مطمئنم نمیتونن اجرا کنن
باتری هم کلا لپتاپ های ویندوزی تعریفی ندارن بجز اولترابوک های رده بالا
لپتاپ خودم اولش خوب بود ولی با دو سال استفاده بیشتر از 30 درصد سلامت باتریش کم شده (از 9 ساعت استفاده رسیده به 5-6 ساعت)
هممم بطرز عجیبی تا الان با Intel Celeron آشنایی نداشتماین چنتا نمونه برای تا ۱۰ میلیون و ۱۰ میلیون به بالا
لینک
اتفاقا تازه داشتم تو یوتیوب نگاه میکردم
تست شبیه ساز wii روی Intel Celeron N4020
با گرافیک انبورد ، چون سی پیو لپ تاپ این بود
تو چنتا کلیپ دیدم طرف بازی سونیک کالر اجرا کرد و یه کلیپ دیگه بازی new super mario bros اجرا کرد بدون مشکل
تست بازی ها قدیمی هم دیدم بدون مشکل بود
از نظر باتری پرسیدم چون م حالا آشناییان داشتند لپ تاپ و اینور اونورم شنیده بودم میگفتند که باتری کم نگه میداره و سریع هم باتریها خراب میشن
که اگه درست خاطرم باشه و اشتباه نکنم بعضیا بود دیگه یکسره تو برق بودن چون باتری جواب نمیداد
خودمم یه دونه handheld PC داشتم
باتری یه مشکل بود
الان مثلاً این لپ تاپ رده پایین چون سخت افزار قوی ندارن مثلاً باتری چقدر نگه میدارن به نظرت؟
ببین الان تو بخوای یه یه تبلت بخری زیاد قابلیتی هم نداره همون اندرویده ، چیز نرمال خوب مثلا سامسونگ و ... حدوداً باید ۱۰ تومن بدی به بالا
این لپ تاپ ها اگر ضعیف هم باشن که هستن کار منو راه میندازن و نیاز منو رفع میکنن و کاربرد بیشتری دارن تا تبلت
چون مدتهاست دیگه کامپیوتر کلاً ندارم
کیس جمع کردن هم با قیمتهای امروز گرون در میاد
بعد اون قدیم بود ما همه کارمون رو با کامپیوتر میکردیم الان دیگه خیلی کالا با گوشی یا بیرونیم و غیره
خوبی این لپتاپها اینه که قابل حمله
دنگ و فنگ کیس ندارن
و نیاز الانم در حد همون شبیه ساز اجرا کردن و چند تا بازی کلاسیک و ریترو و وب گردی و اینجور کارهاست
هممم بطرز عجیبی تا الان با Intel Celeron آشنایی نداشتم
ولی خب تو همون دلفین هم انتظارت بیار پایین مثلا چیزی مث ماریو گلکسی خیلی بعید میدونم بتونه خوب اجرا کنه
و اینکه صفحشون پنل TN هست بجای ips که بطور مشخصی کیفیت پایین تر هست ولی قابل قبوله (لپتاپ قبلیم TN بود)
اگر قرار هست دستگاه به اینترنت هم وصل بشه ترجیحا از ویندوز هایی آپدیت تر رو استفاده کنید که هنوز ساپورت میشن. ولی اگر صرفا یک لپتاپ نیاز دارید که به نت هم وصل نمیشه و برای کار خاصی مثلا حساب داری استفاده میکنید اون ویندوز ها هیچ مشکلی ندارند.مگه میشه
ما اولین کامپیوتر خریدیم سال ۸۱ یا ۸۲ بود cpu ش اگر اشتباه نکنم Pentium 4 Intel Celeron 2000 بود
تو همین لپتاپهای قیمت پایین یه سری هم سی پی یو amd دارن نگاه کردم
مشکلی با tn ندارم ، دیگه چیزی که میخوام بخرم قیمتش پایینه یه سری نقاط ضعف داره
حدوداً مبخواستم ببینم به درد کاربری که من دارم میخورن یا نه
حتماً باید ویندوز ۱۰ و ۱۱ باشه ، یا میشه ویندوز ۷ و xp و .. نصب کرد ؟
اگر قرار هست دستگاه به اینترنت هم وصل بشه ترجیحا از ویندوز هایی آپدیت تر رو استفاده کنید که هنوز ساپورت میشن. ولی اگر صرفا یک لپتاپ نیاز دارید که به نت هم وصل نمیشه و برای کار خاصی مثلا حساب داری استفاده میکنید اون ویندوز ها هیچ مشکلی ندارند.
برای ویندوز های ۱۰ و ۱۱ هم زیر ۸ گیگ رم اصلا حتی برای استفاده روزمره پیشنهاد نمیشه. شاید بد نباشه لپتاپ های دسته دوم هم در نظر بگیرید.
من یدونه استوک با مشخصات پایین مثل رم ۴ گیگ و سی پی یو i5 قدیمی دارم که اس اس دی هم خودم انداختم روش. ویندوز ۱۰ هم روش نصبه با آخرین آپدیت ها.دوستان این لپتاپ ها رنج پایین
مثلا تا ۱۰ میلیون تومان
برای وب گردی ، مولتی مدیا پلیر و .... خوبن؟
چقدر باتریشون جواب میده ؟
خراب نمیشه باتری ؟
روش میشه گیم ها قدیمی pc اجرا کرد ؟
برای اجرا شبیه ساز چطورن؟
من یدونه استوک با مشخصات پایین مثل رم ۴ گیگ و سی پی یو i5 قدیمی دارم که اس اس دی هم خودم انداختم روش. ویندوز ۱۰ هم روش نصبه با آخرین آپدیت ها.
چند سالیه دارم برای کارای روزمره و نت گردی کاملا اوکیه. فیلم و موزیک هم تقریبا اوکیه اما حتما اس اس دی می خوان وگرنه هنگ می کنن.
اما برای بازی من تا الان فقط کانتر ۳.۴ آنلاین باهاش پلی دادم که روی آخرین تنظیمات گرافیکی اگه آنلاین پلی بدی ممکنه دچار لگ بشی یا بطور کلی کند اجرا بشه. در محیط های خیلی شلوغ هم باز یه لگی ایجاد می کنه. حالا دلیلش بخاطر آنلاین بودنش هست یا هرچی به این شکله.
بنظرم اگه بگردی الان لپ تاپ دست دوم با رم ۸ و حتی با سی پیو آی سون هم حول حوش همین ۱۰ میلیون گیر میاد که بنظرم دیگه کاملا جواب باشه برای کارت. ولی باید حواست باشه مشکل خاصی نداشته باشه من زیاد دیدم از برند های مختلف که ملت دارن با همین مشخصاتی که گفتم ۱۰ تومن می دن اما نمی دونم مشکل دارن یا نه.
احسان جاناین چنتا نمونه برای تا ۱۰ میلیون و ۱۰ میلیون به بالا
لینک
اتفاقا تازه داشتم تو یوتیوب نگاه میکردم
تست شبیه ساز wii روی Intel Celeron N4020
با گرافیک انبورد ، چون سی پیو لپ تاپ این بود
تو چنتا کلیپ دیدم طرف بازی سونیک کالر اجرا کرد و یه کلیپ دیگه بازی new super mario bros اجرا کرد بدون مشکل
تست بازی ها قدیمی هم دیدم بدون مشکل بود
از نظر باتری پرسیدم چون هم حالا آشناییان لپ تاپ داشتن و اینور اونورم شنیده بودم میگفتن که باتری کم نگه میداره و سریع هم باتریها خراب میشن
که اگه درست خاطرم باشه و اشتباه نکنم بعضیا بود دیگه یکسره تو برق بودن چون باتری جواب نمیداد
خودمم یه دونه handheld PC داشتم
باتری داستان خودش داشت
الان مثلاً این لپ تاپ رده پایین چون سخت افزار قوی ندارن مثلاً باتری چقدر نگه میدارن به نظرت؟
ببین الان تو بخوای یه یه تبلت بخری زیاد قابلیتی هم نداره همون اندرویده ، چیز نرمال خوب مثلا سامسونگ و ... حدوداً باید ۱۰ تومن بدی به بالا
این لپ تاپ ها اگر ضعیف هم باشن که هستن کار منو راه میندازن و نیاز منو رفع میکنن و کاربرد بیشتری دارن تا تبلت
چون مدتهاست دیگه کامپیوتر کلاً ندارم
کیس جمع کردن هم با قیمتهای امروز گرون در میاد
بعد اون قدیم بود ما همه کارمون رو با کامپیوتر میکردیم الان دیگه خیلی کارا با گوشی انجام میدیم یا بیرونیم و غیره
خوبی این لپتاپها اینه که قابل حمله
دنگ و فنگ کیس ندارن
و نیاز الانم در حد همون شبیه ساز اجرا کردن و چند تا بازی کلاسیک و ریترو و وب گردی و اینجور کارهاست
احسان جان
با توجه به نیازهای کاربری که داری و موارد مهمی که ذکر کردی:
۱. مشخصات سخت افزاری سه قطعه
پردازنده
گرافیک
رم
رو اول از همه اهمیت بده!
۲. با توجه به نیازهای روز و وبگردی شاید ۴ گیگ رم اوکی باشه ولی در کل به علاوه کارهای شبیه سازی زیر ۸ گیگ رم (این میزان حداقل مقدار لازمه) توصیه نمیشه!
۳. در مورد باطری، به هر حال همیشه این مشکل لوازم قابل حمل بوده و هست. عملا در اجرا یا استفاده های شدیدتر باطری بیشتر مصرف میشه و در هر صورت این محدودیت رو نمیشه نادیده گرفت. به عبارتی این قابلیت حمل تعریف دقیقش در بلند مدت اینه: "میشه وسیله رو با دردسر کمتری نسبت به یک کامپیوتر جابجا کرد!"
۴. برای استفاده معمول و رترو شاید ویندوز اکس پی و ۷ اوکی باشند اما در عمل به لطف تغییرات وسیع و از طرف دیگه با وجود لایه های قابل نفوذ ویندوزهای قدیمی در آسیب پذیری ویروسی (اینترتی یا فلش و هاردهای اکسترنال آلوده) به هیچ وجه ویندوزهای قدیمی توصیه نمیشه!!!
۵. همون طور که قبلا هم بهت گفته بودم و دوستان هم پیشنهاد دادن شاید گزینه های دست دوم خوش قیمت و مناسب از لحاظ کارایی، تجربه بهتری برات به ارمغان بیارند. مثلا اون سیستم دست دو که قبلا برات توضیح داده بودم: یعنی اولویت
اون مورد قابل حمل بودن (لپتاپ)
یا
کارایی بالاتر در قیمت مشابه (کامپیوتر)
در انتخاب قطعات یا سیستم دست دوم نسبت به نو به شدت تعیین کننده میشه.
با تمام این اوصاف اگر نسبت به انتخاب دست دوم دو دل هستی همون لپتاپ نو با حداقل هایی که گفتم بتونی گیر بیاری عالیه.
تو نت و ایسام دنبال dell precision m4700 استوک باش.هم کانفیگشون بالاست و هم خرکارن و قیمتشون هم زیر ۱۰ تومنهممنونم از این راهنمایی کامل و جامعهای که انجام دادی و وقت گذاشتی برای من
چشم حتماً این موارد که گفتی رو بررسی میکنم
و در اولویت قرار میدم
خب این قیمت آکبند عالیه اگه رم ۸ و cpu قوی تر از اون چیزی که من داشتم باشه.
تو نت و ایسام دنبال dell precision m4700 استوک باش.هم کانفیگشون بالاست و هم خرکارن و قیمتشون هم زیر ۱۰ تومنه
بهترین نکتشون صفحه نمایش فول اچ دی و کاملا ماتشون هستش
خب این قیمت آکبند عالیه اگه رم ۸ و cpu قوی تر از اون چیزی که من داشتم باشه.
یه موردی هم که من فراموش کردم بگم اینکه چون بازی برات مهمه سعی کن گرافیک مجزا رو حتما داشته باشه و آنبورد نباشه چون برای من آنبورد هست و ضعیف عمل می کنه حداقل یه گرافیک ۲ هم شده داشته باشه.
در آخر اینکه این نظر من بود و کارشناسی شده نیست و احتمال می دم اگه این مشخصات رو داشته باشه اوکی باشه و مشکلی پیش نیاد. بازم از کارشناس اگه داخل انجمن هست یا بیرون سوال کن. راستی در مورد باتری اگه برات مهمه حتما نو بگیر چون دست دوم یا استوک اکثرا زود خراب می شن.