بهترین مدل همون لنوو z510 هست.همه کانفیگاش z510 هست و شما باید به مشخصاتش توجه کنیدوستان میشه بین قیمت 2 تا 2/5 میلیون بهم لپتاپ معرفی کنید! بیشتر واسه کارای مهندسی میخوام.واسه بازی هم اگه بازی های استراتژِیک و فیفا رو اجرا کنه بسه.یه چیز خوب که تا چند سال بمونه برام.مدل HP Pavilion 15-n240tx هم برسی کردم که میگن کیفیت صفحش پایینه.بعد این lenovo z510 اسم مدل core i7 چیه؟
مسلما یه تی وی سایز بزرگتر و کیفیت تصویر بهتری در مقابل مانیتور لپتاپ داره.من خودم بیشتر وقت ها برای فیلم دیدن یا بازی وصل میکنم به تی وی.سلام ببخشید من یک سوال داشتم می خواستم لپ تاپ ASUS G750JX را به TV SAMSUNG F8000 وصل کنم از طریق HDMI به نظر شما این کارا بکنم و یا صفحه نمایش خود لپ تاپ ASUS G750JX بهتر است
با توجه به قیمت و سایزش خوبه ولی اگر با سایز 8 اینچی و سیم کارت خور نبودن مشکلی نداری lg g pad هم گزینه خوبیهدوستان این تبلت با توجه به قیمت و ویژگی هاش خوبه بخرم؟؟کیفیت صفحه نمایشش چه طوره؟؟؟
Acer Iconia Tab A3 - A11 - 32GB - تبلت ایسر آیکانیا تب A11-A3 - نسخه 32 گیگابایتی
بهترین مدل همون لنوو z510 هست.همه کانفیگاش z510 هست و شما باید به مشخصاتش توجه کنی
تو این رنج قیمت بهترین تبلته(صفحه نمایش فول اچدی،ضد آب،قدرت پردازشی خوب و مهم تر از همه ضخامت و وزن پایین)دوستان این تبلت چطوره:
Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi - 16GB - تبلت سونی اکسپریا تبلت زد - وای فای - 16 گیگابایت
تو این رنج قیمت دیگه چه انتخابهای خوبی هستش
سونی تو ساپرت تبلتاش چطوره تا کی خیالم داحت باشه واسش آپدیت اندروید میده؟
تا الان با اندرویید کار نکردم این درسته استفاده از رابط کاربریش به رونی ios نیست و بعضی مواقع تاخیر داره؟
لپتاپ های لمسی تو رنج قیمت زیر 3 تومن از مشخصات ضعیفی برخوردارن.اگر میخواین که هم لمسی باشه و هم گرافیک و سی پی یو خوبی داشته باشه و همچنین فول اچدی هم باشه باید نزدیک 4تومن بودجه داشته باشید!تو حدود های 2500 لپ ناپ های مناسب چیه ؟ ( صفحش ترجیحا لمسی باشه ) گرافیک و cpu بالا باشه برا رندر گیری با نرم افزار matrix هم استفاده قراره بشه ..
یکم قیمت بالاتر بود اشکال نداره ... صفحه هم full hd باشه خیلی بهتر میشه ..
نه عزیز اون مشکلات برطرف شده و به شخصه تابحال با همچین مشکلی برخورد نکردم.بعد این قضیه باگ cpu و usb3 چیه که میگن کانکت و دیس کانکت میشه؟یا این که برای کارای سنگین باید حتما باتری به برق باشه وگرنه خوب جواب نمیده؟
دوستان نظزتون در باره MSI GT70 DRAGON EDITION 2 چیه ؟
بودجه تون رو مشخص کنید تا دوستان تشریف اوردن راهنماییتون بکنند.سلام
دوستان اگه میشه یک لپتاپ خوب Gaming معرفی کنین که ترجیحا بتونه بازیهای روز رو خوب اجرا کنه
بیشتر برای Dota2 میخوام ولی توان اجرای بازیهای جدید رو داشته باشه
بودجه تون رو مشخص کنید تا دوستان تشریف اوردن راهنماییتون بکنند.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
قیمتای جدید رو اصلا نمیدونم، با چه قیمتی میشه یه لپتاپ خوب گرفت؟ تا ۳ تومن حاضرم خرج کنم