مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

یه لپ تاپ خوب بین 4 تا 5 تومن (یه کم بیشترم عیب نداره) چیه ؟
میخوام بازیا رو قابل قبول اجرا کنه حتما ssd باشه
بعد حالت رسمی داشته باشه مثله msi رنگین کمونی نباشه

دوستان من یدونه z510 - D خریدم . باهاش فقط League of legends بازی میکنم وقتی تو برق نباشه میرم تو بازی کلا کم میاره فریم ریت و همه چی پکیدست ولی میزنم تو برق درست میشه . شارژش هم فول باشه فرقی نمیکنه . چیکارش باید بکنم ؟ یعنی حتما برای بازی کردن باید تو برق باشه ؟

یه لپ تاپ خوب بین 4 تا 5 تومن (یه کم بیشترم عیب نداره) چیه ؟
میخوام بازیا رو قابل قبول اجرا کنه حتما ssd باشه
بعد حالت رسمی داشته باشه مثله msi رنگین کمونی نباشه

زیر 5 میلیون فقط راه زیر رو دارید:
GE60 آپاچی بخرید. نسب به مدل های قبلیش، ظاهر شیک و رسمی تری داره. بهش اس اس دی اضافه کنید. حدود 4/200 در میاد.

مرسی بخاطر پیشنهاد ولی یعنی اصلا مارکایه دیگه نیست ؟؟
لپ تاپو برای دانشگاه و بیرون میخوا قیافش خیلی تابلوست :دی
این جوندار هست ؟ استفاده معمولیش چطوره ؟
حالا بین 5 و 6 و نزدیک به 5 چیا هست؟؟ (حتما لازم نیست مخصوص گیم باشه ولی بشه روش بازی ها رو کم و بیش بازی کرد)

8 تومن؟ :|

قیمتش 1300 دلاره و الان که ماتریس GE60 apache داره میده 3800 اینو که نمیاد 8 تومن بده :d فوقش 4.5 یا 4.6 بشه

من خودم میخوام بخرمش خیلی خفنه نسبتی به قیمتش

بله. اشتباه شد! حواسم نبود.
دور و بر 5 تومن باید باشه اگه بیاد!

بله. اشتباه شد! حواسم نبود.
دور و بر 5 تومن باید باشه اگه بیاد!

شما فک کنم قیمت مدل Dominator رو گفتین که وحشتناک قوی و گرونه اما زشت ترین لپ تاپیه که دیدم

رفتم سرچ کردم بهترین لپ تاپای گیمینگ 2014 تو 99 درصدشون رتب اول Alien Ware MX18 بود اما بعد از دیدن قیمتش ازش متنفر شدم ^_^ 5000 دلار :|

سلام برای دیدنفیلم و بازی کردن و کارهای مالتی مدیا به عنوان یک وسیله همراه تبلت بهتر یا لپ تاپ بودجه هم 1تا4میلیون 500 600 هم اینور اونور شد اشکال نداره لطفا مدل رو بگید

سلام برای دیدنفیلم و بازی کردن و کارهای مالتی مدیا به عنوان یک وسیله همراه تبلت بهتر یا لپ تاپ بودجه هم 1تا4میلیون 500 600 هم اینور اونور شد اشکال نداره لطفا مدل رو بگید

اول سیستم! بعد لپ تاپ. هر سیستم در هر رنج قیمتی، دست کم 2 برابر قدرتمندتر از هر لپ تاپی در همون رنج قیمت هست!
تبلت هم در کاربری شما جایی نداره!

درود دوستان بنظرتون لپ تاپ Asus N550jk برای کارهایی مثل برنامه نویسی و بازی در سطح متوسط رو به بالا خوبه ؟ و اینکه این لپ تاپ با پردازنده i5 هم ارائه شده؟ اگه آره این مدل دوم برای اون کار ها مناسبه؟پیشاپیش ممنون.

دوستان میشه بین قیمت 2 تا 2/5 میلیون بهم لپتاپ معرفی کنید! بیشتر واسه کارای مهندسی میخوام.واسه بازی هم اگه بازی های استراتژِیک و فیفا رو اجرا کنه بسه.یه چیز خوب که تا چند سال بمونه برام.مدل HP Pavilion 15-n240tx هم برسی کردم که میگن کیفیت صفحش پایینه.بعد این lenovo z510 اسم مدل core i7 چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or