Hessam II
کاربر سایت
کارت گرافیک ها رو اشتباه انتخاب کردی.
آخر باید یکی رو انتخاب کنم دیگه.احتمالا asus
تصحیح شد اگر شما 1 دقیقه بعد، نقل و قول می کردی!
کارت گرافیک ها رو اشتباه انتخاب کردی.
آخر باید یکی رو انتخاب کنم دیگه.احتمالا asus
من هنوز نتونستم بین Asus n550jk و MSI GE60 2OE انتخاب کنم
جنس بدنه MSI نمیدونم دقیقاً چیه! به نظر میاد پلاستیک باشه!
بعد اینکه jk مانیتورش تاچ هست و MSI نیست. دوستانی که تاچ دارن چه کار مهمی باهاش انجام میدن؟
تو کارت گرافیکشون هم هنوز بهم ثابت نشده که کدوم بهتره.
یکی بیاد ما رو روشن کنه درست انتخاب کنیم:confused:
اینم یه لینک مقایسه:
مقایسه کالا
با این میزان هزینه از هر برندی بخواد میتونه بگیره. معمولا هم مشخصاتشون اینه core i5 4200 سری U گرافیک هم 740 دو گیگ. رم هم که قیمتی نداره میشه اضافه کرد. هارد هم ۵۰۰ تا ۷۵۰ گیگ.سلام
لپ تاپ تا قیمت حداکثر ٢٢٠٠ برای کسی که رشته ی معماری هست چیه؟
ممنون
(میدونم قیمتش پایینه،ولی بیشتر از این نمیتونه هزینه کنه ...)
سلام
لپ تاپ تا قیمت حداکثر ٢٢٠٠ برای کسی که رشته ی معماری هست چیه؟
ممنون
(میدونم قیمتش پایینه،ولی بیشتر از این نمیتونه هزینه کنه ...)
سلام ببخشید این سوالو نمیدونستم کجا بپرسم
یه لب تاپ ایسوس دارم
با این کانفیگ
amd A8 5550- 2.1 upto 3.1 ghz
ram 6 gb
vga: ati radeon hd 8670m 2gb
میخاستم بدونم با این کانفیگ چه بازیهایی رو میشه اجرا کرد؟
بازیهای جدید رو میشه؟
اگه اشتبا نکنم گرافیکش در حد gt 750mـه که تقریبن گیمینگ حساب میشه و گرافیک خوبیه!
این صفحه فریم بعضی بازیا با این کارتو گذاشته!
AMD Radeon HD 8670M - NotebookCheck.net Tech
ممنون از جوابتون
لیستو نگاه کردم اکثرا بازیهارو نوشته یا فقط روی تنظیمات low اجرا میکنه یا که اصلا نمیتونه اجرا کنه!!!!
سلام دوسِتان.
میگم ک لپتاپی داریم ک از نظر سخت افزاری یه high end PC رو بجوه و در کل تا چند سال آینده راحت بتونه بازیای مختلف رو روی بهترین تنظیمات اجرا کنه؟؟؟!
در واقع کارای سنگینم باهاش قراره انجام شه و برای رندر کردن انیمیشنم میخوام واقعا خوب جواب بده.
یه چیز دیگههم اینکه الان پرچم دارای برندای مختلف چ مدلایی هستند؟؟؟
ممنون.
سلام دوسِتان.
میگم ک لپتاپی داریم ک از نظر سخت افزاری یه high end PC رو بجوه و در کل تا چند سال آینده راحت بتونه بازیای مختلف رو روی بهترین تنظیمات اجرا کنه؟؟؟!
در واقع کارای سنگینم باهاش قراره انجام شه و برای رندر کردن انیمیشنم میخوام واقعا خوب جواب بده.
یه چیز دیگههم اینکه الان پرچم دارای برندای مختلف چ مدلایی هستند؟؟؟
ممنون.
سلام
خیر. تا به این تاریخ، چنین لپ تاپی با این پتانسیل، ساخته نشده!
اگر هم باشه، قیمتش بسیار گران هست که اصلاً در مقابل سیستم، ارزش خریدار نداره کلاً!!
برای رندر کردن انیمیشن، شما حتماً نیاز به یک سیستم بر پایه ی شرایط بهینه برای Physically Based خواهید داشت که بودجه ی بسیار بالایی رو می طلبه! مخصوصاً اگر کارتون خیلی حرفه ای باشه، بالای 10 میلیون باید هزینه کنید!
یکی از خریداران یک ماه پیش مراجعه کرد با 13 میلیون بودجه. در حال بررسی و پیگیری کار ایشون هستیم همچون شما رندر پردازشی و ویدئویی دارن و قرار شد چهارشنبه سفارش بدن!
در کل به فکر خرید سیستم باشید!