مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

بالاخره بعد حدود 2 هفته N550 به دستم رسید. :|
واقعا عالیه! جنس بدنش و کیفیت ساختش خیلی بالاست! صفحه نمایشش هم عالیه. مخصوصا برای من که 3 سال لپتاپ غیر Full HD داشتم ( N53 ) واقعا کار باهاش لذت بخشه! اسپیکر هاش هم از هر لپتاپی که تا الان باهاش کار کردم قویتره. قکر میکنم تو مشخصاتش زده بود اسپیکرهاش 4 کاناله هست. با ساب ووفری که همراش هست صداش خیلی باحال میشه طوری که آدم فکر میکنه لپتاپ نیست سینمای خانگیه (:d!)
تنها نکته ی منفیش برای من ویندوز 8 هست که وافعا رو اعصابه و هنور بهش عادت نکردم.:d
هنوز باهاش بازی نکردم و فکر نکنم که در آینده هم بازی کنم باهاش با وجود PS 4 (:d) ولی فکر نمیکنم از لحاظ سخت افزاری هم مشکلی داشته باشه.
در آخر هم اگر کسی قصد خرید این لپتاپو داره یه هیچوقت شک نکنه چون از هر لحاظ عالی و با کیفیته!
من خودم رنگ مشکیشو با وین 8 اورجینال و صفحه ی غیر لمسی گرفتم 3650.
فقط یه سوالی دارم! یه صدای وزوز مانند خیلی کم از سمت راست لپتاپ اکثرا به گوش میرسه!! به نظرتون مشکل خاصی داره یا طبیعیه؟
مبارک باشه فناش برات بچرخن.:d
یا صدای هارد دیسکه یا درایور یا فن!.البته بیشتر حدس میزنم صدای هارد باشه چون یه صدای خیلی کم ویز ویز داره و کاملا طبیعی هست.
این لپتاپ میتونه مکمل ps4 برای شما باشه تا باهاش بازی های نسل قبل یا مولتی پلتفرم رو مجانی (!) بازی کنی!
داداش پس با این حساب بازی رو هم می تونه پلی کنه دیگه نه مثل بتل 4؟
نه بازی و فیلم دو مقوله جدا هستن.
البته گرافیکای اینتل از HD4000 تا HD5200 iris متغیر هستن که قدرتشون با هم فرق میکنه.iris که قویترینشونه و بیشتر رو مدلای تاپ لپتاپ ها مثل مک بوک پرو رتینا و ... هست قدرتی در حدود gt740m انودیا داره.
ولی hd4000 اصلا برای بازی مناسب نیست و بیشتر بدرد فیلم دیدن میخوره.
اینجا هم میتونی بنچمارکاشو ببینی:
Intel HD Graphics 4000 - NotebookCheck.net Tech

مبارک باشه فناش برات بچرخن.:d
یا صدای هارد دیسکه یا درایور یا فن!.البته بیشتر حدس میزنم صدای هارد باشه چون یه صدای خیلی کم ویز ویز داره و کاملا طبیعی هست.
این لپتاپ میتونه مکمل ps4 برای شما باشه تا باهاش بازی های نسل قبل یا مولتی پلتفرم رو مجانی (!) بازی کنی!

نه بازی و فیلم دو مقوله جدا هستن.
البته گرافیکای اینتل از HD4000 تا HD5200 iris متغیر هستن که قدرتشون با هم فرق میکنه.iris که قویترینشونه و بیشتر رو مدلای تاپ لپتاپ ها مثل مک بوک پرو رتینا و ... هست قدرتی در حدود gt740m انودیا داره.
ولی hd4000 اصلا برای بازی مناسب نیست و بیشتر بدرد فیلم دیدن میخوره.
اینجا هم میتونی بنچمارکاشو ببینی:
Intel HD Graphics 4000 - NotebookCheck.net Tech
مرسی
yahoo_4.gif

الان که دقت کردم بیشتر شبیه صدای موریانه هست :d اکثرا به گوش میرسه بعضی وقتا کم میشه! اخه لپتاپ قبلیم این صدا رو نمیداد برای همین نگران شده بودم:d

دوستان تا مبلغ 2,000,000- 2,500,000 تومان چه لپتاپی رو پیشنهاد میدید ؟

مشخصاتش از مشخصات PC عهد ژوراسیک من بهتر باشه به مراتب.

مشخصات سیستم دوران ژوراسیکی من :

CPU : E5400 2.7Ghz

Ram : 2

GPU : Geforce 9400GT 1GB

ترجیحا همراه با سیستم عامل هم باشه .

دوستان تا مبلغ 2,000,000- 2,500,000 تومان چه لپتاپی رو پیشنهاد میدید ؟

مشخصاتش از مشخصات PC عهد ژوراسیک من بهتر باشه به مراتب.

مشخصات سیستم دوران ژوراسیکی من :

CPU : E5400 2.7Ghz

Ram : 2

GPU : Geforce 9400GT 1GB

ترجیحا همراه با سیستم عامل هم باشه .

بهتر از z510 تو این بازه گیر نمیاد!
مدلاش ایناست و گرونترینشم فک کنم 2,300,000 باشه!(i7 8gig ram)
جستجو

سلام یک لپ تاپ خوب برای بازی هایی مثل بتل و کالاف ترجیها لنوو یا ام اس ای اگر ایسوس و ایسر هم بود اشکالی نداره تا سه میلیون و پانصد چی پیشنهاد می کنید برای دو سال به بالا هم می خوام بدرد بخوره بعد یک سوال دیگه بنظرتون z510لنووچطوره و وقتی مثلا برای سی پی یو توی مشخصات این مدلی نوشته یعنی چی البته این فقط مثاله الان ویندوز 7بهتره برای بازی یا8 مثال: 2.50GHz up to 3.10GHz

سلام یک لپ تاپ خوب برای بازی هایی مثل بتل و کالاف ترجیها لنوو یا ام اس ای اگر ایسوس و ایسر هم بود اشکالی نداره تا سه میلیون و پانصد چی پیشنهاد می کنید برای دو سال به بالا هم می خوام بدرد بخوره بعد یک سوال دیگه بنظرتون z510لنووچطوره و وقتی مثلا برای سی پی یو توی مشخصات این مدلی نوشته یعنی چی البته این فقط مثاله الان ویندوز 7بهتره برای بازی یا8 مثال: 2.50GHz up to 3.10GHz

به طور حتم MSI GE60 2OC با قیمت 3,350,000 تومان بهترین انتخاب برای شماست.
لینوو به دلیل مشکل حرارتی و دمای بالا + صفحه نمایش با کارایی پایین، توصیه نمی کنم بهتون.

در مورد سوال آخر هم فرکانس پردازنده هست که در صورت نیاز به پردازش سنگین، به صورت اتوماتیک تا 3.10 گیگاهرتز ارتقا پیدا می کنه.

البته اگر سیستم 3/5 میلیونی گیم بخرید، دست کم سه برابر قدرتمندتر از هر لپ تاپ گیمینگ 3/5 میلیونی خواهد بود!

به طور حتم MSI GE60 2OC با قیمت 3,350,000 تومان بهترین انتخاب برای شماست.
لینوو به دلیل مشکل حرارتی و دمای بالا + صفحه نمایش با کارایی پایین، توصیه نمی کنم بهتون.

در مورد سوال آخر هم فرکانس پردازنده هست که در صورت نیاز به پردازش سنگین، به صورت اتوماتیک تا 3.10 گیگاهرتز ارتقا پیدا می کنه.

البته اگر سیستم 3/5 میلیونی گیم بخرید، دست کم سه برابر قدرتمندتر از هر لپ تاپ گیمینگ 3/5 میلیونی خواهد بود!

هر چی میگیرید ، MSI GE60 نگیرید ! من قبلا داشتم واقعا چرته !

لپ تاپ های ایسوس مناسبه تو این قیمت ، البته اگه واسه بازی بخواین

اگه نه مک بوک ها عالین

هر چی میگیرید ، MSI GE60 نگیرید ! من قبلا داشتم واقعا چرته !

لپ تاپ های ایسوس مناسبه تو این قیمت ، البته اگه واسه بازی بخواین

اگه نه مک بوک ها عالین

دوست گرامی؛ اولین باره بنده چنین چیزی می بینم از یک کاربر! قابل باور نیست این اظهار نظر شما! به هر حال این نوت بوک بیش از 25 جایزه ی معتبر جهانی رو اخذ کرده و از بهترین های دنیاست! طبیعیه که از هر 100 مورد، یک نفر چون شما با این نوت بوک به مشکل برخورده بنا به n دلیل! بنده قبلاً مادربرد ازراک داشتم! سوخت! اما این دلیل بر این نیست که بیام همه جا در بوق و کرنا کنم که این برند آشغاله! در حالی که از بهترین های دنیاست!

لطفاً خونسردی خودتون رو حفظ کنید و به صورت منطقی و از بُعد فنی از برند یا مدلی انتقاد کنید.
نه به این شیوه ی تهاجمی که می توان با همین روش برند ایسوس رو نیز به راحتی زیر سوال برد!

اگر خریدار ساده لوحی به چنین واکنش شما نگاه کنه، سریع السیر از خرید اون نوت بوک پشیمون خواهد شد! بدون اینکه براش اهمیت داشته باشه حرف شما راست هست یا دروغ!

این لپ تاپ با هزاران فروشی که در کشور ما فقط داشته، جزو محبوب ترین ها و بهترین هاست! (بدون اغراق!)
حالا سایر نقاط جهان، بماند.
اینقدر محبوب که کمپانی بزرگ MSI رو مجاب به ساخت مدل جدیدی از این سری رو در نسل های بعد کرده و البته خواهد کرد!
صراحتاً می توان اعلام کرد که هنوز نوت بوکی در کشور ما وجود نداره که از نظر قدرت پردازش گرافیکی توان رقابت با این نوت بوک رو داشته باشه. حتی Asus N550JV.

جسارتاً شما بنده رو یاد یکی از دوستانم انداختید که تمامی برندهای دنیا رو به جز ایسوس، آشغال و به قول شما چرت می دونه! هیچ برندی رو به صورت کاملاً متعصبانه و غیرمنطقی قبول نداره! مثلاً لیسانس کامپیوتر هم هست که البته با این تفکر مغرورانه و متعصبانه، به جایی نخواهند رسید!
ایشون آشغال ترین های برند ایسوس رو به بهترین های دنیا ترجیح میدن از هر لحاظ!
امیدوارم حداقل شما اینطور نباشید!

آخرین ویرایش:
من و عموم هر دو داشتیم و مطمنا کسایی که مثل من داشتیم و از نزدیک حسش کردیم خیلی بهتر از شما که با دیدن دو تا سایت چند تا جوایز کارشناسانه نظر میدی بهتر می فهمیم !

به n دلیل لپ تاپ خوبی نیست و نمیشه فقط از روی چند تا سایت و کانفینگش نظر داد !

کیفیت ساخت ، دوام و طول عمر قطعات ، شارژ باتری ، کیفیت افتضاح تاچ موس ، مات بودن صفحه ، ... این لپ تاپ به اسم این شناخته شده که میتونه با این قیمت بازی هارو راحت بکشهدر حالی که NFS RIVALS رو در درجه HARD با کندی وحشتناک اجرا میکرد ! در حالی که من با همون N550JV راحت اجرا کردم !

کلا من و دوستام هر دو هفته یه بار خونه یکی جمع میشیم ! یکیمون ایسوس داره ، یکی سونی یکی مک بوک ، ... و من خیلی با لپ تاپ های محتلف و کارایشون آشنا هستم ، این که میگم این مدل چرته دلیل دارم حتما وگرنه MSI کامپیوترهای ALL IN ONE رو من روش دست رو قرآن میزارم از بخاطر کیفیتاش !

در کل امیدوارم شما از اون آدمایی نباشی که کلا با دو تا نقد و جایزه خام میشی !

من و عموم هر دو داشتیم و مطمنا کسایی که مثل من داشتیم و از نزدیک حسش کردیم خیلی بهتر از شما که با دیدن دو تا سایت چند تا جوایز کارشناسانه نظر میدی بهتر می فهمیم !

کیفیت ساخت ، دوام و طول عمر قطعات ، شارژ باتری ، کیفیت افتضاح تاچ موس ، مات بودن صفحه ، ... این لپ تاپ به اسم این شناخته شده که میتونه با این قیمت بازی هارو راحت بکشهدر حالی که NFS RIVALS رو در درجه HARD با کندی وحشتناک اجرا میکرد ! در حالی که من با همون N550JV راحت اجرا کردم !

کلا من و دوستام هر دو هفته یه بار خونه یکی جمع میشیم ! یکیمون ایسوس داره ، یکی سونی یکی مک بوک ، ... و من خیلی با لپ تاپ های محتلف و کارایشون آشنا هستم ، این که میگم این مدل چرته دلیل دارم حتما وگرنه MSI کامپیوترهای ALL IN ONE رو من روش دست رو قرآن میزارم از بخاطر کیفیتاش !

عزیزم این حرف شما از رو منطق نیست.به احتمال زیاد درایورای سیستم رو درست نصب نکرده بودید.غیر ممکنه که دو کارت گرافیک یکسان (که تو مدل msi حتی gddr5 هست) تفاوت فاحشی باشه!
البته شما نباید بدون شناخت طرف مقابل دربارشون قضاوت کنید و بی تجربه بدونید...
شما مثل بعضی از فروشنده های بازار که همه جور سخت افزاری میفروشن ولی اطلاع فنی کمی از جنساشون دارن میمونی و احساسی راجع بهشون نظر میدی.
خوشبختانه این روزها راجع بیشتر وسایل زندگی تو وب نقدای حرفه ای و درست هست که کمتر سر مردم کلاه بره.فقط کافیه کمی حوصله به خرج بدین و در موردش تحقیق کنید.
البته تجربه هم مهمه و سلیقه هرکسی هم متفاوت هست.
شرمنده بخاطر آف تاپیک

این مشکل حرارت وقتیه که به شارژر وصله و هم داره شارژ میشه و هم بازی اجرا شده! دیروز داخل برنامه مدیریت باتریش conservation modeـو فعال کردم و رفتم تو assassin's creed iv و حدود یه ساعتی بازی کردم ولی گرمای زیادی احساس نکردم!! البته اگه بازم گرم شه با یه کولر حله!
درباره صفحه نمایشم نمی دونم شایعه کردن یا من بد بودنشو نمی بینم!! یکی از دوستام که asus k55 داره هم کیفیت صفحش در همین حدود و شاید کمتره!!

جناب باز هم تکرار می کنم که چنین چیزی قابل باور نیست و قطعاً مشکلی بوده و استفاده ی صحیح به همراه بهره وری کامل ازش نداشتید! حالا یا درایور بوده یا چیز دیگه. خدا می دونه!
شما اصلاً نمی تونید گرافیک GDDR5 ام اس ای رو با DDR3 ایسوس مقایسه کنید! 750 ام اس ای به طور محسوسی، بسیار بهتر و قدرتمندتر از مدل ایسوس هست! این تفاوت چشمگیر به طور قابل ملاحظه ای در روند گیم پلی بازی ها تاثیر داره و مبتدی ترین کاربر هم می تونه با یک نگاه بگه گرافیک کدوم بازی در کدام لپ تاپ بیشتر هست!

از این گذشته ممکنه از گرافیک مجتمع پردازنده ی MSI جهت گیم بازی کردن استفاده کرده باشید که معزل بسیار شایعی هست بین کاربران و پس از بررسی مشخص میشه که از گرافیک نوت بوک اصلاً استفاده نکردن!!

در هر صورت یقین بدونید کمپانی MSI نمیاد اعتبار و حیثیت خودش رو با تولید نوت بوک های آشغال و سطح پایین به یک دنیا ثابت کنه! وگرنه باید در شرکتش خیلی وقت پیش گل می گرفتن اگر به حرف شما بود!
بعد از کمپانی رایزر، شرکت MSI بهترین تولید کننده ی قطعات، نوت بوک و تجهیزات گیمینگ در دنیاست! شما هرگز نمی تونید به این شیوه، اعتبار یک برند رو زیر سوال ببرید!

ضمناً فراموش کردم این رو بگم که یکی از دوستان بنده همین نوت بوک رو خریداری کرده! شخصاً دیدم. بازی بتلفید 4 رو بر روی رزولیشن فول اچ دی و تنظیمات Ultra به بهترین نحو ممکن اجرا می کرد که واقعاً گرافیک خیره کننده ای داشت و صدای فوق العاده فراگیر بازی، واقعاً جذاب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or