vivaz360
کاربر سایت
مبارک باشه فناش برات بچرخن.:dبالاخره بعد حدود 2 هفته N550 به دستم رسید.
واقعا عالیه! جنس بدنش و کیفیت ساختش خیلی بالاست! صفحه نمایشش هم عالیه. مخصوصا برای من که 3 سال لپتاپ غیر Full HD داشتم ( N53 ) واقعا کار باهاش لذت بخشه! اسپیکر هاش هم از هر لپتاپی که تا الان باهاش کار کردم قویتره. قکر میکنم تو مشخصاتش زده بود اسپیکرهاش 4 کاناله هست. با ساب ووفری که همراش هست صداش خیلی باحال میشه طوری که آدم فکر میکنه لپتاپ نیست سینمای خانگیه (:d!)
تنها نکته ی منفیش برای من ویندوز 8 هست که وافعا رو اعصابه و هنور بهش عادت نکردم.:d
هنوز باهاش بازی نکردم و فکر نکنم که در آینده هم بازی کنم باهاش با وجود PS 4 (:d) ولی فکر نمیکنم از لحاظ سخت افزاری هم مشکلی داشته باشه.
در آخر هم اگر کسی قصد خرید این لپتاپو داره یه هیچوقت شک نکنه چون از هر لحاظ عالی و با کیفیته!
من خودم رنگ مشکیشو با وین 8 اورجینال و صفحه ی غیر لمسی گرفتم 3650.
فقط یه سوالی دارم! یه صدای وزوز مانند خیلی کم از سمت راست لپتاپ اکثرا به گوش میرسه!! به نظرتون مشکل خاصی داره یا طبیعیه؟
یا صدای هارد دیسکه یا درایور یا فن!.البته بیشتر حدس میزنم صدای هارد باشه چون یه صدای خیلی کم ویز ویز داره و کاملا طبیعی هست.
این لپتاپ میتونه مکمل ps4 برای شما باشه تا باهاش بازی های نسل قبل یا مولتی پلتفرم رو مجانی (!) بازی کنی!
نه بازی و فیلم دو مقوله جدا هستن.داداش پس با این حساب بازی رو هم می تونه پلی کنه دیگه نه مثل بتل 4؟
البته گرافیکای اینتل از HD4000 تا HD5200 iris متغیر هستن که قدرتشون با هم فرق میکنه.iris که قویترینشونه و بیشتر رو مدلای تاپ لپتاپ ها مثل مک بوک پرو رتینا و ... هست قدرتی در حدود gt740m انودیا داره.
ولی hd4000 اصلا برای بازی مناسب نیست و بیشتر بدرد فیلم دیدن میخوره.
اینجا هم میتونی بنچمارکاشو ببینی:
Intel HD Graphics 4000 - NotebookCheck.net Tech